jojó
Hogy eltaláltad, bolognai, fornetti meg társaik.
Genetikailag erre vannak kódolva a ma született gyerekek?Bolognai,pizza :Fornetti Stb.
Nem tudják mi a jó

" alt="

">
Bár a fiam 25,de ő is előbb megtalálja a croassant,mint a főtt ételt

" alt="

">
Sztem egyszerűen lusta rá, hogy megmelegítse. Ha főzök valamit, akkor folyton fintorog, egy-két étel csak a fogára való. De azért ha itthon vagyok, akkor eszik velünk. Csak egyedül nem. Menzás sem akart lenni, ezt meg is értem, de hát én eddig azt hittem, hogy jól főzök. Egyszerűen semmi nem jó neki.
Susa
Miért van ez?Ismerős körben is ez a trendy,ezért van az ,hogy már az oviban nem akarják megenni az ételt.
Bár az én kislányom is hajlamos rá, hogy nem melegít főtt ételt , (14 éves) inkább eszik valami "marhaságot" és egész nap ilyeneken él, főleg ha nem vagyok otthon. Egyszer olvastam, hogy a por állagú ételek tartalmazzák a legtöbb káros adalékot.

" alt="

">
trendy
Hogy mondhatsz ilyet:"gyerekeknek jó lesz"
Sztem ez nagyon egészségtelen dolog.

" alt="

">
Nórika!
Köszi,pont azt kóstoltam,de nekem nagyon tömény és por ízű volt,úgyhogy marad az a verzió,hogy én ezt nem szeretem!

" alt="

">
Majd megisszák a gyerekek,nekik mindegy,csak édes legyen!

" alt="

">
trendy
szerintem finom

" alt="

"> Én a banánosat szeretem nagyon

" alt="

">
Új pöttyös túrórudi meggyes-mákos iszonyat finom

" alt="

">
Most kóstoltam meg a nyeremény Choco-Choco-t.Ennek ilyen por ízűnek kell lennie,vagy csak simán nem szeretem a forró csokit?

" alt="

">
és mi a helyzet a Nívea sztoryddal? már megkaptad és még mindíg nem írtad le,pedig megígérted

" alt="

">Tesco-Níveás játék,minden blokkot bekértek

" alt="

">
Vettem Cserpes termékeket. (www.cserpessajtmuhely.hu)
Cserpes Trudi 85 Ft
Cserpes gyümölcsös joghurt 165 Ft
Mind a kettőt maximálisan ajánlom mindenkinek, nagyon finom és nincs tele állítólag minden szeméttel.
10 pont!
A Riceland rizseknek megváltozik a csomagolása.
Actimelt vettem. A munkahelyen vettem észre, hogy az egyiknek ki volt lyukasztva a teteje, és valaki megitta belőle a joghurtot. Micsoda "rászoruló" lehet, aki a boltba jár enni.
De legalább a kód megvolt.

" alt="

">
Az új Danone Görög kókuszos nagyon finom, olyan mint régen az éden volt.
Jó ez a pantene haj spray... hasmosás után, még balzsamozás után is sokszor a hajamat flex-el lehetne kifésülni... egy két fújás, és lebeg a hajam a szélben, mint a zászló...

" alt="

">
Jó éjt neked is

" alt="

">
Mert az alvás is fogyaszt...........

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások