Na, akkor mégiscsak kész főnyeremény

Nincs esélyem. Jó, ha kéthavonta hazajön kb.30 óróra Zalából. Napi 10-14 órákat dolgozik, most nevezték ki term.ig-nak (28 évesen), a legjobb szándéka mellett is elfeledkezik a bogaramról. De azért feldobtam, mikor Durexos levelet megkapta.

A Karaván óráért is elballagott a postára.
Szóval nincs nagy baj, de remény sem a megfertőzésre.
Remélem, azóta bevezette a Canossa helyetti Milka-járást, és tonnaszámra viszi haza a lila papírkákat

Évi
Tényleg ezt tettem.
Azonnal felhívtam és közöltem, hogy kitagadom!
Nehezen fogta föl, milyen nagyot vétett.

Régebben olvastam, hogy valaki talált Magnumot. Múlt hétvégén én is ugyanígy jártam, ráadásul 2 db is ott hevert egymás hegyén-hátán, a hókupac tetején. Nekem szimpatikus lenne a 10 MMS-telefon egyike is, nemcsak a Kanári-szigetek

Ebadta büdös kölke

Azonnal kitagadni!

Sokk.
Kivittem a saját szemetünket a saját kukánkba és amikor felynyitottam, egy 300!!!!!!!!!!! g-os Milka papír röhögött a szemem közé.
Nyílván a fiam dobálta ki a céges autóból a szemetet, de ezt is???????????
Szerintem a legjobb "beetetés", ha benevezed a családtagokat vmi játékra és nyernek. Akkor persze azt mondják, hogy ők nyerték, noha azt sem feltétlenül tudták, hogy játszanak

Anya mindig megkérdezi, a bátyámat is lassanként sikerül(t) beoltanom. Apára rá kell szólni, hogy azt most add ide, de őt nem nagyon érdekli...
A család szerencsére nálam is beszáll a gyűjtögetésbe, elnéző mosollyal vágják ki az aktuális vagy kevésbé aktuális pontokat, kódokat. Igaz, a férjem időnként eltéveszti az akciót (mostanában Boci csokit eszik), Anyukámnál pedig felért egy kegyelem döféssel, amikor az "ezzel most mit lehet nyerni" kérdésére azt válaszoltam, hogy most semmit, de azért elteszem, hátha később jó lesz. Azért bízom benne, hogy a lányom lelkes gyűjtögetővé válik. Az előjelek már megvannak (kavicsok, csigák...)
Igen, ez nálunk is így szokott történni. A párom jó alaposan kicsi gombóccá szokta gyűrni a csokipapírokat. Szerintem kisebbre már nem is lehetne összegyűrni. Mindig rászólok ő meg nagy bocsánat kérések közepette, mondván, hogy már megint elfelejtette, elkezdi szépen kisimítgatni. A gyerekkel nincs gond ő mindig megkérdezi, ez kell? vagy kidobhatom?
Szerintem a feleségek jobban idomíthatóak

Én szólok a férjemnek hogy :ha elfogyott a joghurt légyszi ne dobd ki a dobozt vagy a tetőfoliát! Erre ő belemerül a joghurt evészetbe és mire a végére ér má mindent elfelejt

Aztán meg horgászhatok a szemetesben.
A felségem egyből ráált a dilimre nem sokat kellet győzködni...Segit ahol tud:
- élet veszélyes fenyegetések a cocacola kupakért,
- kérsz egy csokit?-ra tudja mit kell kérni-e,
- és ha meglát egy tisztább játszó vonalat akkor nem habozik,.
Anda
Az én unokám is ki akarta dobni a "kincseimet" a szemétbe, amikor elsőször meglátta őket. De megbeszéltük a dolgot, azóta hoz nekem mindenféle csomagolást, hogy ezzel lehet-e játszani? Újabban azt is megkérdezi, mit lehet vele nyerni? De ő már majdnem 4 éves.
Úgyhogy ne add fel a reményt, még megfertőzhető!

Az én kislányom is megtizedelte a vonalkód-állományomat. Eleinte azt hittem, hogy hajlama van a gyűjtögetéshez (olyan lelkesen pakolgatta a kódokat), de aztán kezdett eltünedezni, kezében egy-egy maréknyi "kinccsel". Kiderült, hogy módszeresen kidobálta a kukába őket, mentségére szolgáljon, hogy még csak másfél éves. Azért egy polccal feljebb raktam a dobozkát
Gondoltam ma ratok... a Sconto szorolapjaban (jatek sajnos nincs benne) az utolso oldalon ket komod van, amelyek vajszinu vagy VONALKOD MINTAS elolappal rendelhetok

Idealis hely a gyujtogeteseitekhez

Kriszta
Sose szerettem az egereket
Nekem nincs pincém, csak egy kis kamrám, és alig fér már el benne a sok szemét. A párom néha lázad, hogy már be se lehet nyúlni a polcig anélkül, hogy kávécsomagolásokba, csokipapírokba meg egyebekbe ütközzön. Ezért próbáltam tegnap rendet rakni. De az említett incidens után egyszerűen visszaraktam mindent oda, ahol volt. Ez van. Remélem a gyerek gyomrát nem fekszi meg az a 200 pont

Queene!
Ez nem olyan nagy gáz, mint nálam.
Lévén beteges játékos, az összes csokipapírt, fogkrémes dobozt, kozmetikai kódot stb egy nagy dobozba gyűjtöttem. Aztán levittem a pincébe, a múlthéten megyek le, hogy szolrtírozzak. Képzeld egér család fészkelt be a dobozomba. Így aztán szomorú búcsút vehettem az összes
értékes kódtól, ami egy kis tv dobozába volt.Nem csak megrákták de még bele is piszkoltak. Gondold el több száz darab kincset érő kód mehetett a szemétre

Mostanában ez az én formám.
Tegnap a nappali kisasztalán rendezgettem a gyűjteményt (vonalkódok, pontok, egyebek).
5 percre mentem ki a szobából, addig rábíztam a kicsit a nagyra. Aki viszont épp gyakorolt a hegedűjén. És nem olyan nagyon figyelt a kicsire. Aki ez alatt az 5 perc alatt megevett 200 DE pontot, és széttépett 3 csokipapírt

Láttátok, hogy a www.teddybear.lap.hu -n macigyűjtőket keresnek?
Gusztávos játék.
Bocsi mindenkitől!!!
De csak tegnap figyeltem föl rá!
És játszottam is sikerrel.
Mégegyszer elnézést,meg ne kövezzetek!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások