Most Bosch-unk van, tökéletes, nekünk a Bosch mindenben bejött.
Előtte gorenje volt, nem romlott az sem el, de valahogy az nem az igazi.
Nórika!
Tudom hogy jobban járnék,de a fogadó telefon nem alkalmas valószínűleg MMS fogadására,mert mindig visszajön az üzenet!

" alt="

">
trendy
az okostelefonok mind átalakítják, d ejobban is jársz, mert MMS-ként 1000 karaktert írhatsz bele, 1 sms pedig 160 karakter.
Hosszú sms-t szeretnék írni HTC telefonnal,de MMS -ként akarja mindenáron elküldeni,nem sms-ként.Nem tudja valaki,hogy mit kellene állítanom rajta,hogy jó legyen?
Volt már nekem is ilyen. Fel kell ismerned, hogy kik vannak a képen, és akkor enged csak be.
Nem tudok belépni a Facebookra.
Ezt írja ki: Please complete a security check
Security checks help keep Facebook trustworthy and free of spam.
To verify that you are the owner of this account, please identify the people tagged in the following photos. If you aren't sure about a question, please click "Skip".
Mit jelent?
Köszi jojó ! Válaszoltam

" alt="

">
Ha lomtárból törölted, talán akkor is, de az bonyolult és költséges szvsz.
A lomtárból igen!
Ha nem onnan törölted.
Véletlen letöröltem a szg-re feltöltött fényképeket. Valahogy vissza tudom szerezni azokat?
Ha valaki budapesti szeretne a Rossmann Procter játékban még rendelni, kérem, írjon S.O.S.! Köszönöm előre is!
pufo! Köszi

" alt="

"> nehezen,de csak sikerült!
Keresek valaki, aki - térítés ellenében - DVD-re tudna másolni a Mia és én c., az interneten megtalálható 4-5 magyar nyelvű részt. Külföldön élő unokáknak kellene a magyar nyelv gyakorlása miatt.
Székesfehérvári fórumost keresek ! SOS ! Meg kellene nézni egy címet.Rendelt a menyem 2 gyűrűt,erre egy ronda nyakláncot kapott és azóta nem válaszolnak az emailekre. BIZSUCENTRUM ,József Attila utca.37. FARKAS DÁNIEL.0620 258 6599.Ennyit tudunk.
Az alábbi könyveket keresem..., ha esetleg valaki megválna tőlük, gondoljon rám.
Előre is köszönöm!
Somos Béla: Irodalom 10. 14240/1 Nemzeti Tankönyvkiadó
Somos Béla: Irodalmi atlaszkönyvek + Szöveggyűjtemény (14240/SZ1 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Szárai Mikós: Történelem II. (NT 14225 Műszaki Kiadó)
Földrajz 10. Társadalomföldrajz (MS2625T Mozaik Kiadó)
Természetföldrajz (MS2621T mozaik Kiadó)
Nem Headway Elementary Third Edition Tanknyv és munkafüzet
(OX-4715096, OX-4714556 Oxford Kiadó)
Sokszínű matematika 10. (MS 2310T Mozaik Kiadó)
Medgyes Sándorné : Fizika 10. (NT 14232 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Dr Kónya Józsefné: Kémia I. (NT 14130-230 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Dr Lénárd Gábor: Biológia II. gimnázium 11. évfolyam (NT16208/1 Nemzeti Tankönyvkiadó)
Praktikeres segítséget szeretnék kérni Pécsről vagy Szegedről
nem sürgős
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások