Sziasztok!
Nem tartom fer dolognak, hogy van olyan személy aki leglább 12 db lapostányért nyert, bár nincs korlátozva, hogy egy személy maximum mennyit nyerhet, de ezt akkor is felháborítónak tartom, Így aki vidéki kevesebb eséllyel pályázik.Egyébként gratulálok mindenkinek aki szerencsés volt.
Akkor holnap, már semmi értelme feladni az e heti Kmorr adagot,igaz?
A következő fordulóban fogom már csak! Tudja vki az mikor kezdődik???
Jövő hét hétfőn?
szerintem is péntek, vagy csütörtök. Ma felhívtam, és azt mondta a hölgy, hogy hétfőn bontanak.
Mokir= Mikor...

Sziasztok!
Mokir adjátok fel a Knorrt? Pénteken elsőbbségivel, vagy hétfőn?
Ez komly? Én is korábban tettem fel, hgoy 1.-re odaérjen...meg voltam győződve, hogy kidobták a hamarabb beérkező leveleket :-))) Akkor örülök és várom, hátha a köv. feladásnál nagyobb szerencsém lesz :-))) Ez tényleg pozitív tapasztalat lesz a Knorrtól :-)))
a Knorr-nál azt mondta a hölgy, hogy a korábban beküldött vk-okat visszaküldik a feladónak. Ha igaz lesz, akkor ez a pozitívba is bekerülhet..
Keresek Knorr mélytányért! Akár kp-ért is.
sziasztok, tányérom nincs, de van viszont 20 db kódom cserére
Elvileg szept 1-én kerül majd fel a Knorr.hu-oldalra.
Hol található a hivatalos játékszabályzat?
Knorr Kollekció 2!!!!!
A hivatalos játékszabályzat alapján: legkorábban csak a Szept 1-i postai bélyegzővel ellátott borítékokat fogadják el!!!!
Tehát nem ami szept.1-én érkezik be!!! hanem amit szept.1-én adtak fel!!!
Üdv: Xyx0
nekem is van sok kódom,tányérkészletekre gyűjtöttem és hoppon maradtam: complettáért,multi kódért!
sziasztok, tányérom nincs, de van viszont 20 db kódom cserére
Semmiért.
Ha itt balra, az adataid modosításánál publikussá teszed az e-mail címed, akkor nem kell folyton beírkálni.
Knorr dolgokat keresek.Tányért elsősorban.Miért szeretnétek elcserélni? idy@t-online.hu
én is Knorr tányért keresek korsóért cserébe!
Ha netán valakinek lenne még felesleges Knorr tányérja (mondjuk 2 vagy 4 db) és úgy gongolja, hogy Arany Ászok 6-os csomagokban meg tudunk egyezni, kérem keressen.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások