4 epillátor az semmi?

" alt="

">
Már megint egy hónapja semmi, most már épp ideje lenne megint nyerni valami jót, mondjuk a jegkremdesszerten vagy egy laptopot, utazást.
Fortuna kegyeiből kiestem, pedig híztam a sok finomságtól 5 kg, de a pályázataim nem szerencsés órában értek be.
A Mc-is nem jött össze, na mindegy azért remélem olyanok nyertek, akiknek van picijük.

" alt="

">
Háát ez az év eddig nem igen kecsegtetett.
nekem se,de az ilyesmivel sosem nyertem még,legalábbis emlékeim szerint
Hát ez a glamour nem jött össze.

" alt="

">
Az idei három hónapban nem igazán gondolt rám Fortuna.
Volt egy-két apróság, főleg garantált és pontbeváltásos, aminek persze örülök is.
De egy kis hétvégi pihenésre már nagyon vágyom!!!
kailu, Én is első napokban adtam fel rámár, nem láttam a nevem a listában, viszont ma már meg is kaptam a receptkönyvet.
Én is azt hittem adhatok fel újabb rámát, mert simán küldtem a levelet...
Kedves Fortuna, nagyon elfeledkeztél rólam.
Idén még én sem nyertem semmit, pedig minden játékra 5-10 pályázatot küldtem.
A Karácsonyi Rámás sütikönyv viszont tegnap megjött, persze az is csak érdeklődés után.
Ami érdekes most 1. napon adtam fel ajánlottan 3 levelet, de nem vagyok az első 5000 között. (Pech szériás vagyok vagy csak a lakhelyemmel van baj?)
nem is tudtam az a vonos játékról

" alt="

">
jóiccakát

" alt="

">
Én a sir morton 2. fordulójára 6 logót küldtem, és már eléggé a lista végén voltam (a beküldött mennyiség alapján volt a névsor sorrend), aki akkor kérdezte, meg is írtam. Aki egyet küldött, szerencsés volt...
Se sir morton,se sheba,se dörmi, a nestle anyuse sikerült most se meg még vagy egy tucat játék

" alt="

">
Kezdem feladni.
Köszönöm a válaszokat a Sir Mortonnal kapcsolatban. Valóban, amikor olvastam, hogy a korábbi két fordulóban már egy képpel is lehetett nyerni, vettem az utolsó fordulóra öt teát, gondolván, hogy öt kép elég lesz. Tévedtem, de legalább nem azért nem nyertem, mert a levelem nem ért be.

" alt="

">
igen, megvolt, akkor már mikor a februári nyerteseket tudtuk, asszem 1 hete beírtam a nyertesek közé a nevét, asszem érdi nyerte
erről jut eszembe:sir morton angliai ut sorsolása megvolt már??
én a sir mortont 3 névre küldtem(nem a dobozra mentem ,hanem az angliai útra)30 valahány kastélyom volt 10-10- 14? valahogy igy osztottam el
Nekem sem jött össze a mackó, mondjuk nekem csak 1 pályázatom volt.....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások