Szerintem mégsem. Vagy titkosírással

Megírtam neked, vagy mégsem?

És azt még mindig nem mondod el, hogy mivel nyerted

?
Köszi a gratulákat, én is nagyon boldog vagyok, csak a beszerelés okoz majd problémákat, az egybeépített konyhaszekrényemet szét kell bombázni, falat vésni a vízcsöveknek, nem engedem karácsony előtt szétbarmolni az egész konyhát, már nyakig vagyok a sütikben, meg egyebekben, majd két ünnep között (nota bene, lehet, hoyg jövőre

) beszereljük.
De a lényeg, hoyg már itt áll a fal mellett

queene
Gratula,ügyes vagy!
én is gratulálok minden nyertesnek..
én sajna továbbra sem nyertem semmit pedig folyton kaparok erre azt látom h 1 csomóan már vagy 5-10 dolgot nyertek..:S
nekem még a cerbonacsomag is jó lenne...
lenne mit adnom a kis unokámnak...

Nekem is ma küldtek egy emilt, hogy februártól kapok fél éves nők lapja előfizetést. Igaz, hogy 2 parfüm, és 2 CD-t nem kapok meg, de ez is valami.
queene!
Gratulálok a mosógéphez! Szép nyeremény.
queene
én is gratulálok a mosogatógépedhez!

queene!
Grtula! és én is érdeklődnék,min nyerted.

queene én is gratulálok ! Mivel nyerted ?
queene uristen de tok jo mazlista vagy

queene!
Gratulálok!Hol sikerült nyerned?
Na, akkor mit szóljak én, aki a mosogatógépet kapartam le, aztán mégse én nyertem
De már tojok rájuk, tegnapelőtt nyertem egyet máshol

Én még nem kaptam semmiféle e-mailt. Még ezért is hívogatnom kell kedves Évát?! :-(
Kedves Éva!
Sajnálattal értesítem, hogy technikai hiba történt az adventi sorsjegyes játékon, a rendszer úgy adott ki nyertes sorsjegyeket, hogy nem volt mögötte valós ajándék. Vagyis csak azok nyertek tárgynyereményt, akiknek a neve megjelenik a nyerteslistában.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, rettentően sajnáljuk a történteket, természetesen igyekszünk jóvátenni! Azóta javítottuk a hibát, ami a téves információt generálta, reméljük, többet nem fordul elő ilyesmi.
Kárpótlásul fél éves Nők Lapja előfizetést szeretnénk felajánlani Önnek, mely 2007 februárjától lép életbe.
Kérem, 2006. december 31-ig írja meg, hogy milyen névre, címre szeretné kapni az újságot (név, pontos lakcím, e-mail cím, telefonszám), hogy le tudjuk adni a rendelést.
Kellemes adventi készülődést, boldog ünnepeket kíván
a Nők Lapja Cafe szerkesztősége!
Üdvözlettel:
Doba Éva
Nők Lapja Cafe
e.doba@sanomabp.hu
www.nlcafe.hu
ördöglakat,hofi köszönöm a választ!