Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 141 / 9334 oldal |
Te vagy a Lays fődíjnyertes? Ha igen, gratulálok, ezt én is bírtam volna.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Sziasztok. Apukámnak is ma jött meg a Tante Fanny kiemelt nyeremény de nincs benne a 25000 Spar utalvány. Azt vajon külön küldik?
Paintuci
Bárhol.
Bárhol.
weber
Én is most kaptam előbb meg a Tante Fanny napit és az Iglo napit is egyben küldték. Leellenőriztem, a játékszabály szerint a napi ez, és ezt mind megkaptam:
Napi nyeremény:
Tante Fanny termékek: logózott konyhai törölköző, logózott pizzavágó, logózott konyhai ecset, logózott mágneses jegyzettömb
Korábbi játéknál is ilyet küldtek, de valóban megtévesztő az oldalon kitett kép és a nyereményfelsorolás alapján fagyasztott termékeket várna az ember, én is többször csalódtam már, egy ilyen játéknál azért komolyabb nyeremény is lehetne a napi nyeremény, az Iglo-nál egy zokni volt és egy bevásárlókocsi reklámérme, nagyon kicsi, gagyi nyeremény, ahhoz képest, hogy minimum dupla áron árulják a termékeiket.
Én is most kaptam előbb meg a Tante Fanny napit és az Iglo napit is egyben küldték. Leellenőriztem, a játékszabály szerint a napi ez, és ezt mind megkaptam:
Napi nyeremény:
Tante Fanny termékek: logózott konyhai törölköző, logózott pizzavágó, logózott konyhai ecset, logózott mágneses jegyzettömb
Korábbi játéknál is ilyet küldtek, de valóban megtévesztő az oldalon kitett kép és a nyereményfelsorolás alapján fagyasztott termékeket várna az ember, én is többször csalódtam már, egy ilyen játéknál azért komolyabb nyeremény is lehetne a napi nyeremény, az Iglo-nál egy zokni volt és egy bevásárlókocsi reklámérme, nagyon kicsi, gagyi nyeremény, ahhoz képest, hogy minimum dupla áron árulják a termékeiket.
Kinder működik!
Cuppano!
Ezt a Kindert hol kell venni? Bárhol?
Ezt a Kindert hol kell venni? Bárhol?
jojó
Persze.
Régen feladtad a borítékot és ami azután jött, csupa homály volt.
- Lenyúlta a postás v. tovább küldte -mert persze a borítékon nem volt időbélyegző-?
- Eljutott-e a címzettig v. a postafiókban felejtették?
- Esetleg rossz helyre kézbesítették?
- Bekerültél-e a kalapba?
stb. stb..
A DAP-ot is lehet jól is, meg rosszul is csinálni.
Van, ahol már jól működik.
Észtországban pl. csak a házasság kötéshez és az ingatlan vásárláshoz kellesz személyesen, minden mást neten intézhetsz.
Persze.
Régen feladtad a borítékot és ami azután jött, csupa homály volt.
- Lenyúlta a postás v. tovább küldte -mert persze a borítékon nem volt időbélyegző-?
- Eljutott-e a címzettig v. a postafiókban felejtették?
- Esetleg rossz helyre kézbesítették?
- Bekerültél-e a kalapba?
stb. stb..
A DAP-ot is lehet jól is, meg rosszul is csinálni.
Van, ahol már jól működik.
Észtországban pl. csak a házasság kötéshez és az ingatlan vásárláshoz kellesz személyesen, minden mást neten intézhetsz.
köszi
" alt="
"> Gratu
" alt="
">
" alt="
"> Gratu
" alt="
">jojó, knorr tegnap reggel küldte az smst.
Azért a. Digitális állampolgárság S. A ferrerro között van pici. Különbség
" alt="
">
" alt="
">jojó: igen
egyre több probléma,régen nem volt ilyen
" alt="
">
nagy digitalizáció
" alt="
">
"Legyél digitális állampolgár "
" alt="
">
" alt="
">
nagy digitalizáció
" alt="
">
"Legyél digitális állampolgár "
" alt="
">jojó, én sajnos (még) nem.
" alt="
">
" alt="
">Rita21
akkor sok készülékben lenne hiba
" alt="
"> miénkben is pld.
Ferrero szervezés
" alt="
">
akkor sok készülékben lenne hiba
" alt="
"> miénkben is pld.
Ferrero szervezés
" alt="
">agi80 köszi akkor a hiba nem az én készülékekben van. Írtam nekik a jsz ben talált mail címre de még nem jött válasz
Knorr értesítőt kapott már valaki ? /sms
Rita21
Én sem tudom, nem működik egyik böngészőn sem, tegnap majdnem sikerült de a végén kidobott...azóta semmi.
Én sem tudom, nem működik egyik böngészőn sem, tegnap majdnem sikerült de a végén kidobott...azóta semmi.
Kérdezném hogy ti tudtok e kindert feltölteni ? 3 böngészőből kettőben nem küldi el a blokk adatokat pedig minden kitöltve . 1 böngésző be sem tölti az oldalt .
Kapcsolatfelvételt szintén nem küldi el hiába töltöttem ki mindent és nyomok az elküldése 🤬 hihetetlen
Kapcsolatfelvételt szintén nem küldi el hiába töltöttem ki mindent és nyomok az elküldése 🤬 hihetetlen
Sziasztok!
CEWE kuponja, kedvezménye, kódja, utalványa van valamelyikőtöknek?
CEWE kuponja, kedvezménye, kódja, utalványa van valamelyikőtöknek?
Tantefanny napi ajándékcsomagban nem pont az van, ami a játékszabályzatban volt, na mindegy. A különdíj nyertesekről kapott valaki értesítést?