Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 141 / 511 oldal |
Ez érdekes! Nekem azt mondta a nő,ha nincs a borítékon a telefonszám,akkor is jár a garantált ajándék.
K I S M A C K Ó!
Mielőtt bárki is megszólna, azért irom ide, mert itt volt előzmény!
Hozzászólás - 2006. május 17. :: 21:23
Most hívtak vissza a Győri Édestől, és kérdésemre, hogy regisztráltak-e már NEM tudnak választ adni, mert egy külső cég végzi ezt és majd csak a játék végén kapják kézhez a listát.
- Jelige nélküli beküldést is elfogadnak, név, cím és telefonszám legyen feltüntetve a borítékon vagy a borítékban!
Múlt hét csütörtökig van feldolgozva a beérkezett pályázat, eddig még NINCS 5000 beküldő!
Ennyit sikerült megtudnom.
( Nem vitát szeretnék indítani, csak megosztottam veletek a megtudott infót. )
Mielőtt bárki is megszólna, azért irom ide, mert itt volt előzmény!
Hozzászólás - 2006. május 17. :: 21:23
Most hívtak vissza a Győri Édestől, és kérdésemre, hogy regisztráltak-e már NEM tudnak választ adni, mert egy külső cég végzi ezt és majd csak a játék végén kapják kézhez a listát.
- Jelige nélküli beküldést is elfogadnak, név, cím és telefonszám legyen feltüntetve a borítékon vagy a borítékban!
Múlt hét csütörtökig van feldolgozva a beérkezett pályázat, eddig még NINCS 5000 beküldő!
Ennyit sikerült megtudnom.
( Nem vitát szeretnék indítani, csak megosztottam veletek a megtudott infót. )
Érdemes volt reklamálni.knorr tányérok 1 perce
Nekem azok megjöttek szerencsére már régen,na de a thomsit pólók sehol már hónapok óta.Az oldalukopn azt írják a postázással technikai problma miatt nehézségeik vannak,de még a mailra sem válaszolnak.Nem tudom mi olyan bonyolult a postázáson,de a multkori játéknál is elvesztették a címeket.Aki észrevette a kiirást az oldalukon az elküldte újra a címét,de aki nem az várhatta az ajándékát.
Smile nálam ugyan ez a helyzet és még áprilisi knorr tányérjaim sincsenek
A duracellnél kiszámoltam: aug. közepéig van idejük.
Eddig még mindent magkaptam tőlük, remélem most is.
Eddig még mindent magkaptam tőlük, remélem most is.
Lassan lejár a 30 nap a Bubba sorsolásától,de még sehol semmi.Adidas is már hetek óta ,duracell semmi.A Balaton szabályzata azt írta 2 héten belül postáznak,azóta sem jött semmi,pedig volt amit a 3. napon nyertem.
uzsina: még aznap mikor vettem,azt írta vissza,hogy gratulálunk nyertél egy hónapig ingyen sms-eket a rally világából,na azóta egy sms sem jött! ez ám az igazi nyeremény!
uzsina!
Nekem 2 hétig ezt írta vissza.
Nekem 2 hétig ezt írta vissza.

beküldtem ,de visszajött az sms, hogy ha a játékban akarok játszani, akkor küldjem el a tranzakciós számot.
Kinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban????
(TESCO - REXONA Üzletekhez kötődő
Játék kezdete: 2006.05.02. Játék befejezése: 2006.09.30.
Beérkezési határidő: 2006.09.30.
Sorsolás időpontja: 2006.10.02.
TESCO - REXONA
Feltétel: vásárolj egyszerre kettő, vagy annál több Rexona terméket bármely Tesco hipermarketeten vagy Tesco benzinkúton úgy, hogy
közülük az egyik termék Rexona férfi deo legyen. Küldd be a vásárláskor kapott blokkon található négyjegyű tranzakciós számot a
06/30-30-30-335 nem emelt díjas telefonszámra.
A blokkot őrizd meg.
Kezdete: 2006. május 2.)
.........
Kinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban????
(TESCO - REXONA Üzletekhez kötődő
Játék kezdete: 2006.05.02. Játék befejezése: 2006.09.30.
Beérkezési határidő: 2006.09.30.
Sorsolás időpontja: 2006.10.02.
TESCO - REXONA
Feltétel: vásárolj egyszerre kettő, vagy annál több Rexona terméket bármely Tesco hipermarketeten vagy Tesco benzinkúton úgy, hogy
közülük az egyik termék Rexona férfi deo legyen. Küldd be a vásárláskor kapott blokkon található négyjegyű tranzakciós számot a
06/30-30-30-335 nem emelt díjas telefonszámra.
A blokkot őrizd meg.
Kezdete: 2006. május 2.)
.........
a henkel ceresit játékán még decemberben volt garantál ajándék: póló , ragasztó.
a mai napig nem kaptam meg.
több e-mailt küldtem meg levelet is.
már e-mailben jelezték, hogy február végén megkapom. .........
Jó kis cég!!!!?????
a mai napig nem kaptam meg.
több e-mailt küldtem meg levelet is.
már e-mailben jelezték, hogy február végén megkapom. .........
Jó kis cég!!!!?????
hmm...
Máskor árgus szemünk lesz...
Máskor árgus szemünk lesz...
kriszty
Veled érzek. Én a Delmával úgy jártam, hogy véletlenül nem az akciósat vettem meg. Hozzá kell tennem, hogy mindig megnézem, ott van-e a kód a helyén, játékosat veszek-e. De ömlesztve volt a pulton, valószínű, hogy a mellette lévőt néztem akciósnak, csak nem azt vettem el...
Veled érzek. Én a Delmával úgy jártam, hogy véletlenül nem az akciósat vettem meg. Hozzá kell tennem, hogy mindig megnézem, ott van-e a kód a helyén, játékosat veszek-e. De ömlesztve volt a pulton, valószínű, hogy a mellette lévőt néztem akciósnak, csak nem azt vettem el...
Annipanni: De aki a Roadshow alatt regisztrál a Ritmus programba, azok egy külön! sorsoláson vesznek részt, ahol 3 db. kétszemélyes Wellness hétvége a nyeremény! Szóval ez nem a negatívba való 

Activia joghurton a külső kód utolsó két karaktere nem olvasható.
Sajnos figyelmetlen voltam...
Sajnos figyelmetlen voltam...
Sokat utazom mostanában, és ezerrel játszom a máv kilométergyűjtő játékában. Nem fogadja el a jegyeim adatait. Talán mert már csak 500 km kell... És az már a jövőhéten meglesz... hmm...
múltkor voltunk a bricoban (elfelejtettem beírni) és próbáltunk nyereni (dartsozni) de olyan messzeiről kellett dobni, hogy még a falig sem találtam el!
de még a férjem sem
tudom,mostmegkérdezitek, de igen, szoktam játszani

de még a férjem sem
tudom,mostmegkérdezitek, de igen, szoktam játszani

activia roadshow termékkóstólóból és egy kérdőív kitöltéséből áll, amit a neten is meg lehet tenni.
én kis naív komolyabbra gondoltam.hm...
én kis naív komolyabbra gondoltam.hm...
izabella25
Nem is értem, miért hiszed azt, hogy rólad volt szó?
Akinek nem inge, stb..
Ahogy a többség eddig is tette.
Nem is értem, miért hiszed azt, hogy rólad volt szó?
Akinek nem inge, stb..
Ahogy a többség eddig is tette.