Bocsi igazad van, csak annyira szégyellem magam a törtzéntek miatt.
Szóval:
A nagybátyámék meghívtak magukhoz anyámmal a 7végére. A férjem mondta le visz minket, de neki dolga van így csak vasárnap jön értünk.
Lementünk S.tornyára. Szombaton a nagybátyám elkezdett szószerint minden oknélkül szemétkedni a nagyobbik fiammal, ilyeneket mondott neki:" te egy semmi vagy az életbe nem viszed semmire egy kis élősködő vagy egy nagy nulla" a fiam nagyon érzékeny és sírvafakadt. Mondtam neki, ha még egyszer ilyet mond, mondd meg neki, hogy az a senki aki egy 7 évessel kötözködik -47 éves létére-, mert az nem mer vissza szólni, ha problémája van akkor nekem mondja. Láttam, hogy elgáncsolta a gyereket- rendőr volt régen így jó pár régi fogást kipróbált a gyereken. Na a gyerekem ezt meg is mondta neki, hogy egy nagy senki aki így bánik egy gyerekkel. Erre nekem rontott, ha nem lettek volna ott a barátai akkor nem szégyellt volna megütni is. Így összepakoltam -pontosabban már elötte- és elmentem. De mivel nem így mentünk oda pénz se semmi nem volt nálam.Így az állomáson ragadtam, amíg a férjem kocsit szerzett. Eközben beszéltem anyámmal, aki szokásához híven MOST SEM állt ki mellettem, és kiderült még nekem kell szégyellnem magam. Ami azért fáj, mert az unokái mellett sem állt ki. Aztán egyszercsak mikor ültünk az állomáson felhívott a nagybátyám és elkezdett fenyegetőzni, hogy utánunk jön és megöl minket stb....... Na akkor hívtam bettit, hogy tud-e értünk jönni..........
Szóval ennyi a történtem. Ezen jár az agyam, hogy hol hibáztam, mert mindenki szerint én vagyok a hibás, mert érdekes senki nem látott és nem halott semmit- bár szerintem csak nem akarták tudomásul venni.
és azért szégyellem az egészet, mert a rokonom.
De azt hiszem ezt a storyt át teheted a negatívba.

" alt="

">