simoneci
írtunk emailt .)
Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 141 / 2315 oldal |
Eladó 1 db Color Fesztiváljegy Győrbe, érvényes szept. 01-én és 02-án.
Egy évre elegendő Jar Platinum all in one mosogatógép tabletta/ gyakorlatban 2*90 db/
Győri Color fesztivál páros belépő
Eladó, de cserét is meghallgatok 😀
Győri Color fesztivál páros belépő
Eladó, de cserét is meghallgatok 😀
Elado / cserélném 2 db jegy
VII. Color Festival® Székesfehérvár 2023
2023. aug. 26. 18:00 - aug. 27. 04:00
Helyszín : Fezen Klub
8000 Székesfehérvár, Takarodó út 1
VII. Color Festival® Székesfehérvár 2023
2023. aug. 26. 18:00 - aug. 27. 04:00
Helyszín : Fezen Klub
8000 Székesfehérvár, Takarodó út 1
Az előző vb jegyekkel kapcsolatban Tel. :06306892107
Sziasztok!
2, esetleg 4 db akciós jegyet keresek 23-án vagy 26-án estére az Atlétika VB-re.
2, esetleg 4 db akciós jegyet keresek 23-án vagy 26-án estére az Atlétika VB-re.
Kedves Paintuci!
Érdekelne melyik napra van SZIN jegyed, illetve hogy mennyiért szeretnéd eladni?
Köszi!
Éva
Érdekelne melyik napra van SZIN jegyed, illetve hogy mennyiért szeretnéd eladni?
Köszi!
Éva
Köszi, írtam nektek, és elvileg most már publikusra is állítottam az email címem
Zsuco01
Engem is érdekelne a bicaj. Rám írnál?
Engem is érdekelne a bicaj. Rám írnál?
Zsuco01
Adnál némi támpontot, hogy mire (mennyire) gondoltál? Esetleg valamilyen csere érdekelhet-e? Illetve megírnád, hogy milyen színű a kerékpár? Az elérhetőséged nem publikus, de keress meg az emailemen, kérlek!
Adnál némi támpontot, hogy mire (mennyire) gondoltál? Esetleg valamilyen csere érdekelhet-e? Illetve megírnád, hogy milyen színű a kerékpár? Az elérhetőséged nem publikus, de keress meg az emailemen, kérlek!
Eladnám Mizo nyereményjátékon nyert Csepel Velence női biciklit
nagyon köszi mindenkinek!
2db esti vb jegyet keresek még aug 23 tól akciósan csak du-i
2db esti vb jegyet keresek még aug 23 tól akciósan csak du-i
Nem emlékszem már kitől de itt vettem/cseréltem többször is a kiskunmajsai Jonathermál fürdőbe 50%-os kupont. Van esetleg valakinek?
Sziasztok. Eladó 08.26-ai páros belépőjegy Székesfehérvárra, a Color Fesztiválra.
244 ezer ft értékű aldi utazási utalvány kód eladó! Többször is felhasználható,érvényes 30 évig! 200 ezer ft!
A ma esti VB-re még van 2 db jegyem.
Budapest Park utalvány 2x 5000 Ft értékű féláron eladó.Jövő év végéig érvényes, e-mailben tudom küldeni.
Augusztus 25. péntek páros strand fesztivál jegy eladó ill,wellness hétvégére, Pihipakk utalványra cserélném!
Két db jegy a holnap esti Atlétikai vb-re eladó. 215-ös szektorba a kettő ára együtt 4000 Ft.
holnap esti vb jegyért adok 1000/pár
ha nem tudsz elmenni.. lehet így is megéri
koszi
ha nem tudsz elmenni.. lehet így is megéri
koszi