rizsaska
nincs már erről a gépről regi???
Rizsaska: ez azt jelent, hogy valaki már regisztrált a te IP címedről. Ez akkor lehetséges, ha nem állandó IP címed van, hanem változó. Sajnos én is így jártam!

" alt="

">
Rizsaska
Szerintem az a baj, hogy egy gépről csak egy regisztráció lehetséges. Nekem is ezt írja ki, mert én már regiztem egyszer.
nah lemaradt..:
Il semblerait qu'un autre compte existe sur la même connexion internet ! Si ce n'est pas le cas, retentez plus tard
vki tudna segiteni abban hogy ez mit jelent?
Pacbarre-ra akarok regelni de ezt irja ki..
Szia Cappucci!
Sajnos semmi ilyen gombot nem találok és ahol a rendelés lista van ott sem lehet törölni.

" alt="

"> Majd megpróbálok írni nekik.
Szia Putto!
A show window-nál nincs olyan, mint a queue-nél hogy recap aztán ott van olyan hogy elhagyni a játékot? Vagy biztos kaptál levelet is, abba sincs valami írva? Sajna más ötlet nem jut eszembe.

" alt="

">
Húúúú, de mérges vagyok. Nem elég, hogy amikor arra az új nagy halra a show window-ban rányomtam, akkor persze még nem volt kiírva, hogy csak Franciaországba és Belgiumba szállítják, így ha rám mosolyogna a szerencse se kapnám meg, most meg még látom, hogy ráadásul a sorsolás csak aug. 30-án lesz. Addig meg szépen lefoglalja a bubzokat. Ráadásul nem találok sehol egy gombot, amivel kinyomhatnám a jelentkezést.

" alt="

">
Hát nem jó úgysem! De köszi
vicuska,ékezet nélkül irj,szerintem,ha úgy írsz és nem jó,akkor nem tudom...
Hali!
6 napja regiztem a prizeen beadta az adatlapot és nem fogadja el a nevet! Nem tudjátok véletlenül,hogy miért? köszi a segítséget!
Krida! lehet szörffel is pontot szerezni, ott van lent.
csak ezért nem webpointsot kapsz, hanem webeezt. Ez az oldal nem a játékról szól, hanem a reklámokról

" alt="

">
De holnap megmondom hány pontom lett a 3 napból. Már ha menne ez a rohadt gép. reggeli másfél óra volt, hogy helyre állítsam...

" alt="

">
a beach flingo egy tollashoz hasonlító játék. nagyon jó, mi már fél éve megkaptuk. Kettő nyakbaakasztható "ütőt" tartalmaz és egy labdát.
Olyan mintha, a konyhai köténnyel kéne egymásnak a labdát dobálni oda-vissza.
milyen % ?
én még nem találkoztam %-al.
4 dologgal játszhatsz napont, a mézes, méheltől függ a pontod, irja a játék elején mennyi méh mennyit ér.
kövi a kaparós, az is irja mi mennyit ér.
és a másik kettő is.
bár úgy rámlik a halas kaparóst nem egyből kaptam meg.. nem tudom ..
régóta ott vagyok,de olyan lassan jönnek a pontok, hogy épp kiszállni készülök onnan.. csak megvárom mig meglesz arra az egy kódra
És hogy váltja a pontokat? a százalék arányában?
Webocodes.com-on játszok, lassan a második kódomat kérem ki..
Webocodes.com-on játszik valaki?
A webeezt egy egy arányban váltja webopointsra a százaléktól függetlenül?

" alt="

">
Egyébként ha lesz konkrét tapasztalatom az oldallal kapcsolatban, írok, egyenlőre(még 2 nap) függő a dolog.
jujj, el is felejtettem

" alt="

">
köszi az infókat az ernyőről

" alt="

">
akkor maradok a sorban

" alt="

">
az a narancssárga cuma engem is érdekel, hogy mi is az

" alt="

">
pláne hogy a csaj maga elött húzza ki
Nyert már valaki a Prizeen Beach Flingot? Az végülis micsoda? Két ilyen köpeny+labda jár hozzá? Valaki írna róla?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások