Komolyan elkezdtem sajnálni

" alt="

">
Hát milyen sokba került szegénynek, tényleg

" alt="

">
Haema plazma játéknal is kiadtak…
Flyguy
Inkább respect, hogy nem volt lusta elmenni nyitva tartó üzletbe, benzinkutra!!! Meg horror áron megvenni…
Nem ??!!
Csak azért írtam be, mert nem árt, ha tudjátok, h a Screvo nem csak a játékokhoz használja fel az adatainkat, hanem kereskedik is vele.
1-374 3871-es számról hívtak, aranyfokozatú balesetbiztosítást akartak velem kötni.
A Screvo adta ki a számomat.
Írtam Mondeleznek/Szervezőnek english levelet! Hátha
vagy pótnyertes

" alt="

">
napi 1 pótnyertest nem nagy plusz munka ;
Megint Milka.
Tehát jelenleg az van, hogy amennyiben egy adott pénztárgépnél kiadott blokkal valaki páHázott akkor az, aki később annál a pénztárnál vett Milkát az cseszheti? Tök mindegy, hogy 5 perccel vagy 5 nappal később(?). Ha igen, az maxigáz.
De bárhogy is, be kell írni a nyugtaszámot "/" nélkül oszt kész. A blokk képe alapján nyilván be tudják azonosítani.
Milka:
Írjátok be a nyugtaszámot / jel (nem perjel, mer' az az apát helyettese) nélkül. Az is kilenc KARAK ter és tán elfogadja a rendszer.
Ha pedig nyersz de belekötnek, hogy nem AP-t írtál akkor meg lehet magyarázni. Pláne arra hivatkozva, hogy a NYUGTA EGYEDI AZONOSÍTÓJÁT kéri, az meg ugye NEM az A12345678
Valaki írt már nekik? Persz aki tud csehül...
Nálunk Pick termék elég sok van Lidl-ben, de Valdor eleve 3 termék játszik, nálunk 1 kapható.
A szalámi is annyii.. V 679.
Én pedig azt, hogy Pick játéknál van 3-4 fajta termék a Lidl-ben, az is horrár áron... 10 dekás sertés párizsi 629 forint. Hát b@sszák meg.
Pick játék legyen a Sparban vagy a Tescoban, ahol vagyon választék is.
Utálom azt a gyakorlatot, hogy a jsz-okban bizonyos szavakat (pl. játék, játékos, pályázat, szervező, lebonyolító, stb.) mindig nagy kezdőbetűvel írnak. Tudtommal a magyar nyelvben ez a "kiváltság" csak a tulajdonneveknek jár, v a mondat kezdő szavának.
A németben minden főnév nagybetűs, de mi nem németek vagyunk.
A 9 karakteres AP:
A12345678
Viszont a játék szabályzatban jól van írva. 1 AP kód, egy időponttal csak 1x használható. De az oldal időponttól függetlenül nem fogadja el ugyanazt a kódot
Így jártam én is a Milkával. Tegnap még rá is néztem, hogy mi az az egyedi kód. Az AP-t írta. Viszont 9 karaktert kér, a nyugtaszám 10 karakter. Írt nekik valaki?
hello@peppermint.cz
Irjaatok nekik h az AP az nem egyedi
A nav kód meg a nyugtaszám az az.
Sejtettem, hogy ez lesz. A szervezők szerint az AP-kód egyedi….
Milka játéknál, tegnap vásároltam és feltöltöttem az adatokat, sikerült is. Ma szintén vásároltam reggel ugyanabban a boltban ahol tegnap és már egyáltalán nem lehet feltölteni, folyton ezt írja ki: A megadott AP kódot már felhasználták. Számomra ez érthetetlen...
Másfél literes arany kupakos Kinley sehol...
Pedig akciós itt-ott.
A fél literes arany kupakos a Kópba' 500,- Ft.
Hát elmennek a pitschába.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások