Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 142 / 160 oldal |
Fáreó! Ez a Gusztávos játék már vagy 2 hete fenn van itt a fórumon. Nem kellett volna privát e-mailen is körbeküldözgetni, szerintem mindenki ismeri.
csacska
Ne nyugtalankodj! Nekem se ment elsőre, én is 1 csomót bajlódtam vele!
De volt 1x.hogy 2 lépésből sikerült eloltogatnom a lámpát,persze véletlenűl!
Ha végképp nem megy, szólj a gyereknek! 
Ne nyugtalankodj! Nekem se ment elsőre, én is 1 csomót bajlódtam vele!
De volt 1x.hogy 2 lépésből sikerült eloltogatnom a lámpát,persze véletlenűl!
Ha végképp nem megy, szólj a gyereknek! 
Én már megőrülök Gusztávtól. Már másodjára bíbelődöm vele hosszan, de még nem sikerült. Hagyom a csudába, mielőtt begolyóznék, vagy szóljak a gyereknek?
Fáreó!
Itt lehet segíteni Gusztávnak(a házmesternek):
http://www.europaalap.hu/html.html
Itt lehet segíteni Gusztávnak(a házmesternek):
http://www.europaalap.hu/html.html
szalika
Mért mit csináltál Gusztávval?
Megint van valami játék ott?
Bocsi,ha tudatlanka vagyok!
Mért mit csináltál Gusztávval?
Megint van valami játék ott?
Bocsi,ha tudatlanka vagyok!
Az imént újból megpróbáltam "segíteni Gusztávnak" és képzeljétek sikerült! Nagy élmény volt.
csacska
Nincs. Remélem, mert én is kidobáltam így megkopasztva.
Nincs. Remélem, mert én is kidobáltam így megkopasztva.
Tegnap kissé összefagyva mentem a letaposott hótól síkos járdán, enyhén morcosan. Ám ekkor, KÉT szép Magnum csomagolás vigyorgott rám a hóból. Hogy milyen emberek vannak!!! Februárban jégkrémet esznek és még szemetelnek is! Én meg majd gondolok rájuk útban a Kanári-szigetek felé.
Az én párom már elég harcedzett gyűjtögetés témakörben. Na,nem segít be, de még sose mondta azt, hogy "nem vagyok veled". De időnként kiborít azzal, hogy társaságban elmeséli mi mindent vagyok képes felszedni a földről. Szerinte ez olyan helyes történet, az utcán nem érdekel, hogy számomra ismeretlen emberek esetleg meglátnak (azért próbálok diszkrét lenni), de így egy kicsit kínosnak találtam. Mivel ez többször előfordult, indulás előtt figyelmeztetni szoktam, hogy meg ne próbálja elmesélni a szemétszedős történetet.
Az én párom már elég harcedzett gyűjtögetés témakörben. Na,nem segít be, de még sose mondta azt, hogy "nem vagyok veled". De időnként kiborít azzal, hogy társaságban elmeséli mi mindent vagyok képes felszedni a földről. Szerinte ez olyan helyes történet, az utcán nem érdekel, hogy számomra ismeretlen emberek esetleg meglátnak (azért próbálok diszkrét lenni), de így egy kicsit kínosnak találtam. Mivel ez többször előfordult, indulás előtt figyelmeztetni szoktam, hogy meg ne próbálja elmesélni a szemétszedős történetet.
Kérdés a rutinos játékosokhoz:
Maggi csomagolást megfosztottam a vonalkódtól, pontoktól. Van még valami amit érdemes őrizgetni?
Maggi csomagolást megfosztottam a vonalkódtól, pontoktól. Van még valami amit érdemes őrizgetni?
Hát ha 4 éve vlt, és azóta semmi, akkor telán nem nagy baj, ha azt nem szedem össze...
Bár ki tudja, lehet hogy a hosszú kihagyás után valami nagy durranás következik
Bár ki tudja, lehet hogy a hosszú kihagyás után valami nagy durranás következik

4 éve volt a Balaton szelettel ilyentájt egy játék. Gyorsasági díjnak falióra volt igérve, azt hiszem.
mintha volt volna régebben valami balaton szeletes játék...valamelyik nyáron, de már nem emlékszem. 

Én a Balaton-szeletes papírt sose szedem össze. Hibát követek el?
már válaszoltam, szerintem nagyon lassú volt ma egész nap. 

Reácska! Küldtem e-mailt, de úgy veszem észre, hogy borzasztó lassú a rendszer.
Évi: velem is megesett már és utánna állandóan azon járt az eszem.
Nomen
Ha a tiédben is kényelmesen lehet hajolgatni, akkor semmi gáz
Jut eszembe - nagyon hülye voltam szerintetek, hogy nem vettem fel ma a Balaton-szeletes papírt?
Ezen töprengek délután óta 
Ha a tiédben is kényelmesen lehet hajolgatni, akkor semmi gáz
Jut eszembe - nagyon hülye voltam szerintetek, hogy nem vettem fel ma a Balaton-szeletes papírt?
Ezen töprengek délután óta 
Évi, lehet, hogy inkább tükör az az üveg?! 

Nomen, nem bánom, lecserélem veled a sportos 45-ösömet egy méretes lila tehénre
Átlátsz rajtam, mint tejüvegen, pedig viszonylag konszolidált külső mögé rejtem kényszerzubbonyomat
Átlátsz rajtam, mint tejüvegen, pedig viszonylag konszolidált külső mögé rejtem kényszerzubbonyomat

Többi Mindenkinek:
Nagyon jók vagytok, csak énfelém ne járjatok! Elképzeltem, ahogy maraxunk a koncon...
Nagyon jók vagytok, csak énfelém ne járjatok! Elképzeltem, ahogy maraxunk a koncon...