szódagépet használ valaki? tapasztalatok érdekelnének sürgősen köszi

" alt="

">
Használt ,de jó állapotban lévő Traveller Pre -Intermediate angol tankönyvet és munkafüzetet szeretnék vásárolni , Miskolcon és környékén .
Aki játszik a Rossmann-P&G játékán kérem írjon, kérdezni szeretnék.
Cseréltem valakivel még régebben jégkorszak kártyát utalásra!!!!(4db)
Nincs meg az elérhetősége!
Kérem jelentkezzen!
Danone Pókemberes táskáról és tolltartóról tudna valaki képet küldeni?Köszi

" alt="

">
Ha játszik valaki a My Free Zoo-val, jelentkezzen, legyen szíves! Barátot/ismerőst kellene megjelölnöm a játékban, és megrekedtem.
Köszönöm!
A passzív táppénz is megszűnt.
Sada!
Köszi, ezt tudom. Végkielégítés vagy betegállomány kérdés érdekelne...
A gyerek 3 éves kora után megteheti, csak indokolnia kell.
Munkaügyben jártas segítségét kérném. Pontosabban a cég részéről történő elbocsátás.....gyes után. Köszönöm.
Ez nem a kalapozó....

" alt="

">
nincs véletlenül valakinek 3 danon kódja van még mozijegy 3 db hiányzik neki valamit adok cserébe köszike
SOS eladó - 1 - 1,5 szobás - lakást keresünk BUDAPESTEN az I., II., XI., XII., V. vagy a VI. kerületben. Kérlek írj, ha tudsz ilyenről! Köszönöm előre is.

" alt="

">
Nem sürgős!
Van-e valakinek leginkább Angol-Német vagy Német-Angol bármilyen nyelvkönyve kölcsönbe.
Tud-e valaki ötletet adni, hogy honnan tudok szerezni ilyet!Gondolok például letöltő oldalakról. Sajnos amin én vagyok fent magyar letöltő oldal azokon nincs fent.
Köszike
Nem olyan sürgős,csak kíváncsi vagyok,mit jelent ez:
Ez a tartalom olyan kimeneti védelmet kíván, amit ezen a gépen nem lehet bekapcsolni. A hiba akkor jelenik meg, ha a licensz nem támogatott licensz védelmet tartalmaz.
A Dallas-t akartam megnézni az RTLMost-on és ez a hibakód.
Köszönöm a segitséget albérlet ügyben már találtunk is

" alt="

">
Itt nem éves kártyadíj van, hanem havi. Ez az a 690 Ft, amiről itt már eddig is volt szó.
Citi Life -al vigyázzatok! Havonta terhelik a kártyadíjat (az évi díj arányos részét).
Más bankok a lezárt év végén évente 1x. Tehát ha előtte felmondod, nincs újabb kártyadíj. Ezt ők megoldják előre

" alt="

">
Budapesten keresünk albérletet egy diák számára nagyon sürgős lenne a másikat visszamondták az utolsó pillanatban ha tud valaki valamit kérem írjon.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások