Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 142 / 265 oldal |
Mi május 20-án mennénk Párizsba, a Jacobs nyereményt felhasználva, még fizettünk is rá a lányom részét és egy feladott poggyászt. A remény hal meg utoljára...

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Ez nem fog megoldódni. A sportélet is megáll(t), az utazgatásnak is annyi. Júniusban mennénk Párizsba a Libresse-es nyereményútra, az necces. Az augusztusi Valenciában még reménykedem.
Osan: holnap van tervben.
Osan: holnap van tervben.
Ma semmi sem olyan, mint tegnap volt és semmi sem olyan, mint holnap lesz.
Ez is megoldódik.
Más:
Nem jársz az Auchan felé?
A chio játékról azt írja a rú, h részletek a boltokban.
Jól jönne egy link.
Ez is megoldódik.
Más:
Nem jársz az Auchan felé?
A chio játékról azt írja a rú, h részletek a boltokban.
Jól jönne egy link.
Remélem, hogy a mostanában szerveződő nyj-oknál elfelejtik az utazásos Fődíjakat... Legyen helyette kp, vásárlási utalvány vagy komolyabb nyereménytárgy.
Vagy akár változtassák meg a jsz-t. Pl. a tibi csoki esetében.
Vagy akár változtassák meg a jsz-t. Pl. a tibi csoki esetében.
Szerintem a Nivea nyertes is...
A rágós nyújórk nyertes gondban lehet:
https://index.hu/kulfold/2020/03/12/donald_trump_
beutazas_jaratok_europa_tiltas_kinai_koronavirus/
https://index.hu/kulfold/2020/03/12/donald_trump_
beutazas_jaratok_europa_tiltas_kinai_koronavirus/
Mától zártkapusok az MLSz meccsek minden osztályban.
Azért ha a Norbi most népszerűbb lenne nála vennék ezt a sok lisztet... Meg cukrot... 🤔 Jobb lenne neki...
dodi54 2020-03-07 :: 22:54
Mea culpa maxima culpa!
Elfelejtkeztem a vírusról - így már teljesen más
Vitriolos bejegyzésemet elnézést kérve visszavonom!
dodi54 2020-03-07 :: 22:34
"Nem tudom ide való-e,de az autó miatt talán igen....
Mint azt már valószínűleg tudjátok, elhalasztottuk az idei AMTS-t. Nehéz döntés volt, de nem akartunk kockáztatni.
Minden megosztást köszönünk, de ne azt írjátok, hogy elmarad, mert az megtévesztő lehet!
Szeptemberben 25-27 az új dátum!
Minden információt megtaláltok a www.amts.hu oldalon vagy katt linkre az oldal adatainál!"
Arra azért vigyázzatok, hogy ezt a süket dumát nehogy felnyalja egy ártatlan kiskutyus, mert biztosan megveszne tőle a védőoltás ellenére! Bakker, ha valamit 6 hónappal eltolsz, akkor azt jól eltoltad- minden értelemben és elnézés helyett még hülyének is nézitek az embereket! Ha márciusra tervezek valamit, akkor miből gondolják h szeptemberben is megfelel?
Mea culpa maxima culpa!
Elfelejtkeztem a vírusról - így már teljesen más
Vitriolos bejegyzésemet elnézést kérve visszavonom!
dodi54 2020-03-07 :: 22:34
"Nem tudom ide való-e,de az autó miatt talán igen....
Mint azt már valószínűleg tudjátok, elhalasztottuk az idei AMTS-t. Nehéz döntés volt, de nem akartunk kockáztatni.
Minden megosztást köszönünk, de ne azt írjátok, hogy elmarad, mert az megtévesztő lehet!
Szeptemberben 25-27 az új dátum!
Minden információt megtaláltok a www.amts.hu oldalon vagy katt linkre az oldal adatainál!"
Arra azért vigyázzatok, hogy ezt a süket dumát nehogy felnyalja egy ártatlan kiskutyus, mert biztosan megveszne tőle a védőoltás ellenére! Bakker, ha valamit 6 hónappal eltolsz, akkor azt jól eltoltad- minden értelemben és elnézés helyett még hülyének is nézitek az embereket! Ha márciusra tervezek valamit, akkor miből gondolják h szeptemberben is megfelel?
https://kulturaonline.hu/ingyenes_a_parlament_es_szen
t_koronalatogatas_marciusban_7781
t_koronalatogatas_marciusban_7781
...én örülök hogy Jelica nyert de nem szeretnék annak a helyében lenni aki azért mondta vissza az utat mert azt mondták neki nem jó az az útlevél ami, csak a régebbi... és rájön hogy jó lett volna. Hála égnek Jelicaban volt agilitas... Hogy bizony megoldják...
Az h. kinek mi esik jól egyedül v. nem... Utazás v. bármi... Tényleg lényegtelen.
Az h. kinek mi esik jól egyedül v. nem... Utazás v. bármi... Tényleg lényegtelen.
Egy személyes utazás, páros utazás, családi utazás?
Hadd döntse el mindenki, milyet szeretne.
Vkinek a bikini, másnak a burkini jön be, de vannak nudisták is.
Játsszon mindenki olyanért, ami neki tetszik.
Uram bocsá', még az is lehet, h vmelyik korábbi (pót)nyertes csak a napi nyereményekért játszott,
Vagy nem mert elindulni a mostani koronás helyzetben.
Volt már olyan itt a fórumon, aki visszaadott egy (tengeren túli) utazást. Csak. Az ő dolga.
A cég részéről ez nem pénz kérdés. Céges buli, ahová valószínű a többi házastárs sem ment.
Hadd döntse el mindenki, milyet szeretne.
Vkinek a bikini, másnak a burkini jön be, de vannak nudisták is.
Játsszon mindenki olyanért, ami neki tetszik.
Uram bocsá', még az is lehet, h vmelyik korábbi (pót)nyertes csak a napi nyereményekért játszott,
Vagy nem mert elindulni a mostani koronás helyzetben.
Volt már olyan itt a fórumon, aki visszaadott egy (tengeren túli) utazást. Csak. Az ő dolga.
A cég részéről ez nem pénz kérdés. Céges buli, ahová valószínű a többi házastárs sem ment.
Paintuci 2020-03-05 :: 11:42
(...és sajnos minden alkalommal meg van említve... Ha mindig emlegetni kell... Régen rossz...)
Adj annak aki dicsekszik vegyél el attól aki sír... 😉
Van egy ilyen életigazsag is... Vagy mi a szösz...
Walaki 2020-03-05 :: 11:35
Nem feltétlenül az nyer többet, aki hangosabban dicsekszik... És talán nem is a mennyiség a legjobb fokmérő, ld. 40 infúziós kulacs...
Paintuci 2020-03-05 :: 11:34
Azt nem írtad oda h. ördög a dobozon... Csak ördög... A "dobozon" lemaradt az első írásból... Félre érthető... Elnézést kérek...
Nem utál senki... Csak a stílus néha zavaró...
Gondolom a 4-500 nyeremény meg nem mind nagyobb nyeremény... Hanem bele van számolva a kisebb is.. (gumikacsa, törölköző stb)
Én/mi gondolom más is nem feltétlen megyünk már a kicsi nyereményekért... Nagybol nincs is ennyi nyeremény... Mikor sokan vagyunk rá..
Ami még zavaró hogy csináljuk utánad... Élet egyik szabálya nem hasonlítgatjuk egymáshoz magunkat, egymás eredményeit stbt..
Meg ez az állandó jelentsd fel a szervezőt, lebonyolítót... bíróság anyám kínja... Normális ember kerüli a magyar bíróságot...Nem véletlenül.
...és mindig ez a vége. Rólad, és te, és ti...
Pedig most Jelica és férje... !!!!! Meg Bruce Willis... ✌️
...és várjuk a további élményeket!!!! ...és képeket!!!!
Péntek 2020-03-05 :: 10:52
Nyelvtan: A felsorolást vesszővel választjuk el: Jó volt a névválasztás !Hell/, az ördög /kép a dobozon/ és a a Xixo név.
Nem vagyok hülye, még ha egyesek annak néznek is /érdekes, mindig ugyanazok/, lehet utálni azt, aki más, mint ti, de nyerjetek ti nagyokosok évente 4-500 nyereményt és azután lehet dumálni. Na, most utálj igazán! üdv
Walaki 2020-03-05 :: 10:27
Péntek, azt nem tudom, hogy a grafománia gyógyítható-e, de az íráskészség javítható és a nyelvtanulás is elkezdhető a te korodban is.
Addig sajnos csak az okos ember hülyéskedik, míg a (ellentéte) okoskodik szólás helyességét igazolod.
Paintuci 2020-03-05 :: 10:04
"Szerintem jó volt a névválasztás, az ördög... " Ezt hogy kell érteni?
Mit állítunk? Jó volt...
Mi volt jó? A névválasztás...
Mi is a név? Ördög...?
🤔 Vagy hány éves a pilóta?
Péntek 2020-03-05 :: 09:52
Walaki!
Tanulj meg olvasni!!! Nem mondtam, hogy a hell ördögöt jelent, én is tudom, mit jelent.
És pontosan azt írtam én is, hogy jó nevet választottak /Xixo/, az is hozzájárul a sikerhez.
Szép napot Walaki! üdv
Paintuci 2020-03-05 :: 09:46
Aztán lehet azért nem telt 2 fősre mert sokan kint vannak tőlük a cégtől. 🤔
Jeli azt nem tudod ez a sok mindenki turistán vagy első osztályon utazik? Ferjeddel utazott vki?
Paintuci 2020-03-05 :: 09:10
Nagyobb cégeknél mindenki felmatricázott céges autóval rohangál... Egyik kollégám anno mondta neki ne matricazzak fel.. mert hamarabb feltöltik mert ugye lehet benne termék, promos cucc, és drága szerszám ha éppen szervizes... kétszer is feltörték... 😮
Sőt céges mobilja is van még annak is akinek nem kellene.
De csak azért a főnöke fel tudja hívni este ingyen... 😁
(Aztán nekem is egy állásinterjún mondták adnak céges mobilt, meg laptopot... Néztem még mobil ok, de laptop???? Annyit nem fizetnek hogy itthon is azzal foglalkozzak... De hála égnek nem vették fel... 😁)
De visszatérve Hellhez... biztos jól mehet nem is értem ezt az egy fős utat... 🤔 Már már nevetséges kategória...
Úgyhogy mi a tanulság ha hülyének akarnak nézni ne engedd!
(Ja és csináltad útlevelet ha éppen futja... Sosem lehet tudni. )
Walaki 2020-03-05 :: 08:19
Péntek, ugye te tolmáccsal utazol? A hell pokolt jelent, nem ördögöt. A XIXO névválasztás pedig szellemesebb, mint gondolod. Azontúl, hogy remek szójáték Szikszó város nevével, gyakori elköszönési forma is: X=csók, O=ölelés.
További jó okoskodást.
Péntek 2020-03-05 :: 04:52
Jó reggelt!
Sokadszorra végre elértek egy tapasztalt nyertest, aki nem hagyta magát, jelicaék előtt akik elbukták, mind indokolatlanul, jogtalanul.
Mióta Európába nem kell útlevél, senki nem ül otthon érvényes világútlevéllel, hogy hátha jön egy játék, hátha megnyerem és akkor kéznél legyen.
Főleg, hogy ma már egy nap alatt beszerezhető az útlevél és a beutazási engedély is.
Nem én találtam ki, tapasztalatból írom: a Hell ad egy angol nyelvű levelet a nyertesnek, azzal megy a Szabadság térre, s ha az ügyintézőnek kétségei lennének, viszi a konzulhoz, az még gratulál is és megadja az engedélyt. Ugyanezt a levelet célszerű kivinni és a beléptető pultnál az orruk alá dugni. Ebben szerepel, hogy meddig marad, melyik szállodában lakik, kivel találkozik, minden. Nem hiszem, hogy visszaküldenék!
De a fő, hogy már kint van...
Az egyszemélyes útról már írtunk, vannak, akiknek más a véleményük, én igenis sz@rrágóságnak tartom. Vagy lehet, hogy a másik fő kisérőként a Helltől utazott? Esetleg kint kapott kisérőt? Várjuk a beszámolót!
A cégnek egyébként nagyon jól fut a szekér. Szerintem jó volt a névválasztás,az ördög, meg hogy X-szel írjuk Szikszó város nevét és kész.
Véleményem szerint ízben és ár-érték arányban a Xixonál és a Hellnél is vannak jobbak a nem kis piacukon.
De mint mondtam, jól megy a szekér, még a mezítlábas beosztottjaik is Hell- és Xixo-matricás autókkal szaladgálnak, Miskolcon sokat látni.
üdv
jojó 2020-03-04 :: 23:25
Lehet arra trükköztek.hogy a nyeremény maradjon náluk
" alt="
">
Paintuci 2020-03-04 :: 22:15
Ezért kellene indulás előtt még egy hónapot rahagyni h. a pót pót nyerteseket is kényelmesen lehessen értesíteni... Most jutott eszembe talán 2017-2018ban volt amikor a fa termékekkel Sziget jegyeket bérleteket lehetett nyerni... Napi jegyből 200 dbt... Sziget kezdete előtt utolsó nap írtam nekik menni fog a dolog???? Mondta a hölgy úgy dolgoznak mint a gép... Folyamatosan ellenőrzik a blokkokat... Jaaaa... Nem kellett volna utolsó napokra kicentizni a játék véget... Mert ott is lehettek akár potnyertesek... És ha az a nyertes nem szombaton hanem előtte csütörtökön menne???? Postán is be kellett küldeni és emailben is és ha postán eltűnik???
Szóval minden csak szervezés kérdése.
rigop 2020-03-04 :: 21:47
Pár éve Dubaii utat nyertem pótnyertesként. Az utazás előtt talán 4-5 nappal hívtak, mert akkor derült ki, hogy az eredeti nyertes nem 1000 Ft-ért vásárolt, hanem kevesebbért. A balf@sz
" alt="
"> Nem volt útlevelünk, de végül az ismerősi körben jó helyre került az út
" alt="
">
Paintuci 2020-03-04 :: 20:35
Bocs a helyesírási hibákért telefonról nyomom... Meg az erettsegim vegyipari. (Telhetetlen egy t víbefulladas meg í... és stb...)
Paintuci 2020-03-04 :: 20:32
Azért kíváncsi lennék a előző nyertesek ezért buktàk az utat mert vki azt mondta nem mindegy hány napos az útlevél az Esta igénylésnel???? Szerintem mindegy csak legyen... És ezt tanacsoltam...
Ez kb olyan h. több bért azért nem kaptam vhol mert ugyan van erettsegim de vegyipari... 🤔 Hát bakker érettségi az érettségi csak max. van hozzá szakma is.
Meg a másik helyen ugyan jó ha van vmi érettségi de meg lehet csinálni anélkül. Ha elvárás akkor a magasabb bért kell adni.
Meg egy hasonlat vizbefulladt egy helyi lakos.... Hány méteres volt a víz?
Nem mindegy???? 3mbe is simán bele lehet fulladni mint 5mbe...
Sőt térdig érőbe is ha segítenek. 😁
Szóval tök mindegy h. hány napos egy útlevél....
Nem tudom aki ezt kérdezte van e érettségi bizonyítványa...? 🤔
Meg a szervezőknek meg lebonyolitoknak nem az utolsó pillanat előtt
kellene nyertest felhívni és adni egy hetet elintézni mindent. Vhol ilyen hirtelen el se engednek szabira.
Na de a lényeg sikerült!!!!!!
Meg azon is elgondolkoztunk itthon... Frei Tamás 3*2fos utat sorsolt míg a Hellnek 1db 1fosre futja... 🤔
Tudom ne legyek telhetettlen.
Remélem nem jutunk odáig étteremi fogyasztasos nyeremenynel egy fős és kaját vinni kell.
Jó éjt! 🥱😴💤🛌
Akkor kezdődhet a tojàsfestès... Ha megfőtt... 😁🐰🐇🐣
" alt="
">MÁV... Le van kapcsolva a fűtés de olyan trópusi hőség jön az ülések alól, hogy már megfőttek a combjaim (is)...
" alt="
">Sada! Munkahelyi jelmeztelen farsangi buli volt.
Lement a Balaton. A Milkát meg elajándékoztam.
" alt="
">
Lement a Balaton. A Milkát meg elajándékoztam.
" alt="
">
" alt="
">