mámint a sir morton annyibol jött össze

" alt="

">
sir morton nekem 7 db

" alt="

">
Dörmi..
tappancs levél meg logom már annyi van hogy tapétázhatok de fejet még nem találtam..
nem baj majd a következő sorsolásra

" alt="

">
A vége előtt vki beírta, hogy 1 képpel is nyert. Szerintem ettől sokan nekibátorodtak, és beküldték, amijük volt, ill. gyorsan vásároltak is.
tvm53, én is 5 kastélyképet küldtem be a Sir Mortonra és én sem nyertem fémdobozt.
Az se a macikra hajt, szvsz, hanem a családi hétvégére.
köszi. az lesz.

" alt="

"> de én már nem reménykedem. valaki meg 10-en darabokat nyer

" alt="

">
Köszi sada, holnap felhívom őket. Tényleg kíváncsi leszek, hogy hány pályázatom ért be. De azért már így is megnyugodtam, hogy 4 maci mégiscsak összejött.
Kérdezzetek rá, hogy beért-e?
dejó neked...
ennyit erről. én sem küldök már be többet....
tvm53
Hívd fel őket, meg tudják mondani, mennyi ért be:
Minden pályázatot gépre visznek.
köszi dörmi
6-ból semmi

" alt="

">(((
sada: lehet,hogy nem

" alt="

">
Igen, én írtam, mailt is, tel.számot is.
Életkort is írtatok Dörminél?
Visszavonom, amit a Dörmire írtam. Újra megnyitottam a listát, és van 4 Dörmi macim, 2 a lányom és 2 az én nevemen. Talán frissíthették a listát?? Esküszöm, fél órája még nem láttam fent a nevünket, pedig keresővel is rákerestem.
törpi, szerintem nézd meg újra a listát, hátha te is felkerültél!
A Sir Mortonról azért ha vki tud vmit, az írja meg kérem.
én is a postára tanakodom. mint most is,amikor helyettesítés volt nálunk,mivel én mozogni,nem tudtam,így anyut küldtem.többszőr "átverték",visszament de nem kapott annyit,mint ami visszajárt. telefont nem vették fel,pedig kiosztottam volna őket.... meg a Soproni laszti .rendes postai felvevőnél:495ft a feladása helyettesítőnél 680ft lett volna,de most anyut előtte kioktattam,így nagy nehezen,de 495ft-ért felvették
Tartalmilag biztosan jók voltak a pályázatok. Az összes kért adatot megadtam, jeligét, stb, és természetesen 4 különböző figurát küldtem be.
Igazából két postára járok, az egyik a székesfehérvári főposta, a másik a Tesco-s posta. Kisebb postákon pont azért adom fel ritkán a leveleket, mert tartok attól, hogy elkeverednek. De talán lehet, hogy ki kellene próbálnom más postákat is..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások