Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 142 / 182 oldal |
Én még csak egyszer nyertem az adventen, Desperado cd-t, de a nevem nem került a nyertesek közé! A képernyőmásolatot elküldtem Doba évának (10-én) és ma írt vissza hogy kapom a fél éves Nők Lapja előfizetést!
pupika úgy tudom,hogy a rendes 10 kaparással nyertek eddig csak.Legalábbis valaki írta már asszem
irtam neki meg egy mailt,hogy sajnalattal latom,hogy a 3bol meg egy nyeremenyem sincs feltuntetve
adom a naivat
folyt kov
adom a naivat
folyt kov
Sziasztok.Hogy van ez az értesités?Énnem kaptam semmi értesieést,de a nyereményen ott van dec.2-án jelezve.

szeretném megkérdezni, hogy rendesen kvárjátok a tíz pontot kattintgatva akik nyertek?vagy a csalásossal is nyert már valaki?
Hány nyereményed volt?
Nicika, látod? Én még nem kaptam és még Te kételkedtél?! :-) Örülök, hogy ez legalább tényleg úgy lesz, ahogy mondták és Neked már írtak is.
Ma néztem, hogy a Princess cd 3ezer egy-két száz forint, az kijönne a féléves előfizetésből. Igaz, volt még egy Vivaldi cd, amit nem nyertem meg. Na, meg a fehérnemű, ugye? :-((
Ma néztem, hogy a Princess cd 3ezer egy-két száz forint, az kijönne a féléves előfizetésből. Igaz, volt még egy Vivaldi cd, amit nem nyertem meg. Na, meg a fehérnemű, ugye? :-((
Ma kaptam emaild Doba Évától!
Kárpótlásul 2007 februárjától kapok egy fél éves Nők Lapja előfizetést!
Én személy szerint nagyon örülök neki!
Kárpótlásul 2007 februárjától kapok egy fél éves Nők Lapja előfizetést!
Én személy szerint nagyon örülök neki!goldwoman: gratulálok a nyereményekhez! :-)))
Hogyan csinálod? Hány órakor nyerted pl. a maiakat? De a múltkor is hasonló időben nyerhetted egymás után a kettőt. :-)
Hogyan csinálod? Hány órakor nyerted pl. a maiakat? De a múltkor is hasonló időben nyerhetted egymás után a kettőt. :-)
babar: tudom, hogy nem engem kérdeztél, de amikor én nyertem a Cerbonát, akkor a zacskók alja egyforma színű volt (lila).
Ez a fehérnemű még mindig nagyon kellene nekem, de nem tudok nyerni, ha lekaparom a három egyforma fehérneműt, akkor meg nem nyerek. Na, mindegy! Valaki felajánlhatna nekem majd egyet alkura... :-) Úgy vágyom rá, de a végén még úgy kell vennem magamnak...
Ez a fehérnemű még mindig nagyon kellene nekem, de nem tudok nyerni, ha lekaparom a három egyforma fehérneműt, akkor meg nem nyerek. Na, mindegy! Valaki felajánlhatna nekem majd egyet alkura... :-) Úgy vágyom rá, de a végén még úgy kell vennem magamnak...
Babar: én már 3 Cerbonát nyertem + egyet a lányom, amivel nem került a listára és mindegyiknél abból a zacsiból volt 3, amelyiken a Csacsi fekszik és a többiek körülötte vannak.
Az aljukat nem, néztem

babar!
Igen,arra nem emlékszem melyik, de nem a nagyfejű micimakó,hanem a másik kettőből az egyik.Na, ezt szépen leírtam

Igen,arra nem emlékszem melyik, de nem a nagyfejű micimakó,hanem a másik kettőből az egyik.Na, ezt szépen leírtam

hofi!
Amikor lekapartad a sorsjegyet,a cerbona zacsik alja egyforma színű volt?
Amikor lekapartad a sorsjegyet,a cerbona zacsik alja egyforma színű volt?
Soraitokat olvasva, szerencsésnek érzem magam, hogy még nem sikerült semmit nyernem. 

tehat en meg erezzem magam megtisztelve,hogy valaszolt is Doba Eva a mailemre...
Ez tény! És tudok olyan fórumosról, aki mosogatógépet kapart... persze nem ő nyerte...
Cerbona csomi

Dandi! Kiváncsian várom azt a bizonyos emailt amiben majd felajánlják az előfizetést! Csak már látnám!
2 parfüm, fehérnemű, CD, könyv, Cerbona csomag - sovány vigasz lenne 1 féléves Nők Lapja