Lille
Gratulálok én is.
5-én vannak napi nyertesek, ha lejjebb görgeted az oldalt.
nem tudom megnézni hogy hol növelhettem az esélyeimet, nekem egyik alatt sem mutatja

goldwoman!nyugi!én is elszúrtam! csak nekem kevesebb pontomba került..növelni akartam,és lefagyott az egész...én meg még párszor rányomtam a gombra...fene se tudta mi van...és hopsz....na igen!
Meg tudod nézni, ha a napihoz írtad be, akkor alatta van, hogy mennyi ponttal vagy föliratkozva a telefonra. Szerintetek 5-én nem nyert senki? Nem írtak be aznap kupakkódot?
nem voltam elég figyelmes, Neked viszont gratula!

goldwoman!
ha legörgeted, most alul van a napi esélynövelő ablak, és fölül az óránkénti.
Akkor lehet, hogy a napit te fogod megnyerni

az óránkénti nyertesek fölött van az óránkénti esélynövelő ablak? akkor én jól elcsesztem, pedig 210 ponttal növeltem, csak a nem jó helyen ezek szerint

Én nagyon figyelek...
Egyébként tegnap találtam egy kupakot a földön, és 50 pontos volt, annyira örültem neki ...

Most az oldal tetejére tették az óránkénti nyeremény esélynövelő ablakot, eddig alul volt. Figyeljetek, hol növelitek az esélyeket!
Hát, akkor ez mindent vagy semmit volt részedről és bejött
Én is úúúgy szeretnék nyerni... már nagyon rég óta nem nyertem értékesebb dolgot

45-tel növeltem az óránkéni sorsolásnál. Előtte óránként 1-1-el, aztán 5 előtt beírtam a napi mellé, hogy 45, mert annyi pontom maradt.
Szia Lille!
Gratulálok!
Bocs, az értetlenségért, 45 ponttal növelted, vagy egyébként volt 45 pontod összesen?
Nyertem ma egy telcsit!!! 45 pontom volt 5 előtt növeltem az esélyeimet.
Egyébként hányadik alkalommal változik a mai nyerteslista az óránkénti sorsoláson?
Most vettem 8db fél literes kólát remélem sok pontott kapok érte.
NYCMB: nem tudom, hogy hajnalban mikor játszottál. Én 2 és 3 között küldtem be 4 kupakot és mindegyikre 25 pontot kaptam. Most is beküldtem 2 db-ot és szintén 25 pontot ért darabja. Nem játszom mindennap, de többször kaptam már 50 pontot is.
Ez nem azt jelenti, hogy nem értek veled egyet. Szerintem is kevés a napi 1 telefon.
Sorry,de nem bírtam megálni hogy ne szóljak hozzá.
Én nyertem 06.02-án, aznap játszottam kevesebb mint 50 pontot vagyis esélyt váltottam be. Összesen 3 kupakom volt, három napon bróbálkoztam.
Már hívtak is a coca-colától, tehát: nem kamu a játék, nagy szerencse kell hozzá és nem feltétlenül sok pont/esély és nálam ami sztem segített hogy nem nagyon bíztam benne hogy sikerülhet. Itt a fórumon írta be valaki, hogy nyertem. Ha nem szól kedves fórumostársunk akkor sztem amig nem hívnak nem is tudok róla. Ugyanis nem látogatom minden nap a játék oldalát. Ne adjátok fel! További jó játékot és sok nyeremény telefont kívánok!!!!!!!!!!
most olvasom, hogy nálatok sem megy a honlap...
Tudtok mail címet?
Pepsi játékai jobbak, ott mindennap minden órában lehetett nyerni(vagy 2óránként)! Ma hajnalban feltettem az összes pontomat és semmi

Vagy 20 üveggel beküldtem és csak 1X kaptam 50pontot-elég idegesítő-!Folytatom a játékot a következő ilyen nyeremény napig, ha ott sem lesz semmi, akkor vége! Holnap+ írok mailt a pepsinek, hogy lesz-e nyereményjátéka(amúgyis finomabb a pepsi

)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások