Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 142 / 9334 oldal |
Van aki még vár Fizz.hu utalványra az MPL játékban? Köszi
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Johnny-X
Jó a link, de nem minden böngészőben nyílik meg.
Jó a link, de nem minden böngészőben nyílik meg.
Fognak, de nem a gyorsaságukról híresek.
sada
Köszönöm válaszod. Írtam nekik, kíváncsi vagyok válaszolnak-e.
Köszönöm válaszod. Írtam nekik, kíváncsi vagyok válaszolnak-e.
https://www.kinder.com/hu/hu/xp/kinderfarsang/
(Nem pont az itteni link, a felső menüsor jobb oldalán rá kell kattintani a nyereményjáték fül alatt legördülő "Kinder farsang" szövegre. Nekem is eltartott egy darabig, amíg észrevettem).
(Nem pont az itteni link, a felső menüsor jobb oldalán rá kell kattintani a nyereményjáték fül alatt legördülő "Kinder farsang" szövegre. Nekem is eltartott egy darabig, amíg észrevettem).
A Kinder már működik. Valamikor 16:00 és 17:00 között indult (azért tudom, mert a gyerekekért ekkor mentem el oviba-iskolába, és persze pont lemaradtam a kezdésről...)
Még nem működik ? vagy igen ?
A Kinder játékok gyakran késve indulnak, én már meg sem lepődöm.
A vásárlás 00:00-tól érvényes, feltölteni 12:00-tól lehet.
A vásárlás 00:00-tól érvényes, feltölteni 12:00-tól lehet.
Kati 57
Nyugodtan írj nekik:
jatek@benugyogyszertar.hu
Jártam már úgy, hogy azt válaszolták, hogy más a nyertes;
de volt olyan is, amikor küldték.
Próbáld meg, nem veszíthetsz!
Nehézkes a kommunikációjuk.
Nyugodtan írj nekik:
jatek@benugyogyszertar.hu
Jártam már úgy, hogy azt válaszolták, hogy más a nyertes;
de volt olyan is, amikor küldték.
Próbáld meg, nem veszíthetsz!
Nehézkes a kommunikációjuk.
weber
Köszönöm szépen az infót! ( Akkor talán jobb lenne az 1 millát megnyerni!
" alt="
"> )
Köszönöm szépen az infót! ( Akkor talán jobb lenne az 1 millát megnyerni!
" alt="
"> )Sziasztok!
Még egy kérdés. Van esetleg valaki a fórumról, aki nyert a Benu Magazin 10. számának keresztrejtvény játékán? Mert a a nyerteslista végén szerepel, hogy kiértesítették a nyerteseket, viszont mi nem kaptunk üzenetet róla. Ha más kapott értesítést, akkor felvesszük velük a kapcsolatot, csak érdekelne, mielőtt írnék nekik, hogy csak rólunk feledkeztek meg, vagy mégsem történt meg a nyertesek értesítése. Köszönöm, ha valaki válaszol.
Még egy kérdés. Van esetleg valaki a fórumról, aki nyert a Benu Magazin 10. számának keresztrejtvény játékán? Mert a a nyerteslista végén szerepel, hogy kiértesítették a nyerteseket, viszont mi nem kaptunk üzenetet róla. Ha más kapott értesítést, akkor felvesszük velük a kapcsolatot, csak érdekelne, mielőtt írnék nekik, hogy csak rólunk feledkeztek meg, vagy mégsem történt meg a nyertesek értesítése. Köszönöm, ha valaki válaszol.
Ha jól emlékszem 4 csomag Kinder volt benne. Az egyikben Chocobons, a másikban mini bueno, ilyesmi.
A tavalyiban nem sok minden volt, azért egy igazi pinata-ban rengeteg édesség van. Ráadásul a pinyáta is béna, nincs hozzű ütő sem, valahol ott kallódik a pincénkben.
Amúgy egy ilyen pinyátában mi van, azt lehet tudni? (Köszönöm, ha valaki megírja)
De, tényleg. Azt hittem ha 16-tól érvényes újságban van, akkor onnan kezdődik a játék is, de már látom, hogy működik a feltöltés.
Jaaa, asszem értem. Az a gond, hogy 16-tól érvényes AZ A BIZONYOS AKCIÓS ÚJSÁG, amiben a beírt promóció szerepelt? Az tökmindegy. A promó mától él (elvileg), csak valaki még nem nyomott egy indítást a szerveren...
weber
Hogy érted, hogy kuka a mai pályázatod? Az egy dolog, hogy bénázik a lebonyolító, és ahogy alakulnak a dolgok, lassan már ez lesz a normális, de attól még ha vásároltál, úgy gondolom - igaz, később - fel tudod tölteni. Vagy én nem értek jól valamit?!
Hogy érted, hogy kuka a mai pályázatod? Az egy dolog, hogy bénázik a lebonyolító, és ahogy alakulnak a dolgok, lassan már ez lesz a normális, de attól még ha vásároltál, úgy gondolom - igaz, később - fel tudod tölteni. Vagy én nem értek jól valamit?!
Remek. A mai Kinder pályázatom akkor kuka.
törpi
Nem teljesen.
Tavaly 5 pinyáta volt naponta, most 10.
" alt="
">
Nem teljesen.
Tavaly 5 pinyáta volt naponta, most 10.
" alt="
">Kati57:köszi,tényleg.