egyre gagyibb a camel honlapja:
hónapok óta nem írja jóvá a szülinapi bónusz pontokat
jelenleg már nincs fent aukció sem
levették a "mondd el barátodnak" lehetőséget is.
És természetesen - hűen önmagukhoz - a levelekre sem válaszolnak
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 142 / 511 oldal |
sada ha rám is gondoltál akkor tévedésben vagy, nem jelentkezem sosem másik néven....
tegnap a tescoban szerettem volna vásárolni borsodi akciós terméket(mivel nálunk még sehol nem lehet kapni, gondoltam a tescoban csak csak), hát nem volt roskadásig a polc promóciós termékkel, találtam 4 db üveget, megörültem, de sajnos valaki megelőzött mert a cimkék le voltak szedve a hátáról

Van néhány tudathasadásos fórumos társunk, aki egyszerre több néven is bejeletkezik, aztán önmagával jól elvitatkozva gyalázza a többieket. 

Ezek az utazásról írt történetek azért nem semmik... És én még mérgelődök elveszett bögrék és egyéb apróságok miatt! (ezek után nem fogok)
Hasonló eset volt nálunk is a családban, a húgom és 2 barátnője megnyerték az M1-en a Fele Királyságom c. kvízműsort, ahol a fődíj egy lesothoi utazás (Afrika) volt. Ez kb. 2 éve volt, azóta sem utaztak el...persze többször ígérték, aztán nagy hallgatás, anyagi kifogások...Szerintem annak is örültek volna, ha elviszik őket vhova Európában...
A CBA miatt dühöngök. Anyum nyert tavaly egy hosszú hétvégét a magazinnal.
Értesítőt nem, kapott csak a neve jelent meg az újságban.
Írtunk egy e-mailt, válasz az volt, hogy x.y. hívja fel a szállás miatt Szlovákiába.
Telefon egyeztetés után hugomék kiutaztak. A szállás nem volt meg,
egy kollégiumba akarták őket elszállásolni. ( Kisgyerekes család) Saját pénzen elmentek hotelbe. A CBA felajánlotta, hogy tavasszal visszamehetnek, lelakni a nyereményt.
Azóta írtunk e-mailt, hogy mennének. Az a válasz jött egyeztetnek a szállóval. A kitűzött utazási dátum már rég lejárt, de azóta se kép, se hang.
Írtak a CBA magazinnak és a központnak is, de még csak annyi választ se kaptak, hogy:Sorry...
Felháborító az ilyen hozzáállás.
Ti mit tennétek??
Értesítőt nem, kapott csak a neve jelent meg az újságban.
Írtunk egy e-mailt, válasz az volt, hogy x.y. hívja fel a szállás miatt Szlovákiába.
Telefon egyeztetés után hugomék kiutaztak. A szállás nem volt meg,
egy kollégiumba akarták őket elszállásolni. ( Kisgyerekes család) Saját pénzen elmentek hotelbe. A CBA felajánlotta, hogy tavasszal visszamehetnek, lelakni a nyereményt.
Azóta írtunk e-mailt, hogy mennének. Az a válasz jött egyeztetnek a szállóval. A kitűzött utazási dátum már rég lejárt, de azóta se kép, se hang.
Írtak a CBA magazinnak és a központnak is, de még csak annyi választ se kaptak, hogy:Sorry...
Felháborító az ilyen hozzáállás.
Ti mit tennétek??
Vettem akciós Bravo üdítőt. Siettem, nem figyeltem a boltban, és a kódból két karekter teljesen hiányzik

hiába van meg a Győri édes kismackó e-mail címe,a levelek visszajönnek!
Vettem akciós kupakos Pepsit, és az egyik kupak "üres" volt. Nem volt benne kód. 

Stimmel.
Annó a szórólapról írtam be...
Annó a szórólapról írtam be...
A Kismackóra visszatérve:
Szombaton voltunk az Intersparban, ahol kismackó kostóltatás volt, és adtak matricás szórólapot is, amin le van irva, hogy mit kell csinálni.
Nyoma sincs rajta szlogen meg ilyen dolog. Ugyanaz a cím van rajta, ami a játék kezdete előtt itt is szerepelt a webnyereményen, telefonszám kikötés sincsen. Szóval árulkodni nem szép dolog, de ha ezekre hivatkozva nem küldenek valakinek elsőbbségi nyereményt, akkor igenis fel kéne őket tolni annak akit érint. Én az egy szál borítékommal nem, de aki többet küldött...
Szombaton voltunk az Intersparban, ahol kismackó kostóltatás volt, és adtak matricás szórólapot is, amin le van irva, hogy mit kell csinálni.
Nyoma sincs rajta szlogen meg ilyen dolog. Ugyanaz a cím van rajta, ami a játék kezdete előtt itt is szerepelt a webnyereményen, telefonszám kikötés sincsen. Szóval árulkodni nem szép dolog, de ha ezekre hivatkozva nem küldenek valakinek elsőbbségi nyereményt, akkor igenis fel kéne őket tolni annak akit érint. Én az egy szál borítékommal nem, de aki többet küldött...
Vannak szűrők sztem, amivel az emilcímeket megszerzik. De ezt gondolom egy informatikus meg tudja mondani
Sajna ha vki vírusos levelet kap vhonnan, akkor általában nem az illető küldte el akié a cím, hanem akik a vírussal manipulálnak..
Sajna ha vki vírusos levelet kap vhonnan, akkor általában nem az illető küldte el akié a cím, hanem akik a vírussal manipulálnak..régi-új Kriszta
Szerintem sem tartja meg senki a 3 hátizsákot, stb., legfeljebb ha van 3 gyerek.
De a barátoknak való ajándékozás is megtérül, mert ilyenkor ők is beszállnak a gyűjtésbe, mégha neked is adják a vk-okat. 
Szerintem sem tartja meg senki a 3 hátizsákot, stb., legfeljebb ha van 3 gyerek.
De a barátoknak való ajándékozás is megtérül, mert ilyenkor ők is beszállnak a gyűjtésbe, mégha neked is adják a vk-okat. 
Annyira idegesít a "harácsolás" szöveg.
Jó magam is nyertem már egy csomó elsőbbségi nyereményt Pl. hátizsákok, kabalák...de 1 db on kívül egyet sem tartottam meg. Kapott a rokonság, barátok...
Mert nekem ez tripla öröm, örülök, hogy nyerhetek, örülök ha megérkezik, és örülök ha tovább adhatom
Kívánok mindenkinek jó egészséget, és sok sikert az ilyen jellegű harácsoláshoz
Jó magam is nyertem már egy csomó elsőbbségi nyereményt Pl. hátizsákok, kabalák...de 1 db on kívül egyet sem tartottam meg. Kapott a rokonság, barátok...
Mert nekem ez tripla öröm, örülök, hogy nyerhetek, örülök ha megérkezik, és örülök ha tovább adhatom
Kívánok mindenkinek jó egészséget, és sok sikert az ilyen jellegű harácsoláshoz
ja,biztos,de nem én küldtem!
remélem senki nem fér hozzá a postafiókomhoz és küldözget mindenfélét,...mert épp arról a mailról jött 1 másik levél is,hogy regiztem a Camelen 18.-án, pedig én nem! Legalábbis nem akkor és onnan,mível már rég regizett tag vagyok!
Kicsit fura! 
remélem senki nem fér hozzá a postafiókomhoz és küldözget mindenfélét,...mert épp arról a mailról jött 1 másik levél is,hogy regiztem a Camelen 18.-án, pedig én nem! Legalábbis nem akkor és onnan,mível már rég regizett tag vagyok!
Kicsit fura! 
Fáreó, akkor sajna egy nyamvadt vírus volt 

Ezt most kaptam:
Tisztelt Címzett!
Az Ön e-mail címéről érkezett egy elektronikus levél a
mail.mmk-eger.sulinet.hu szerver egyik postaládájába,
de levelét a szerver NEM TUDTA KÉZBESÍTENI
mert az tiltott csatolt fájlt tartalmazott.
("Tiltott csatolt fájl"-nak számítanak azok a csatolások,
melyeket kiterjesztésük alapján a Windows alapból képes
futtatni. Ilyen például: .com, .exe, .pif, .bat, .chm stb.)
Ha valóban Ön küldte a levelet és szeretné ha a címzett
megkapná, küldje el azt újra
DE A CSATOLT FÁJLT CSOMAGOLJA BE
valamilyen tömörítőprogrammal. (pl.: ZIP, ARJ, RAR)
Ha Ön nem küldött levelet a mail.mmk-eger.sulinet.hu szerverre
(lehet, hogy valaki visszaélt e-mail címével, pl. vírus),
kérem hagyja figyelmen kívül és törölje ezt a levelet.
Én nem küldtem semmit...vki tuti visszaélt a mailommal,csak azt nem tom. hogy tudott küldeni róla,mível nemigen használom,csak játékokhoz!
Tisztelt Címzett!
Az Ön e-mail címéről érkezett egy elektronikus levél a
mail.mmk-eger.sulinet.hu szerver egyik postaládájába,
de levelét a szerver NEM TUDTA KÉZBESÍTENI
mert az tiltott csatolt fájlt tartalmazott.
("Tiltott csatolt fájl"-nak számítanak azok a csatolások,
melyeket kiterjesztésük alapján a Windows alapból képes
futtatni. Ilyen például: .com, .exe, .pif, .bat, .chm stb.)
Ha valóban Ön küldte a levelet és szeretné ha a címzett
megkapná, küldje el azt újra
DE A CSATOLT FÁJLT CSOMAGOLJA BE
valamilyen tömörítőprogrammal. (pl.: ZIP, ARJ, RAR)
Ha Ön nem küldött levelet a mail.mmk-eger.sulinet.hu szerverre
(lehet, hogy valaki visszaélt e-mail címével, pl. vírus),
kérem hagyja figyelmen kívül és törölje ezt a levelet.
Én nem küldtem semmit...vki tuti visszaélt a mailommal,csak azt nem tom. hogy tudott küldeni róla,mível nemigen használom,csak játékokhoz!

Szerintem a kismotor drágább, mint a telefon. 100e ft körül láttam ilyen szupi kismotorokat. 

majd kiderül,de jövőhéten ismét telefonálok nekik