Hasszánné Szondi Ágnes-nek szeretném megköszönni, hogy elhozta és elpostázta nekem a macska simogató kesztyűket. Igy nem veszett el a nyeremény. Köszönöm még egyszer.

" alt="

">
BBarbi es Napocska10

" alt="

">
Érezzétek jól magatokat Horvátországban!

" alt="

">
29-én is megyek a Vegeta jóvoltából!

" alt="

">
Udv Punta Scalabol!
Nagy pozitiv a RAUCHnak mert elintezte nekunk hogy itt lehessunk. Minden nagyon szep itt, jovore pedig biztos meg szebb lesz. Orulhetnek akik jovo nyaron jonnek ide.
Bbarbi es Napocska10
Nagyon érdekes a Láthatatlan Kiállítás
Gabi, és milyen ajikból lehetett választani?

" alt="

">
az enyém negatív,de ide tartozik így ide írom: minket meg vissza sem hívott a Loreal,erről ennyit

" alt="

">
de annyit elértünk,hogy nektek legalább a szervízdíjat nem kell kifizetnetek
Ma átvettem a Garnier biciklit,tényleg nagyon klasz,előtte felhivtuk a Lorealt a szervizdij miatt,és azt mondták,hogy ezt a dijat ők fizetik ,és mire odaértünk a kerékpárszaküzlethez,már addigra minden megvolt beszélve,szóval nekünk semmit nem kellett fizetni

" alt="

">
Még most estére is hivtak a Lorealtól,hogy rendben volt-e minden?
Nagyon pozitiv

" alt="

">
Szerintem nem összeszedik a blokkot, csak be kell mutatni, nem? Mondjuk én most nyertem először gyorsaságit, úgyhogy tapasztalatom semmi, ezért is kérdeztem rá. ( pl a sopronis tőlem semmit nem kért az egy szem nyert korsóm átvételekor)
Lehet, hogy így van, de ennyi embertől, aki gyorsaságit nyert, hogy fogják összeszedni a blokkot? A futár nekem is mindig a munkahelyemre hozza be a cuccot, a blokkokat nem hordom magammal!
Aztán lehet, úgy kéri a futár a blokkot, mint a sopronis a nyitófüleket/kupakokat
sada
Egyébként amikor én hívtam őket még júniusban, nekem is azt mondták kérni fogják a blokkot. Futárral küldik ki majd, és a futárnak kell átadni. Ezt annak idején be is írtam. Akkor még július 2. fele volt szállítási időpont a gyorsaságinak.
Sada!
Nekem azt írták ( mert én is gyorsaságit nyertem), h a blokkot ( vagy fénymásolatot ) kérik
Jó kérdés, csak felesleges, hisz benne van a hivatalosban.
A fődíj nyertesének az eredeti blokkot kell bemutatnia,
a gyorsaságikért pedig semmit sem kérnek.
nem azt kérdeztem, hanem, hogy blokk másolatot elfogadnak-e...és igen, elfogadják.
Prizma
Mit írtak?Jönnek a nyeremények?Mikor?
A Palmolive-nak júl 21-én írtam egy emailt, amire most válaszoltak...nálam már ez sem negatív, mert legalább visszaírtak! Nem úgy, mint pl a JOY
Coca-Colával nyertem InStyle magazin előfizetést. A 2. szám nem érkezett meg. Írtam szerdán este a Marquardmedaiának és szombat reggel ott landolt a magazin a postaládámban. Sőt!!! Még fel is hívtak tegnapelőtt, hogy valóban megérkezett-e az újság és elnézést kérnek a késés miatt. Ezt emailben is megtették már a hét elején.

" alt="

">
gabi
Nálam is ugyanez + ma hívtak ismét , hogy a kuponos játékkal nyertem egy 15 Ezer Ft-os ajándékot és a fiam barátnője egy 5 Ezer Ft-os utalványt , de ennek feltétele , hogy kijönnek és itt adják át egy félórás bemutatón - főzni fog vasárnap délután (sajnos nem reggel jön , mert akkor már nekem nem kellene főznöm ) valamint legyen jelen 4 személy .
Így mondta : és ők jöhetnek üres zsebbel is , nem kell vásárolni - tehát valóban nem rámenősek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások