szívesen
ha valakinek kell segítség csak írjon

" alt="

">
egy kis reklám

" alt="

">
http://www.prizee-games.eoldal.hu/
zsanett25-nek köszönöm a segítségét! nagyon rendes tőle,hogy segített
nekem nem tűnt fel és tuti nem lehet,mert ma is újra kijött
törpi
azt utánna adta be egyből
nekem mindegyik regimre kijött ez a kérdőív,kitöltöttem,de hol kell a játékot kiválasztani,hogy melyiket kérem?
ez csak véletlen választás volt, mert a 10 névből 2-nél ajánlott fel ilyen lehetőséget. Kaptam segitséget, ha mást is érdekel, irjon!
chicaloca
Én nem kaptam ilyen levelet, miért nem? Esetleg ti már régóta vagytok, vagy sok bubz-otok van?
persanya
én is kaptam ilyet két napja. válaszoltam arra amit kérdeztek, majd kiválasztottam egy játékukat, s 10 játéklehetőséget kaptam.

" alt="

">
persanya
Én ugyan nem játszom a prizee-n, szóval nem tudom, hogy miről van szó, de a levél röviden annyit ír, hogy kapsz 10 plusz játéklehetőséget, amennyiben válaszolsz az alábbi két kérdésre (azok nincsenek benne a levélben). a kérdések célja, hogy szűkítsék az érdeklődési körödet és így célzottabb játékokra hívjanak meg..vagy valami ilyesmi.
Sajna én nem tudok segíteni, nem kaptam még ilyet.
Esetleg ha ráérsz, akkor fordítsd le, vagy keress olyat, aki tud franciául.

" alt="

">
valaki már kapott a prizzen ilyen levelet
Bonjour Anya123 !
Comme toi, 20 millions d’internautes se sont inscrits sur Prizee.com pour jouer avec Bubulle et ses amis. Cette confiance a fait de Prizee.com le 1er site européen dédié aux jeux et aux cadeaux.
Aujourd’hui je te propose de gagner 10 parties gratuites supplémentaires en répondant simplement à ces 2 questions.
Tes réponses permettront à toute l’équipe Prizee de te proposer des jeux encore plus distrayants et de t’offrir la chance de gagner des cadeaux toujours plus fun !
Je te remercie pour ta confiance et je te souhaite de joyeux moments de détente 100% JEUX sur Prizee.com
Tristan Colombet
PDG Prizee.com
mit akarnak! SOS
capucci, köszi, közben már lett segítőm.

" alt="

">
Szia ildi80, ha gondolod én segítek.

" alt="

">
Cserébe egy szavazatot a mentoson.

" alt="

">
Segítene valaki a sorbanállást leigazolásában? Csütörtöktől szombatig nem leszek gépközelben...

" alt="

">
Nekünk is van 2 ernyőnk, nagyon édi, kisgyerekeknek való. Viszont tegnap megkaptam a cukros tobozt, tök karcos, hibás.

" alt="

">
Van prizee ernyője a barátnőmnek

" alt="

"> Szerintem szuper

" alt="

">
prizee esernyőt rendelt e már valaki?
milyen a minősége?
Én mind a 4-et megnyertem már és mind megjött 2 hét alatt

" alt="

">
Köszi Csebi a választ, remélem a plüss halacska is eljut hozzánk, mert ma nyertem egyet

" alt="

">
Én nem panaszkodhatom idáig mindent megkaptunk amit a prizeen nyertünk. Toll, póló, óra, tetkó, füstölő.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások