Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 142 / 2049 oldal |
Lehet, csak 1 játékosnál nem lehet u.az, ha más tölti fel, esélyes? Egyelőre még a feltöltés sem megy.
Fitt játék:
egy AP kód ugyanazon időponttal csak egyszer kerül elfogadásra, a második próbálkozás, azonos Kóddal és azonos időponttal érvénytelennek minősül;abban az esetben, ha egy percen belül, ugyanannál a kasszánál több vásárlás is történt, akkor a szóban forgó blokkokat a Lebonyolító ellenőrzi, amennyiben mindegyik érvényes, bekerülnek a sorsolási adatbázisba
Mi vaaaaaan???,
bazsapara 2023-09-01 :: 07:17
Pont most írtam nekik ezért.
Pont most írtam nekik ezért.
Vágási Feri 2023-09-01 :: 07:12
FIT játék: a jsz szerint ma indul, a játék.oldala még visszaszámol... 2 nap 6 óra...
FIT játék: a jsz szerint ma indul, a játék.oldala még visszaszámol... 2 nap 6 óra...
Inkább nagyobb vásárlási összeghez kötötték volna. Így tulajdonképpen akinvas@rol egy zsemlét,az is megnyerheti.
Naturaqua feltöltés behalt. Not enough vouchers available hibát ír ki.
" alt="
">jojó
Jó az úgy. Nagyon szép heti és napi nyeremények is vannak 🙂
Jó az úgy. Nagyon szép heti és napi nyeremények is vannak 🙂
Lidl játék Fődíj
" alt="
"> 4 fődíjra oszthatták volna legalább
" alt="
"> 4 fődíjra oszthatták volna legalábbVénember
ahogy minden önkiszolgálóban..
ahogy minden önkiszolgálóban..
Bic játéknál nem kérnek semmit sem. Nyertesség esetén a cimadatokat kell csak megadni de maga az utalvány email Ben jön . Vagyis az eMAG kód
Csak kapcsolatos a nyereményjátékkal:
az Ecofamily-ben automata kasszánál csak úgy viheted el a 0% alkohol-tartalmú Somersby-t, ha egy eladó nyugtázza a gépen: a vevő 18 éven felüli.
az Ecofamily-ben automata kasszánál csak úgy viheted el a 0% alkohol-tartalmú Somersby-t, ha egy eladó nyugtázza a gépen: a vevő 18 éven felüli.
Az Auchan Gödser játékszabályzata ezt a kitételt tartalmazza.
Mikor regisztráltok , elfogadjátok.
Az hogy el se olvassátok nem hiszem ,hogy az A4C hibája.
/ na ezért mit fogok kapni 😀 😀😃 ).
Mikor regisztráltok , elfogadjátok.
Az hogy el se olvassátok nem hiszem ,hogy az A4C hibája.
/ na ezért mit fogok kapni 😀 😀😃 ).
A Bic játéknál is kérnek(a4c) valami hivatalos okiratot, vagy ott nem kukacoskodnak?
Csak az a4c csinálja ezt. Staropramen játékkal nyertem egy grill eszközt nem olyan régen .
A reptéri kutyát se érdekelte hogy él e múltam 18 éves
Már tényleg túlzásba fontoskodnak minden olyan játéknal ahol valamilyen szeszes itallal játszik az ember.
Amúgy még kész csoda más játékuknál még nem talalták ezt ki mert a legtöbb játéknál betöltött 18 életév a kikötés .
Na de ne fessem az ördögöt a falra 😅😅
A reptéri kutyát se érdekelte hogy él e múltam 18 éves
Már tényleg túlzásba fontoskodnak minden olyan játéknal ahol valamilyen szeszes itallal játszik az ember.
Amúgy még kész csoda más játékuknál még nem talalták ezt ki mert a legtöbb játéknál betöltött 18 életév a kikötés .
Na de ne fessem az ördögöt a falra 😅😅
Nino!
Nagyon túltolják már ezt,mintha 5millió lenne,de tényleg.Lakcím,bankszámla miért nem elég nem is értem....ez csak fontoskodás a részükről.
Nekünk egy 380ezer ft értékű hűtőgép volt a legnagyobb nyereményünk,és elég volt a feltöltéskor megadott lakcím,tel.szám,meg amikor hozták aláírtuk,hogy átvettük.
Nem néztem utána,de gyanítom melyik ügynökség lehet....
Nagyon túltolják már ezt,mintha 5millió lenne,de tényleg.Lakcím,bankszámla miért nem elég nem is értem....ez csak fontoskodás a részükről.
Nekünk egy 380ezer ft értékű hűtőgép volt a legnagyobb nyereményünk,és elég volt a feltöltéskor megadott lakcím,tel.szám,meg amikor hozták aláírtuk,hogy átvettük.
Nem néztem utána,de gyanítom melyik ügynökség lehet....
Auchan Gösser játékon nyertem 5000 Ft--os utit. A nyeremény átvételéhez előre megjelölt időpontos videós üzenetet kell fogadnom, személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával kell igazolni, hogy elmúltam 18 éves. Ez szerintem már adathalász kategóriába tartozik és büntetendő. Úgy döntöttem, hogy ezt az óriási adminisztrációval járó ,,hatalmas" nyereményt felajánlom a hajléktalanoknak egy kannás borra.
Nálam is Ezt a választ kaptam. .
Tisztelt
Az én nevem Tina és telefonos beszélgetésünkre hivatkozva küldöm Önnek ezt az üzenetet.
Köszönjük, hogy a Tesco-s nyereményjátékkal kapcsolatos észrevételével hozzánk fordult.
Sajnálattal értesültünk, hogy nem sikerül részt venni a nyereményjátékban.
Szeretnénk Önnek mielőbb segíteni, ehhez azonban további információkra lenne szükségünk. Kérjük, válaszoljon az alábbi kérdésekre:
- Mi a hibajelenség, milyen hibaüzenet jelenik meg? Kérjük küldjön róla egy fotót.
- Milyen eszközről próbál regisztrálni a játékra?
- Milyen böngészőt használ?
- Engedélyezve vannak-e a készüléken a felugrő ablakok?
Nálam is uez
" alt="
">
" alt="
">Re: Everyday pont me...
Az van, hogy ha egyszer már feltöltöttél egy pályázatot, onnantól nem mutatja újra a beviteli mezőt, csak megköszöni a részvételt.
A hétvégén kipróbáltam egy teljesen új eszközön, soha nem használt böngészőben és ugyanerre jutottam. Valami beakad az integrált kérdőíves alkalmazásukban.
Már azt is felajánlottam, hogy veszek ki szabadságot és csinálok egy bugfix-et de a fejlesztő részlegüktől csak azt a választ kapták, hogy a játékos nem vitte végig a jelentkezési folyamatot. Na persze...
Ezzel buktam 2 kör Penny-s és eddig 2 kör Tesco-s játékot.
Pedig a mosógépnek igazán örültem volna
" alt="
">
Megígértem a promós hölgynek, hogy ha egy új accountal is ezt tapasztalom akkor ismét felhívom. Ez ma lesz, majd írok ide ha van valami.
Az van, hogy ha egyszer már feltöltöttél egy pályázatot, onnantól nem mutatja újra a beviteli mezőt, csak megköszöni a részvételt.
A hétvégén kipróbáltam egy teljesen új eszközön, soha nem használt böngészőben és ugyanerre jutottam. Valami beakad az integrált kérdőíves alkalmazásukban.
Már azt is felajánlottam, hogy veszek ki szabadságot és csinálok egy bugfix-et de a fejlesztő részlegüktől csak azt a választ kapták, hogy a játékos nem vitte végig a jelentkezési folyamatot. Na persze...
Ezzel buktam 2 kör Penny-s és eddig 2 kör Tesco-s játékot.
Pedig a mosógépnek igazán örültem volna
" alt="
">
Megígértem a promós hölgynek, hogy ha egy új accountal is ezt tapasztalom akkor ismét felhívom. Ez ma lesz, majd írok ide ha van valami.