Képzeljétek, mi már ott tartottunk ebben a szötyme időben, hogy a Kedvesem megevett egy Piros Mogyoróst, aztán a papírját kidobta a konyhai kukába, hogy legyen már végre egy kis sikerélményem, amikor megtalálom...
Aztán mivel álmodtam? Igen. Én is Milka papírokat találgattam az utcán irgalmatlan mennyiségben. De most jön a csattanó:
Jöttem dolgozni, és az Andrássy út egyik fodrászüzlete előtt a kukában már messziről kiszúrtam, hogy valami lila virít. Na, gondoltam, ez csak az a szokásos milkalilaszínű kuka-nejlon, ami már oly sokszor átvert ( ja, meg az egyik BKV-jegy színét is hogy tudták pont Milka-lilára csinálni?!). De csak közelebb mentem, nem volt épp a közelben senki, belekukkantok, hát nem hiszitek el: 100-as Milkapapír-hegyek voltak benne! Na jó, igazából csak kettő, de hát az is manna az ilyen ítéletidőben...!
Csak azt sajnálom, hogy a papír-papírokat nem lehet fertőtlenítő lében áztatni, mielőtt nekik esem az ollómmal. Még a végén elkapok valamit. Nem is bánnám, ha egy 25 milkós kérót kapnék el!