Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 143 / 891 oldal |
Ha nem ások mást sem nyerhetek...
Hitelkeret, hitelkártya nélkül hiába ástál. Ezért mondtam, hogy mézes madzag.
...ja és ha elutasítják a kérelmet... akkor a 15000-t sem kapom meg?
7500zárási díj... elcsúszott a 0...
sada igen nem nagyon értem...
Akkor 12 hónapon belül... 15000-(690/hónap)-750(zárási díj...)0?
12 hónap után 15000-(690/hónap)?
De ők a 15000 bírálják el v. amit akarnak hozzá adni hitelkeretet? Mert nekem nem kell hitelkeret... csak a 15000.....!!! Ami nem hitel...
Akkor 12 hónapon belül... 15000-(690/hónap)-750(zárási díj...)0?
12 hónap után 15000-(690/hónap)?
De ők a 15000 bírálják el v. amit akarnak hozzá adni hitelkeretet? Mert nekem nem kell hitelkeret... csak a 15000.....!!! Ami nem hitel...
Citi Life zárási díj 7500 Ft
A Főkártyabirtokos kezdeményezésére a Citi Life hitelkártya aktiválástól számított 12 hónapon belüli hitelkártya szerződés (felmondása) megszüntetése esetén kerül felszámításra, kivéve, ha egyéb promóciós ajánlatban zárási díj már felszámításra került.
https://www.citibank.hu/hungary/homepage/dokument
umok/cb/cb_05.pdf
A Főkártyabirtokos kezdeményezésére a Citi Life hitelkártya aktiválástól számított 12 hónapon belüli hitelkártya szerződés (felmondása) megszüntetése esetén kerül felszámításra, kivéve, ha egyéb promóciós ajánlatban zárási díj már felszámításra került.
https://www.citibank.hu/hungary/homepage/dokument
umok/cb/cb_05.pdf
én kihagyom..
Kis "s"-sel....
Szvsz igen.
Szvsz igen.
Sada! Tehát ha gyorsan elverem a 15000 Ft-t, le tudom mondani a hitelkártyát? Szerinted?
Röviden:
Ez a 15e ajándék mézesmadzag egy új hitelkártya bevezetéséhez.
Ez a 15e ajándék mézesmadzag egy új hitelkártya bevezetéséhez.
A maximálisan kiásható 15.000 Ft az a tied, nem hitel.
De hitelkártyán kapod meg, ami évekig élhet, ezért kell a bírálat.
Már magánban is elmagyaráztam, s ha ennyi nehézséget okoz megérteni, akkor inkább hagyd a fenébe.
A 15.000 nem a hitelkeret,
a hitelkeret akár 375.000 Ft is lehet,
a 15.000 pedig olyan, amit nem kell visszafizetni.
A kártya havi díja 690 Ft.
Eddig neked csak debit (betéti) számlád/kártyád volt, de ez nem az.
Ez credit (hitel) számla/kártya.
Pont fordítva működik.
A betéti kártyán előbb gyűjtesz, aztán költesz.
Itt előbb költesz, aztán fizetsz. A hitelkártya rövidtávú pénzügyi nehézségek áthidalására való: ha határidőre (15-45 napon belül) visszafizeted (utalással), akkor egy fillér kamatot sem fizetsz.
De a 15 ezret örökre megkapod!
De hitelkártyán kapod meg, ami évekig élhet, ezért kell a bírálat.
Már magánban is elmagyaráztam, s ha ennyi nehézséget okoz megérteni, akkor inkább hagyd a fenébe.
A 15.000 nem a hitelkeret,
a hitelkeret akár 375.000 Ft is lehet,
a 15.000 pedig olyan, amit nem kell visszafizetni.
A kártya havi díja 690 Ft.
Eddig neked csak debit (betéti) számlád/kártyád volt, de ez nem az.
Ez credit (hitel) számla/kártya.
Pont fordítva működik.
A betéti kártyán előbb gyűjtesz, aztán költesz.
Itt előbb költesz, aztán fizetsz. A hitelkártya rövidtávú pénzügyi nehézségek áthidalására való: ha határidőre (15-45 napon belül) visszafizeted (utalással), akkor egy fillér kamatot sem fizetsz.
De a 15 ezret örökre megkapod!
évike!
Megkaptad?
Megkaptad?
Paintuci,én sem értem..
A kalózok kincsét még mindig nem értem.... most hitel az a max.15 000 v. nem? Ha nem miért van elbírálás? Ha nem leveszem a 15 000 és meg is szüntethetem a kártyát meg számlát?
Ha hitel, miért jó az nekem?
Ha hitel, miért jó az nekem?
1 Kinder Bueno kódot szeretnék kölcsön holnap vissza adom
" alt="
">
" alt="
">Szükségem lenne S.O.S. ben 30 pepsi kódra.Mit kérnél érte?
Sziasztok!
Nemrégiben hazafelé jövet láttam egy Tibi csokis boldog születésnapos plakátot, kb Máriabesnyő környékén, de talán máshol is fenn lehet még. Szeretném azt a plakátot, nem tudna valaki ebben segíteni? Nem kéne ellopni
" alt="
"> csak lefotózni, s emailba elküldeni. Apukám, aki mellesleg Tibi most lesz 60 éves s szereti a csokikat! A többit már ki lehet találni... Légyszi valakiiii!
Nemrégiben hazafelé jövet láttam egy Tibi csokis boldog születésnapos plakátot, kb Máriabesnyő környékén, de talán máshol is fenn lehet még. Szeretném azt a plakátot, nem tudna valaki ebben segíteni? Nem kéne ellopni
" alt="
"> csak lefotózni, s emailba elküldeni. Apukám, aki mellesleg Tibi most lesz 60 éves s szereti a csokikat! A többit már ki lehet találni... Légyszi valakiiii!
szilvi 78
Köszi
" alt="
">
Köszi
" alt="
">fogyved_kmf_budapest@nfh.hu
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetőségét, illetve leginkább egy használható e-mail címet tudna adni valaki? Megköszönném!