Ha játszik valaki a My Free Zoo-val, jelentkezzen, legyen szíves! Barátot/ismerőst kellene megjelölnöm a játékban, és megrekedtem.
Köszönöm!
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 143 / 892 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
A passzív táppénz is megszűnt.
Sada!
Köszi, ezt tudom. Végkielégítés vagy betegállomány kérdés érdekelne...
Köszi, ezt tudom. Végkielégítés vagy betegállomány kérdés érdekelne...
A gyerek 3 éves kora után megteheti, csak indokolnia kell.
Munkaügyben jártas segítségét kérném. Pontosabban a cég részéről történő elbocsátás.....gyes után. Köszönöm.
Ez nem a kalapozó....
" alt="
">
" alt="
">nincs véletlenül valakinek 3 danon kódja van még mozijegy 3 db hiányzik neki valamit adok cserébe köszike
SOS eladó - 1 - 1,5 szobás - lakást keresünk BUDAPESTEN az I., II., XI., XII., V. vagy a VI. kerületben. Kérlek írj, ha tudsz ilyenről! Köszönöm előre is.
" alt="
">
" alt="
">Nem sürgős!
Van-e valakinek leginkább Angol-Német vagy Német-Angol bármilyen nyelvkönyve kölcsönbe.
Tud-e valaki ötletet adni, hogy honnan tudok szerezni ilyet!Gondolok például letöltő oldalakról. Sajnos amin én vagyok fent magyar letöltő oldal azokon nincs fent.
Köszike
Van-e valakinek leginkább Angol-Német vagy Német-Angol bármilyen nyelvkönyve kölcsönbe.
Tud-e valaki ötletet adni, hogy honnan tudok szerezni ilyet!Gondolok például letöltő oldalakról. Sajnos amin én vagyok fent magyar letöltő oldal azokon nincs fent.
Köszike
Nem olyan sürgős,csak kíváncsi vagyok,mit jelent ez:
Ez a tartalom olyan kimeneti védelmet kíván, amit ezen a gépen nem lehet bekapcsolni. A hiba akkor jelenik meg, ha a licensz nem támogatott licensz védelmet tartalmaz.
A Dallas-t akartam megnézni az RTLMost-on és ez a hibakód.
Ez a tartalom olyan kimeneti védelmet kíván, amit ezen a gépen nem lehet bekapcsolni. A hiba akkor jelenik meg, ha a licensz nem támogatott licensz védelmet tartalmaz.
A Dallas-t akartam megnézni az RTLMost-on és ez a hibakód.
Köszönöm már találtunk
Köszönöm a segitséget albérlet ügyben már találtunk is
" alt="
">
" alt="
">Itt nem éves kártyadíj van, hanem havi. Ez az a 690 Ft, amiről itt már eddig is volt szó.
Citi Life -al vigyázzatok! Havonta terhelik a kártyadíjat (az évi díj arányos részét).
Más bankok a lezárt év végén évente 1x. Tehát ha előtte felmondod, nincs újabb kártyadíj. Ezt ők megoldják előre
" alt="
">
Más bankok a lezárt év végén évente 1x. Tehát ha előtte felmondod, nincs újabb kártyadíj. Ezt ők megoldják előre
" alt="
">Budapesten keresünk albérletet egy diák számára nagyon sürgős lenne a másikat visszamondták az utolsó pillanatban ha tud valaki valamit kérem írjon.
Ha nem ások mást sem nyerhetek...
Hitelkeret, hitelkártya nélkül hiába ástál. Ezért mondtam, hogy mézes madzag.
...ja és ha elutasítják a kérelmet... akkor a 15000-t sem kapom meg?
7500zárási díj... elcsúszott a 0...
sada igen nem nagyon értem...
Akkor 12 hónapon belül... 15000-(690/hónap)-750(zárási díj...)0?
12 hónap után 15000-(690/hónap)?
De ők a 15000 bírálják el v. amit akarnak hozzá adni hitelkeretet? Mert nekem nem kell hitelkeret... csak a 15000.....!!! Ami nem hitel...
Akkor 12 hónapon belül... 15000-(690/hónap)-750(zárási díj...)0?
12 hónap után 15000-(690/hónap)?
De ők a 15000 bírálják el v. amit akarnak hozzá adni hitelkeretet? Mert nekem nem kell hitelkeret... csak a 15000.....!!! Ami nem hitel...