Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 143 / 284 oldal |
Vidékre is vittek valakinek már telefont vagy csak Pesten "szórják" most?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
sztem ki kellene töltetni, nézzetek utána! Mert nem fogadják el a szervizekben, ha vmi probléma van és nincs kitöltve... ez tapasztalat...
Nektek is telefonáltak előtte hogy hozzák a telcsit? Mennyivel előtte telefonáltak rátok?Engem 12:15 hívtak.Mennyire utána érnek ide?A rossebb a formámat hamar megöregszem 

szerintem érvényes, mert én nyertem a múltkor egy bicajt, annak sem volt kitöltve és érvényes volt.
Kösz az infót!
Kösz az infót!
Dervic:
máj. 2 és 8 -án nyertem. Vagyis a barátnömmel ketten nyertünk. Ja és Budapest! A gari nincs kitöltve érévnyes így?
máj. 2 és 8 -án nyertem. Vagyis a barátnömmel ketten nyertünk. Ja és Budapest! A gari nincs kitöltve érévnyes így?

Galeria, gratulálok
Közben az enyém ideért, megyek bontogatni.
Közben az enyém ideért, megyek bontogatni.

Galeria!Nagy -Nagy Gratu!
Ügyi vagy!!!!
Ügyi vagy!!!!Sziasztok!
És igen, nyertem egy telcsit

14-e éjjel

Nekem azt mondták, hogy csak júni vége júli eleje felé jön, de remélem ez megjön

És igen, nyertem egy telcsit

14-e éjjel

Nekem azt mondták, hogy csak júni vége júli eleje felé jön, de remélem ez megjön

Megkaptam a telefonomat!
ani-ha!Melyik megyében laksz?Csak azért kérdezem, hátha jön felénk is.
Telefonál. Az enyém még nem ért ide, de úton van.
A futár telefonál először vagy csak beállít ?
Ide is érkezik hamarosan a Pepsi futár 

Ide is egy telcsi a PEPSI-tol, meghozta egy futar, majus 14-i nyerés..
A 4 db telcsibol ez az egy maradt a nevemen az uj listan.
A 4 db telcsibol ez az egy maradt a nevemen az uj listan.
kokika!mikor, hanyadikán nyertél?
örÜLök neki
MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK! MEGHOZTÁK!
kokika, én első nap nyertem, rajta is vagyok a listán, de a telefonról még semmi hír.
gratula az új fórumos nyerteseknek!