Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 143 / 174 oldal |
Lehet, hogy a postán "keverednek" el a pályázataitok? Nekünk minden pályázat nyert.
én sem nyertem semmit
" alt="
">
" alt="
">Ó...
Én meg azt hittem, hogy alig érkezett be több pályázat, mint amennyi macit sorsoltak...
Én meg azt hittem, hogy alig érkezett be több pályázat, mint amennyi macit sorsoltak...
fozo.gabi
akkor nagyon jók az arányok, mert nekem 7-ből 1 db nyert!
akkor nagyon jók az arányok, mert nekem 7-ből 1 db nyert!
Nem lehet, hogy valami gond van a pályázataiddal? Mindig ugyanannál a postánál adod fel?
Én nem sokkal több mint 10 pályázatot adtam fel, tehát lehet, 1-2 nem nyert, de összejött 10db maci...
Én nem sokkal több mint 10 pályázatot adtam fel, tehát lehet, 1-2 nem nyert, de összejött 10db maci...
Még valami: Szerintetek, ha e-mailt írok a Dörminek, akkor meg tudják mondani, hogy hány pályázatom ért be? Kíváncsi lennék rá, de tényleg, hogy egyszerűen csak nem volt szerencsém, vagy a posta a ludas. Köszönöm!
Sziasztok!
Régen írtam, mert sajnos nem igen nyerek, pedig sokat próbálkozok. Még a Dörmi sem jött össze. 20-25 pályázat kevésnek számít?? Azért azt hittem, legalább egy maci összejön. Igazából attól tartok, hogy be sem érkeznek a pályázataim! A Sir Mortonra pl. az utolsó fordulóban pályáztam, 5 kastélyképet küldtem be, és nem nyertem. Megírná az, aki esetleg kevesebbel nyert? A Ramára az első napon elsőbbségivel adtam fel két pályázatot, és nem vagyok fent a listám. Tudom, oda még felkerülhetek, de azért rossz érzésem van most. Mindent nem adhatok fel ajánlottam, arra nincs keret. A Kicsomagoláson sem írták még jóvá a két hete beküldött pontjaimat, így takaróm sem lesz, pedig arra gyűjtöttem. Igaz, azt legalább bizonyítani tudom, hogy beküldtem, mert lefénymásoltam a lapot, amire a pontokat ragasztottam, és ajánlottan adtam fel a levelet.
Bocsi, hogy ennyire negatív voltam, pedig nem szoktam az lenni. És köszi, hogy elolvastatok
" alt="
">
És aki tudja, hogy a Sir Mortonon mennyi képpel lehetett nyerni, az írja meg, kérem! Előre is köszönöm.
Régen írtam, mert sajnos nem igen nyerek, pedig sokat próbálkozok. Még a Dörmi sem jött össze. 20-25 pályázat kevésnek számít?? Azért azt hittem, legalább egy maci összejön. Igazából attól tartok, hogy be sem érkeznek a pályázataim! A Sir Mortonra pl. az utolsó fordulóban pályáztam, 5 kastélyképet küldtem be, és nem nyertem. Megírná az, aki esetleg kevesebbel nyert? A Ramára az első napon elsőbbségivel adtam fel két pályázatot, és nem vagyok fent a listám. Tudom, oda még felkerülhetek, de azért rossz érzésem van most. Mindent nem adhatok fel ajánlottam, arra nincs keret. A Kicsomagoláson sem írták még jóvá a két hete beküldött pontjaimat, így takaróm sem lesz, pedig arra gyűjtöttem. Igaz, azt legalább bizonyítani tudom, hogy beküldtem, mert lefénymásoltam a lapot, amire a pontokat ragasztottam, és ajánlottan adtam fel a levelet.
Bocsi, hogy ennyire negatív voltam, pedig nem szoktam az lenni. És köszi, hogy elolvastatok
" alt="
">
És aki tudja, hogy a Sir Mortonon mennyi képpel lehetett nyerni, az írja meg, kérem! Előre is köszönöm.
semmi nagyobb nem akar összejönni, fődíjat még nem nyertem, sőt vásárlási utalványokat, ajándék csomagokat sem tudok nyerni, kezdem feladni.....
Hiába vagyok pozitív nem jön össze amit szeretnék
" alt="
">
" alt="
">Nagyon nyomul a Reckitt Benckiser.
Idén eddig 12 Tisztaság korszaka játékot hirdetett meg, összesen 14 üzletláncban.
Az ehhez tartozó nyeremények:
3.300 db DVD
23 db hűtőszekrény
13 db takarítógép
5 wellness hétvége
2 tv házimozival
és
66 db 5.000 Ft-os vásárlási utalvány.
Ha vkinek itt sincs sikerélménye (min. 1-2 DVD), hát az ne is próbálkozzon tovább. szvsz...
Idén eddig 12 Tisztaság korszaka játékot hirdetett meg, összesen 14 üzletláncban.
Az ehhez tartozó nyeremények:
3.300 db DVD
23 db hűtőszekrény
13 db takarítógép
5 wellness hétvége
2 tv házimozival
és
66 db 5.000 Ft-os vásárlási utalvány.
Ha vkinek itt sincs sikerélménye (min. 1-2 DVD), hát az ne is próbálkozzon tovább. szvsz...
Ez az év még mindig 0 ! Vagy ha úgy nézzük negatív !!
És a legszomorúbb , hogy egyre kevesebb jut játszós dolgokra !!!
És a legszomorúbb , hogy egyre kevesebb jut játszós dolgokra !!!
" alt="
"> nem jött össze a Nestle anyu..., se a Nestlé-Spar, sőt a sheba se
" alt="
">Egyébként már a főnököm is csúfolódik, feliratta a titkárnővel tegnap, hogy kiknek kell levelet írni, s a végére bediktálta, hogy azért is kell írni, mert már 13 napja nem nyertem pendrive-t.
" alt="
">
" alt="
">Akkor jó. 13-a óta én se, semmit.
lindababa
9napja semmit
" alt="
">
és tolom rendesen
na midegy jobban vagyok
" alt="
">
9napja semmit
" alt="
">
és tolom rendesen
na midegy jobban vagyok
" alt="
">mamocika165
Hát a snickeren is nyertél, nem?
Hát a snickeren is nyertél, nem?
Én is gyarapítom a pechesek csoportját. 2008 augusztusától semmit sem nyertem, még a "biztos" nyeremények sem jöttek meg (pl. Ráma sütis füzet). Most abba is hagyom a játékot, sajnos nem csak a játékhoz nincs szerencsém. Ha jobb kedvem lesz jelentkezem.
lehet hogy végleg búcsúzok mert hiába küldök be minden nyerős sz@rt
semmivel nem nyerek
" alt="
">
olyan csalódott vagyok
" alt="
">
na mindegy egyszer majd bejön az élet
" alt="
">
semmivel nem nyerek
" alt="
">
olyan csalódott vagyok
" alt="
">
na mindegy egyszer majd bejön az élet
" alt="
">dorika
" alt="
">
" alt="
">sada, köszi az oktatást. Cserébe: az "élvezitek" szót rövid i-vel kell írni...