Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 143 / 182 oldal |
Nekem hét végén egy fehérneműszett jött össze, ami nem jött össze végül. Elmenteni nem mentettem, de irtam szinte azonnal emailt. Ha nekem ezért felajánlanak egy fél éves Nők lapja előfizetést, örülnék neki. Bár biztos csodaszép lenne a fehérneműszett...
Nicika: arra az e-mail címre írtam én is, de válaszra sem méltattak, ezért telefonon hívogatom napok óta! Ma is hívtam, és akkor mondta az előfizetést, de azt mondta, hogy majd megírják e-mail-ben. De nekem inkább mégiscsak a Princess cd kellene, meg a lenyúlt fehérnemű...
Eddig én is úgy vettem észre, hogy nem változott a nyertesek sorrendje. Viszont én nem kerültem be a parfümmel amit lementettem utólag sem a nyertesek közé. Itt valami nem stimmel...
Én nem mentettem le egyiket sem, ezt a lehetőséget utána hallottam. De szerintem nem is várható el, hogy az ember úgy kezdjen hozzá egy játékhoz, hogy bebiztosítsa magát előre, mikor fel sem tételezi, hogy ilyesmi előfordulhat.
Nekem 6-ból 2 az arányom. Most akkor 4 db fél éves előfizetést kapok?! Igaz csak a parfüm sorsjegyét mentettem le...
Most nyertem meg 3. angyali üzimet!
Más nyeremény semmi!
Más nyeremény semmi!Igen, neki. De nem válaszolt. Csak elolvasta.
Az első mondatom kérdés volt, bocsi!
Doba Évának aki reklamált az az e.doba@sanomabp.hu email címre tette! Én örülnék a fél éves Nők lapja előfizetésnek! 10-én írtam nekik reklamáló mailt, képernyőmásolattal, de még nem jött válasz! 

Mellesleg azóta véletlenül sem nyertem semmit.
mondom talan a printscreen a megoldas
nekem is fel van jegyezve a 3 nyeremenyem
eppen azon agyalok,mi lenne a modja a "behajtasnak"
nekem is fel van jegyezve a 3 nyeremenyem
eppen azon agyalok,mi lenne a modja a "behajtasnak"
Naivan a harmadiktól kezdve gondosan feljegyeztem az időt (óra, perc), nyeremény, a feliratnak megfelelően, s bíztam benne, korrigálják, hisz ez egy nagyhírű cég, nem engedhet meg magának ilyen blamázst.
Szerintem is vállalniuk kell a felelősséget, ha már egy hibás programot indítottak el. Annyira nem érdekelte őket, hogy egész hétvégén bele sem néztek, hogy jól működik-e. Ha Doba Éva szombar reggel megnézi az emailjeit, rá kellet volna jönnijük.
irtam mind3 nyeremenyemmel kapcsolatban emailt meg akkor !
az elsore jott valasz dec 7én
Utánanézünk, kérjem szíves türelmét!
Üdvözlettel:
Doba Éva
Nők Lapja Cafe
az elsore jott valasz dec 7én
Utánanézünk, kérjem szíves türelmét!
Üdvözlettel:
Doba Éva
Nők Lapja Cafe
Az előfizetéssel egyébként én sem vagyok kibékülve, mondtam is a nőnek. A Princess cd-nek és a többinek sokkal jobban örülnék, mert azokat nyertem meg, nem poénból kapargat itt az ember az őrület határán... Persze ők sajnálják, de azt hiszik, hogy ezzel befogják a szánkat, és le vagyunk sz..va! Hát, ehhez még nekem is lesz egy-két szavam. Az ő hibájuk, elszúrták, vállalják a felelősséget!
ördöglakat: szerintem a lista csak annyiban módosul, hogy az új nyerteseket beszúrják egy-egy másik közé, hogy jobban kitűnjön vagy valami ilyesmi.
ördöglakat: szerintem a lista csak annyiban módosul, hogy az új nyerteseket beszúrják egy-egy másik közé, hogy jobban kitűnjön vagy valami ilyesmi.
14:33-kor ismét módosult a lista "piroska53" cd-je és "Kriszta100" Cerbonája közé bekerült "mini.mano" egy Relax szett kerámiával.
ördöglakat teljesen egyetértek
és nem fogom annyiban hagyni a nyeremenyeimet
és nem fogom annyiban hagyni a nyeremenyeimet
mvincze: itt nem az a lényeg, hogy ki milyen gyakran nyer. Biztos kapar éjjel-nappal, mint én. Én is sokrszor nyertem már, de ami jár, az jár.
"klipsz" egyébként gyakori nyerő
Nekem 6 nyereményem volt. A parfümöket különösen sajnálom.