Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 143 / 149 oldal |
Már egy hete be sem enged lépni, mindig azt írja ki, hogy hibés felhasználó. Erről a játékról ennyit. Ebből sem lesz mobilom...
Múlt órában vátottam be 310 pontott kíváncsi vagyok ,hogy nyertem.
Ha az óránkénti játék 7-én kezdődött, miért 6-i nyertessel kezdődik a lista?
Ki tudja, mi lett a felajánlott pontjainkkal, amíg nem múködött a rendszer?
Persze most is 9 nyertes szerepel 15 helyett (óránként 1). És rém lassú. Szép kis játék. Megvesszük a fél literes terméket ( mint egy emelt díjas sms!), és még esélyünk sincs
Persze most is 9 nyertes szerepel 15 helyett (óránként 1). És rém lassú. Szép kis játék. Megvesszük a fél literes terméket ( mint egy emelt díjas sms!), és még esélyünk sincs

Betty!
Nem, pont ezért voltam mérges, hogy az órai nem nullázódott. Mástmár elvileg jó... de nagyon lassú nekem az oldal
Nem, pont ezért voltam mérges, hogy az órai nem nullázódott. Mástmár elvileg jó... de nagyon lassú nekem az oldal
hát ez sem az én játékom...!
én 210 ponttal növeltem az esélyeimet 

kár, hogy nem lehet esélyt növelni...
kb.5perc alatt érvényesít egy bónusz pontomat!
kb.5perc alatt érvényesít egy bónusz pontomat!

Shirley_may , akosh!
Nem a napi nyereményre növeltétek az esélyt? Azért nem nullázódik. Az órai pontokat nullázták.
Nem a napi nyereményre növeltétek az esélyt? Azért nem nullázódik. Az órai pontokat nullázták.
sziasztok,
a mai óránkénti nyereményekhez miért kéne kupakot regisztrálni?
mintha úgy olvastam volna, hogy csak a bónuszpontokkal is lehet ...
ki mit tud erről?
a mai óránkénti nyereményekhez miért kéne kupakot regisztrálni?
mintha úgy olvastam volna, hogy csak a bónuszpontokkal is lehet ...
ki mit tud erről?
Ahhoz, hogy a mai sorsolásokon részt vegyek, ma is kell egy kupakkódot regisztráltatnom, ugye? Nem elég a pontjaimat esélynövelésre felhasználni?
köszi!
vhogy gondoltam...
Hát az előbb sikerült jól elkölteni a pontjaimat esélynövelésre, így hát egy ideig nem lesz sms küldve
vhogy gondoltam...
Hát az előbb sikerült jól elkölteni a pontjaimat esélynövelésre, így hát egy ideig nem lesz sms küldve

Lexi
én próbáltam és max 10mp en belül célba ér, de kell hozzá kupakkódot küldeni amiért 5-50pont között kapsz nemtudom mitől függően és 10pontot von le az sms-ért
én próbáltam és max 10mp en belül célba ér, de kell hozzá kupakkódot küldeni amiért 5-50pont között kapsz nemtudom mitől függően és 10pontot von le az sms-ért
Hát nem kapkodtam el, ma kezdtem el ismerkedni a coke.hu-val, mert nekem se volt sikerélményem eddig a coca-val.
Szval annyi érdekelne, hogy mi is ez az smsküldő rendszer?
Nem találtam róla leírást így első nézelődésre.
Ingyenes (nem kell hozzá coca-kód stb.)? Vki próbálta már? Célba az sms és milyen gyorsan??
Szval annyi érdekelne, hogy mi is ez az smsküldő rendszer?
Nem találtam róla leírást így első nézelődésre.
Ingyenes (nem kell hozzá coca-kód stb.)? Vki próbálta már? Célba az sms és milyen gyorsan??
hát igen ! ja és eddig soha nem hittem a coca játékokban mert sosem nyertem meg volt ismi aki mondta hogy maguk között osztogatták anno ki a kamerákat is ! a pepsivel már soxor nyertem de ez a coca.....
Még ha csak 11 óráig nem lenne... de ez így eléggé nevetésges. Egyetlen e-mail cím van megadva, s azon sem kaphatunk felvilágosítást, mert 11-éig épp senki sem foglalkozik vele... pfff
ja most nézem hogy 11.ÉIG :-)))))
bizti reggelizik :-) 12től meg majd ebédelni megy :-)
Hát ez így megint nagyon érdekes.... Írtam nekik emailt, de valami automata üzenet jött vissza, miszerint az ügyintéző hölgy 11-éig nem tartózkodik az irodában.
Telefonon nem tudom megkérdezni...
Telefonon nem tudom megkérdezni...

meg a nyertes listát is hiányolom ! a 8óra utániak még nincsenek fenn