Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 143 / 511 oldal |
Karavánnál is azt mondták egy névre,csak egy autó,aztán mégis kaptam egy névre hármat.Bizzunk benne,hogy ez is csak szöveg.
utolsó hozzászólásom a kismackóhoz,mert már kissé unom,hogy még mindíg vannak okoskodók, tehát: ha úgy hirdették volna meg a játékot legelőszőr is ,hogy küldj be 5 kismackó feliratot névvel,címmel,telefonszámmal,jelszóval,akkor így küldtem volna. ha azt írták volna ,hogy egy borítékban akármennyi feliratot beküldhetsz,de akkor is csak egy pályázatnak felel meg akkor külön-külön borítékolok. hangsúlyozom,ha harácsolni akartam volna,akkor elosztom ötösével a borítékokat és jó sok ismerős ill. rokon nevén küldtem volna be,hogy sok-sok nyomdám legyen. de én nem nyomdát szerettem volna,hanem esélyt,hogy talán egy kis motort nyerjek. nem egyedül ettem,eszem,mert az életben el nem fogyna.és igen,én nem a postaköltségre teszem a hangsúlyt,hanem a feleslegesen kidobott papírokért,amit kértem,hogy küldjenek vissza ezek után,mert akkor az új szabály szerint kiadagolnám. a harácsolás meg az szerintem amikor valaki több mobiltelefont,ipodot,hűtőt, több száz dobozt sört nyer és mégis küldözgeti továbbra is a kódokat.vagy árulja.különben a motor kb. annyiba kerülhet,mint egy Pepsis mobil. a százasával küldött Pepsikódok az tényleg kereskedelmi mennyiség,csakhát van aki az apróbb ajándékot is sajnálja a másiktól,mert az nem ezer éve Fórumos. Szerintem ez a titok kulcsa.
Aki nagyon búslakodik nyomda ügyben, az honnan tudja, hogy nem kap? Én hétfőn adtam fel elsőbbségivel kettő botrítékot, lehet, hogy azért sem lesz gyorsasági??? 

Sztem mindenki megért itt mindenkit.... Csak amikor vki 1, azaz egy darab nyomdát szeretne a gyerekének, annak rosszul esik,h mások miatt (akik több száz darabot küldenek el) még véletlenül sem fér be azok közé,akik gyorsasági nyereményt kapnak....
látom, nem csak én jártam így a kismackóval. amúgy a "harácsolók" pártjára állnék, mert én sem magamnak gyűjtöm a kicsi nyereménytárgyakat, hanem azoknak a gyerekeknek, akiket táboroztatni szoktam nyáron. de ezt nem is értheti meg mindenki, hogy a gyerekek akár egy matricának mennyire tudnak örülni. nem ám egy nyomdakészletnek.én azért még remélem az 5 pályázatomból legalább egy célba ér.
Anikó szerintem igazad van, bár tényleg hagyjuk mostmár a témát.
Remélem azért mindenki megkapja a saját kis nyomdáját.
Remélem azért mindenki megkapja a saját kis nyomdáját.

Azért javítottam
. Én sem akarom tovább rágni a csontot, de szerintem nem sántít a hasonlatom, mert ezeknél a gyűjtőjátékoknál is, aki többet akar nyerni, az többet áldoz. Vagy telefalja magát csokival, vagy amúgy is sokat eszik. S miért dobná el a csokipapírt, ha már megvan.
. Én sem akarom tovább rágni a csontot, de szerintem nem sántít a hasonlatom, mert ezeknél a gyűjtőjátékoknál is, aki többet akar nyerni, az többet áldoz. Vagy telefalja magát csokival, vagy amúgy is sokat eszik. S miért dobná el a csokipapírt, ha már megvan.lindababa, rossz a címzés! Szerintem is játék. Nem én kezdtem sopánkodni, hogy sokba kerül. (Nem is játszottam.) A lottós példád picit sántít: aki sok szelvénnyel játszik, a többszörös nyerési esélyért többet fizet. Nem tud egyszelvény áráért 40 nyereményt felmarkolni.
De nem akarom tovább rágni ezt a csontot.
A szégyellni valóban két l-lel írandó.
De nem akarom tovább rágni ezt a csontot.
A szégyellni valóban két l-lel írandó.

...szégyelljem...
Anikó!
Ez egy játék. Lehet, hogy te sosem fogod azt megérteni, hogy vagyunk néhányan, akik ha egy lyukas 2 fillérest lehetne nyerni, akkor is játszanánk érte. Itt nem harácsolásról van szó, elvégre lottót is annyit adsz fel, amennyit akarsz, illetve tudsz. Sosem felejtem el, amikor annak idején a Szerencsekerékben nyertem egy csomó tárgynyereményt, visszahallottam, hogy egy ismerősöm azt mondta, szégyeljem magam, mert mindent elhoztam, a többieknek nem maradt semmi. Hát ilyen korlátoltak is vannak. Legalább itt ne legyünk azok. Ja, én nem csokizom, mert magas a cukrom. Pedig játszanék.
Ez egy játék. Lehet, hogy te sosem fogod azt megérteni, hogy vagyunk néhányan, akik ha egy lyukas 2 fillérest lehetne nyerni, akkor is játszanánk érte. Itt nem harácsolásról van szó, elvégre lottót is annyit adsz fel, amennyit akarsz, illetve tudsz. Sosem felejtem el, amikor annak idején a Szerencsekerékben nyertem egy csomó tárgynyereményt, visszahallottam, hogy egy ismerősöm azt mondta, szégyeljem magam, mert mindent elhoztam, a többieknek nem maradt semmi. Hát ilyen korlátoltak is vannak. Legalább itt ne legyünk azok. Ja, én nem csokizom, mert magas a cukrom. Pedig játszanék.
törpi, nem akarok bosszantani senkit, csak erre reagáltam:
"...végy 200 db csokit kb.átlag55ft-ért,ötösével feladva 40 db boríték,40 db bélyeg.ez kb.13480 ft.ez nekem túl drága..."
Nekem már a 200 csoki is túl drága lenne, még jó, hogy nem szeretem.
Nem hiszem, hogy valaha is "így" fogok járni, mert nem vagyok egy harácsolós tipus. Úgy viszont már jártam, hogy az első nap feladott borítékom nem került be az első kismillióba, mert egyesek kereskedelmi mennyiségért pályáztak... Sose legyen nagyobb bosszúságom! (Neked se!
)
"...végy 200 db csokit kb.átlag55ft-ért,ötösével feladva 40 db boríték,40 db bélyeg.ez kb.13480 ft.ez nekem túl drága..."
Nekem már a 200 csoki is túl drága lenne, még jó, hogy nem szeretem.
Nem hiszem, hogy valaha is "így" fogok járni, mert nem vagyok egy harácsolós tipus. Úgy viszont már jártam, hogy az első nap feladott borítékom nem került be az első kismillióba, mert egyesek kereskedelmi mennyiségért pályáztak... Sose legyen nagyobb bosszúságom! (Neked se!
)Anikó:úgy veszem észre,hogy te még mindíg nem érted,hogy mi a feladott ,de semmit nem érő kismackó fejekért "siránkozunk". de te ezt majd csak akkor fogod megérteni,ha valamire nagyobb mennyiséggel pályázol, majd kiderül,hogy elfelejtették a szórólapra ráírni,hogy jelszó és telefonszám is kell és utána telefonálsz,amikor is azt mondják neked,hogy így az összes pályázatod érvénytelen. szóval ha egyszer így jársz majd megérted,illetve szerintem most is érted,csak nem akarod elismerni,mert könnyebb a másikakat bosszantani még plussz.
+ a 4kg pusszért,a kismackó megevése után! 

"Kismackó"
Azt hiszem, nincs azon semmi keseregnivaló, hogy ha valaki 40 nyereményt akar, annak 40-szeres postaköltséget kell fizetni. Jó, hogy azért nem reklamáltok, hogy 40 csokit ki "kellett" fizetni.
Azt hiszem, nincs azon semmi keseregnivaló, hogy ha valaki 40 nyereményt akar, annak 40-szeres postaköltséget kell fizetni. Jó, hogy azért nem reklamáltok, hogy 40 csokit ki "kellett" fizetni.

most ne küldjetek adidas smst,mert nem jön visszaigazolás még az elküldésről sem
DE IGEN! telefonálni,reklamálni minnél többen!
Nem érdekel, ki mennyi pecsétet kap, csak akkor, ha ezt tudom, akkor nem játszottam volna külön nevekkel! De jelszót én sem írtam.... Nem lehet valamit tenni azért, hogy igenis fogadják el?
queene
akkor azért van valami jó is a mai napban
Boldog szülinapot

akkor azért van valami jó is a mai napban
Boldog szülinapot

Ditke, stimmel, nekem pont ugyanez a bajom ezzel a játékkal 

Újabb negatív tapasztalat: Csomagos postás hozott egy kozmetikai csomagot (nyeremény). Egy nejlonzacskóba gumizva adta át a postás, átázva, nyálkásan, undorítóan
Három flakon hajápoló termék volt benne. A flakonok sértetlenek, csak a tartalmuk folyt ki a borítékba, amibe csomagolták
A kísérőlevél szerint nyilván a flakonok rossz lezárása miatt folyt ki a tartalmuk, mindössze ennyi volt a posta hozzáfűznivalója. Annyit írtak még oda, hogy dobozban történt a szállítás, nyilván átázott és onnan szedték ki és pakolták át egy zacsiba, de vajon mennyit kellett ezt rázogatni,forgatni és rugdosni, hoyg kifolyjon ez a 3 flakonnyi sampon? Nem lehetett kis fáradság
Csak azért nem megyek be a postára ordítozni, mert ma van a kölkem szülinapja és juszt se fogom baromságokon felidegesíteni magam
Három flakon hajápoló termék volt benne. A flakonok sértetlenek, csak a tartalmuk folyt ki a borítékba, amibe csomagolták
A kísérőlevél szerint nyilván a flakonok rossz lezárása miatt folyt ki a tartalmuk, mindössze ennyi volt a posta hozzáfűznivalója. Annyit írtak még oda, hogy dobozban történt a szállítás, nyilván átázott és onnan szedték ki és pakolták át egy zacsiba, de vajon mennyit kellett ezt rázogatni,forgatni és rugdosni, hoyg kifolyjon ez a 3 flakonnyi sampon? Nem lehetett kis fáradság
Csak azért nem megyek be a postára ordítozni, mert ma van a kölkem szülinapja és juszt se fogom baromságokon felidegesíteni magam