itt is lesz eladó barilla mixer

Jah, ha nincs is, nem tudna valaki segíteni, hogy honnan szerezhetnék? Ilyen régebbi fajta, egyenes falú (alul nem karcsúbb) félét keresek, amit kávéhoz hozzácsomagolva lehetett kapni...
Hali!
ZÖLD színű JACOBS bögrét vennék! A legjobb barátomé eltörött és égen-földön keresek egyet! Légyszi akinek van, jelezzen, nagyon szeretném megvenni!!! (még Karácsony előtt...)
Írjatok!! Viki
Cserére várnak:
-nyakbaakasztók
-Shimanos baseball sapka
-NGC leckefüzet iskolásoknak
-DVD: Rózsaszín Párduc (az új film) Wicked Park, Nagy foci, nagy dohány, P-Box (Sziget koncert felvétel), Sara K. Live( Nautilus Tour 2002)
-egyszemélyes kávéskészlet (csésze , alátét és kávékiöntő)
-K&H kisrádió
-piros alapon keleties hímzésű telefonszűtyő
-CD: Hajnal Kata , Free Stlye Chamber Orchestra ,Roma Jilo ,Capuccino ,V-tech:Merre jár a boldogság, Sid:Nap felé maxi,Sophie Ellis-Bextor:Shoot from the hip
-Kazetta:Tomboy kazetta,Dukai Regina első kazettája
-plakátok:16.utca, Las Bandidas ,Távkapcs
Írd meg mit adnál értük! Érdekelne :NGC könyv, társosjáték felnőtteknek(activity stb),filmes nyeremények
BBarbi, írtam neked

Igaz nem nyereménytárgy, de keresném a Napi Ászból a következő Derrick dvd-ket:
2,3,4,5,8,
BBarbi
Bubus
ti már megkaptátok a robotgépet?
Eladnám vagy elcserélném Fa bőröndszettemet és Barilla robotgépeimet. Délben leszek legközelebb
Eladnám az Ördög Pradat visel játékon nyert napszemüveget, illetve nyertem Motorola L7-es telcsit amit 1 hónapig használtam.Pannonos, hibátlan állapotú, garanciás.
barilla robotgép és mp3 lejátszó (pepsis) eladó
bhalasz75@gmail.com
szőkebabu! Örülök, hogy sikerült végül úgy ahogy szeretted volna, további sok hasonló nyereményt kívánok! Majd leközelebb...

van cserére két db jacobs bögre a mostani játékból, fekete 3 in 1 akár vk-ra is cserélem..
Sziasztok!
Sok nyereménytárgyam van, küldök listát, és rengeteg szakácskönyvem is cserére. Könyvet, dvd-t, bögrét, teát, kozmetikumot... keresek
kisdarage: csak tetszik az egérpad vagy használtál már ilyent? Nem lehet jól egerezni rajta. Legalábbis játszani nem lehet.
szőkebabu
Csak sikerült olvasom.

Köszönöm az érdeklődéseket,a tv elkelt

Zselés egérpadot keresnék cserére, ha van valakinek felesleges (akár picit használt is lehet).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások