A zepterhez annyit, hogy engem is hívtak hasonló szöveggel aminek az volt alényege, hogy termékbemutatóra invitáltak. Persze nem igy nevezték. El tudja azt valaki képzelni, hogy 100000 ft.értékű ékszert választhat??
Volt még valami ajánlat mézesmadzagként. Mivel 40 km.-re lakom a rendezvény helyszinétől ahol meg kellett volna jelenjek, igy nem éltem a lehetőséggel.
A zepterről mindig negatív dolgok voltak beírva, így most jöjjön egy pozitív.
Múlt héten hívott a hölgy, hogy játszottam a femina játékán és igaz a porszívót nem nyertem meg, de egy 3000Ft értékű ajándékot és 3 kezelést két fő részére, igen. Eddig ismerős, hisz sokunkat hívtak fel ilyen szöveggel, és hogy persze az ajándékot nem postázzák, csak személyesen lehet átvenni.
Érden a lakóhelyemtől 5 percre van gyalog ez a zepter iroda, ezért hajlottam rá, hogy elmegyek a kezelésre. (nem előadás, ennek nagyon örültem...)
Ma volt az első alkalom, holnap megyek ismét, valószínű a szomszéd nénit fogom beajánlani másik embernek. 4 féle kezelést is kaptam, persze közben tájékoztatott a lámpákról, hogy mire jók, de nem éreztem úgy, hogy vásárolnom kell, nem akart rámtukmálni semmit. 4 féle ajándék közül választhattam, nagyon mutatósak voltak.
Zewa nagyon pozitív: ma volt a sorsolás, kiküldték az sms-eket és már fel is hívtak adategyeztetésre. Nem kell ezt húzni, mint a rétestésztát ...

" alt="

">
Rizsaska, köszi az intézkedést

" alt="

"> Egyébként ha másik csaj volt ott, elhozhattunk bármilyet, de utoljára mi is csak mandulásat. Nekem mindegy volt, csak játszós legyen

" alt="

">
Hétvégén nem váltották be barcikán a shellnél a pálcikáim csak almondosra (ami nekem nem kell) mondtam is a nőnek, hogy hivatalos szerint bekell váltaniuk bármilyenre. De nem érdekelte. Végszóként odatűztem, hogy mindenképpen telefonálok az Unilevernek. Ma már hivott az Unilever hogy kioktatva az üzletvezető, és ha mostsem akarják beváltani nekik annyi

" alt="

">
Igaz,hogy nagy utánajárással,de megkaptam a Storyval nyert utalványt.
a levél aljára oda volt írva ui:Köszönik a türelmemet és a segítőkészségemet.
tegnap hívtam a hölgyet,hogy végülis meg lett e a fax,már csak kíváncsiságból is.
meg lett minden azt mondta,csak szabadságolások voltak blabla bla....mindegy,megvan

" alt="

">
Vasárnap jöttünk haza a Dörmivel nyert Várgesztesi nyaralásból.
Ha valaki csendre, nyugalomra vágyik, és ráadásul pici gyereke van, az Várgesztesre menjen nyaralni.
A voucher 2 felnőtt + 2 gyereknek szólt, de nálunk az egyik fiam már elmúlt 18 éves. Én a foglalásnál jeleztem is ezt. Azt mondták, hogy az ellátásra majd rá kell fizetnünk.
Amikor jöttünk el, megnézték a papírt, és azt mondták, hogy átjavítják a szül. évet. Így nem kellett fizetnünk semmit pluszba.
nem kifejezetten a pályázatokkal kapcsolatban, de
a sparban kérték a shop-os (korábban plus-ban kiváltott és használt) pontgyűjtő kártyát és rátették a vásárlást!
pénteken megkaptam a magnum kártyát és nem sikerült aktiválnom, mert nem fogadta el a születésnapomat - tegnap aktiváltam végre, és ma rajta van az 50 euro

" alt="

">
Csodálkozom, hogy senki nem kapta még meg a Garnier biciklit. (Vagy lehet, hogy csak én nem láttam a hozzászólást?) Engem múlt csütörtökön hívtak a lakóhelyemhez legközelebbi kerékpár kereskedésből, hogy aznap kapták meg a biciklimet, beállították és mehetek érte. Szombaton elhoztam. Gyönyörű.
Nagyon rendes dolog a szervezőktől, hogy így megkönnyítették a nyeremény átvételét.
komeri!
Ez igazán szép és megható!

" alt="

">
Gratulálok!

" alt="

">
Jött ma egy futárszolgálat és 15 szál vörös rózsát hozott!
Most nem felejtett el a férjem a házassági évfordulónkat!

" alt="

">

" alt="

">
Marita
Látod, hogy haladok, már csak a latte, azt is nem sokára kipipálhatom a listámról. Aztán tiszta lappal új dolgokat nyerünk.

" alt="

">
Évi! ..

" alt="

">
Holnap postázzák a monopolymat.

" alt="

">
Kedden feladott Johnson's blokkokat ma már jóvá is írták.
Rátették Magnumék az euro-t!!!

" alt="

"> Jupppii
Delikat
Ma kaptam egy cd-t tele a hétfői átadás fotóival

" alt="

">
Shell-Pápa
minden nehézség nélkül beváltottak a magnum pálcikákat
Hétvégén pesten a Campona Nike boltjában vásároltuk le a snickers-nike utalványokat, náluk volt a legnagyobb a választék(5 helyen néztük 3 pesti és 2 pécsi üzletben (leginkább a gyerekeknek való dolgokat kerestük....)), kedvesek és készségesek voltak és gond nélkül elfogadták az utikat!

" alt="

">
lindababa jó neked, nekem van egy pálcám, amit a játék eleje óta nem sikerült beküldjek

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások