Vagy inkább úgy helyes a kérdés, hogy megérkeznek az ajándékok hozzánk?

" alt="

">
Szerintetek a plüss dolgok megérkeznek Magyarországra? Vagy ez is szerencse kérdése?
Véletlenül rányomtam a prizeen egy olyan ajándékra, amit csak Franciaországba és Belgiumba postáznak. Remélem nem nyerem meg, de ha igen, és látják, hogy Hungary, akkor visszaadják a bubzokat?
Írni lehet nekik, csak felesleges.
Ők minden ajándékot feladnak és töbnyire el is jut magyarországra, az itteni posta nyúlja le. Sajnos.
Ők nem vállalnak (toilokdo, prizee) felelősséget az elveszett dolgokért, míg más jó oldalak nem postáznak ide a Magyar Posta hírneve miatt...
Zsebpénz fórumon is írnak róla prizee címszó alatt.
Amúgy az első két (az értékesebb (Világítós toll, mini ventillátor)) ajándékom nekem sem jött meg, azóta egy pici kulcstartó, egy ív tetkó és egy notesz megérkezett.
Az ottani régi fórumosok állítják, hogy nagyobb drágább cuccosért indulni sem szabad, mert tuti nem fog ide érni!
tesómék másodszor nem kapták meg a nyereményüket.lehet valahova írni nekik,csak,azért mert küldték a kérdéssort,hogy mennyire vagyunk megelégedve vele,és megírnám,hogy meg sem kaptuk.így milyen véleményem legyen .
köszi
Tibii köszi a választ.
Urvalda: szívesen.
:-)
capucci, nagyon köszi az infot
bal oldali menü: My godsons (alád regisztráltak)
a hirdetett üdülési csekked,ha még megvan,köszi
Lenne egy kérdésem is, ha a packbarre-n alám regiznek, azt hol tudom megnézni?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de ha beléptek a http://www.packbarre.com/index.php-re és ott beléptek a saját emailcímetekkel, és jelszavatokkal, akkor ezen belül van egy rész: Speed of progress, ezebelül pedig, hogy Paid to Click (FR), ha ezekre a képekre rákkattintotok, akkor 0,05 %-ot kaptok. GOndoltam leírom, hátha még valaki nem látta. Üdv
Köszi! Tök jó!

" alt="

">
És egy hónapban akár többet is kaphatok?
Az oldalon leirtam ezeket is...
Mostanában annyi változott, hogy egyből megkapod a MaxPackod

" alt="

">
Tibiii! Tudnál valami bővebb felvilágosítást adni a Pack barre-ról? Nekemmár fut a gépemen pár napja (11.01%-on áll). Mi lesz ha megvan a 100%? Mikor és hogy kapom meg a Pack+-ot?
http://packbarre.extra.hu/index.php
Egy kis segítség a heti játékhoz.
szivi

" alt="

">

" alt="

"> köszönöm

" alt="

">

" alt="

">

" alt="