Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 143 / 2049 oldal |
Most nálam sem működk az everydayme Tesco-P&G játék...
Zalaegerszegen sincs egyik Lidl-ben sem.
pityesz76
Vidéken tele van
" alt="
">
végre Bp-re nem terítenek Valdort, mert minek, ha van a nem Lidl-ekben, Haha
" alt="
">
Vidéken tele van
" alt="
">
végre Bp-re nem terítenek Valdort, mert minek, ha van a nem Lidl-ekben, Haha
" alt="
">NBéla
Még nincs második heti nyertes.
Azt majd 24.-éhez írják.
Az első héten viszont 2 név van. Lehet, h a 2. a tartalék nyertes.
Még nincs második heti nyertes.
Azt majd 24.-éhez írják.
Az első héten viszont 2 név van. Lehet, h a 2. a tartalék nyertes.
Minek hirdetnek meg játékot ha a terméket nem is árulja a lidl??valdort már a 4 .boltban mondták nem is tartanak..
NBéla
Én a múltkori kit-KAT játékon vettem vagy 60-70 csomag csokit. A mostani játéknak a felülete az, ami nagyon zavar. Kb. csak megnéztem, aztán úgy 2 feltöltés után hagytam az egészet a rákba...
Nem tudom, KIT idegesít még rajtam kívül az, hogy egy beküldés alkalmával többször kell igazolnom azt, hogy nem vagyok robot. Ezt néha csak sokadik próbálkozásra sikerül (pedig annyira nem tartom magamat ügyetlennek). Komolyan borzasztó! No, nem baj, elfogadtam, hogy ez nem az én játékom, gratulálok a nyerteseknek - az előre kisorsoltnak is!
Én a múltkori kit-KAT játékon vettem vagy 60-70 csomag csokit. A mostani játéknak a felülete az, ami nagyon zavar. Kb. csak megnéztem, aztán úgy 2 feltöltés után hagytam az egészet a rákba...
Nem tudom, KIT idegesít még rajtam kívül az, hogy egy beküldés alkalmával többször kell igazolnom azt, hogy nem vagyok robot. Ezt néha csak sokadik próbálkozásra sikerül (pedig annyira nem tartom magamat ügyetlennek). Komolyan borzasztó! No, nem baj, elfogadtam, hogy ez nem az én játékom, gratulálok a nyerteseknek - az előre kisorsoltnak is!
Tesco Kit-Kat
A 2.heti nyertes már megvan..... Igaz, a sorsolás majd csak 2023.08.31-n lesz. Na pfff...
A 2.heti nyertes már megvan..... Igaz, a sorsolás majd csak 2023.08.31-n lesz. Na pfff...
Értem, köszönöm.
Minden játéknál, jsz-ban, tételesen felsorolják, milyen Spar boltok játszanak.
Interspar,
Spar,
Spar online,
SPAR Market,
SPAR Partner,
SPAR Express,
City SPAR ,
DESPAR ?
Interspar,
Spar,
Spar online,
SPAR Market,
SPAR Partner,
SPAR Express,
City SPAR ,
DESPAR ?
Vásároltam Sparban SZÉP kártyával. Kiderült, ez csak Spar partner
" alt="
">
Vajon egyik játéknál sem számít Sparnak?
" alt="
">
" alt="
">
Vajon egyik játéknál sem számít Sparnak?
" alt="
">Juj, pedig én is googlet hívtam segítségül, ott csak mintanevekben találtam. Akkor érdekes nevek vannak
" alt="
">
" alt="
">De igen, a Csekk létező vezetéknév!!!
(Ismerek olyan embereket: távoli rokon!)
(Ismerek olyan embereket: távoli rokon!)
Ha 24 órán belül az az első feltöltésed, sorban kitöltöttél minden mezőt és feltöltöttél egy fotót, akkor sikerülnie kellene.
Először nekem se ment, de amikor szép sorban csináltam mindent, akkor a második blokkommal már minden simán ment.
Először nekem se ment, de amikor szép sorban csináltam mindent, akkor a második blokkommal már minden simán ment.
minden túl vagyok..
Arra figyelj, hogy sorban töltesz ki mindent, legvégül pedig a fotót, ami egy bizonyos méretnél nem lehet nagyobb.
Ha végképp nem sikerül, írj nekik.
Ha végképp nem sikerül, írj nekik.
gomb ...
én meg feltölteni se tudok a kis zöld gom csak pörög...
Nyertem már Magyar Termékkel (nem a mostani játékon), és ott kérték a lakcímkártya fotóját.
Szerintem ezt akár minden játéknál bevezethetnék. Miért ne? Jobb is mint a személyi igazolvány, mert ezzel az egy háztartásban nyerhető nyeremények számát is figyelhetnék, ha azt korlátozza a játékszabály.
A Mapedhoz annyit, hogy igaz, egy terméket is elég venni, de a játékszabály azért korlátoz bizonyos dolgokban.
Szerintem nem egy tipikus blokkgyűjtős játék, mert sokféle termék van, és úgy kell lefotózni a blokkot, hogy mellette legyen(enek) a megvásárolt termék(ek).
Ráadásul nekem pl. az egyik blokkomon nincs is Maped megnevezés a termék mellett. Szóval aki gyűjti a blokkot, és meglát egy ilyet, nem tudhatja, hogy az Maped termék-e.
Plusz 24 óránként egy személy csak egy blokkot tölthet fel.
Szerintem ezt akár minden játéknál bevezethetnék. Miért ne? Jobb is mint a személyi igazolvány, mert ezzel az egy háztartásban nyerhető nyeremények számát is figyelhetnék, ha azt korlátozza a játékszabály.
A Mapedhoz annyit, hogy igaz, egy terméket is elég venni, de a játékszabály azért korlátoz bizonyos dolgokban.
Szerintem nem egy tipikus blokkgyűjtős játék, mert sokféle termék van, és úgy kell lefotózni a blokkot, hogy mellette legyen(enek) a megvásárolt termék(ek).
Ráadásul nekem pl. az egyik blokkomon nincs is Maped megnevezés a termék mellett. Szóval aki gyűjti a blokkot, és meglát egy ilyet, nem tudhatja, hogy az Maped termék-e.
Plusz 24 óránként egy személy csak egy blokkot tölthet fel.
nem azért...
azért mert alkoholos terméket kellett venni
amúgy van https://hu.pinterest.com/csekkhajnalka/
a facebookon is van
" alt="
">
azért mert alkoholos terméket kellett venni
amúgy van https://hu.pinterest.com/csekkhajnalka/
a facebookon is van
" alt="
">pappocs
Ez inkább pozitív.
" alt="
"> Ha minden játéknál lenne ilyen,
kevesebb lehetőség lenne a csalásra. Pl. MAPED nyerteseknél a 2.hetinél
Csekk Hajnalka
" alt="
"> kissé vicces.....vagy csak nekem feltűnő, a szervező céget úgy látszik nem érdekli. Mert bizony, ilyen vezetéknév nincs M.o.n...
" alt="
">
Ez inkább pozitív.
" alt="
"> Ha minden játéknál lenne ilyen,
kevesebb lehetőség lenne a csalásra. Pl. MAPED nyerteseknél a 2.hetinél
Csekk Hajnalka
" alt="
"> kissé vicces.....vagy csak nekem feltűnő, a szervező céget úgy látszik nem érdekli. Mert bizony, ilyen vezetéknév nincs M.o.n...
" alt="
">