Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 144 / 1759 oldal |
Köszi a Dove-os infót! Kérdezték a feltöltéskor, hogy részt vettem-e már korábbi promóción (visszafizetjük az árát), remélem ez nem kizáró ok az ajándékra (ilyesmit nem olvastam, csak h egy ember egy ajándékot kap - gondolom ebben a promócióban - függetlenül a vásárolt termék számától).
Dove - csak sms-t küld előtte való nap.
Dove-hoz küldtek előtte valami értesítőt (sms) ?
Tegnapelőtt 50.000 Ft-os Henkel csomag (30 termék, hiányolom belőle a samponokat, pedig szinte csak hajas dolgok vannak benne, 2 db női és 1 db férfi sampon került bele, 30-40.000 Ft lehet az értéke)
Tegnap Bonduelle ajándékkosár (szép, erős fonott kosár benne 12 konzerv) nagyon tetszik
Tegnap Bonduelle ajándékkosár (szép, erős fonott kosár benne 12 konzerv) nagyon tetszik
Febr. 12-én nyert Milka csokicsomag DPD-vel.
Milka csokicsomag, hétfőn nyertem
Milka csokicsomag DPD.
Dove, csomagos postás hozta.
Reál utalványok
a dpd meghozta a spar utit lezárt borítékban s a futár megvárta míg megnéztem meg van e
" alt="
">
" alt="
">„A szépség titkai” játék nyeremény, amely 1 db 50 000 Forint értékű Henkel kozmetikai ajándékcsomag.
Csak holnap tudom átvenni. Megírná vki mit tartalmaz? Kíváncsiság..
Csak holnap tudom átvenni. Megírná vki mit tartalmaz? Kíváncsiság..
Henkel 50000ft-os csomag
Electrolux sportmixer és Nescafe-Spar ajándékkártya
" alt="
">
" alt="
">Sport mixer activia
Nem postán jött, de email-re nescafe 30ezres utalvány.
Ide is megérkezett a SPAR kártya. Cherry POP borítékban, a postaládába volt bedobva.
spar utalványok
" alt="
">
" alt="
">Ide is Spar nescafé utik páromnak. Enyém nem jött.
Ide is Spar utik DPD-vel
Spar Nescafek ide is Dpd futárral