Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 144 / 284 oldal |
Rajta!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
És rajta maradtál a listájukon?
Kapott már meg valaki telefont? Mert júni első hete már elmúlt.
Sada
Rájöttem közben, és talán tegnap éjjel nem jól fejeztem kimagam.
Időpontos, sorsolásos nekem egyre megy. Sajna!
Rájöttem közben, és talán tegnap éjjel nem jól fejeztem kimagam.
Időpontos, sorsolásos nekem egyre megy. Sajna!
Csak erre reagáltam:
"Ezek az időpontos játékok nekem nem mennek.Sajna.."
"Ezek az időpontos játékok nekem nem mennek.Sajna.."
sada!
Tudom,de kevesebb beküldésből nagyobb az esély. Erre gondoltam.
Tudom,de kevesebb beküldésből nagyobb az esély. Erre gondoltam.

ildicc: igaz....
hofi
Ez nem időpontos játék. Utólag sorsolnak a beérkezett kódokból.
Ez nem időpontos játék. Utólag sorsolnak a beérkezett kódokból.
Paint, nem biztos, hogy nyert azzal a kupakkal, csak beküldte...
sincs = nincs.... szóval neki nincs kupakja....
...
" alt="
"> az jutott eszembe...Pancsabi ha az az illető elütötte a kódót, és ha beletalált a te letekert szűz kódódba akkor neki sincs kupakja, mit ad át amikor hozzák a telefont?
" alt="
">
Vagy erről már volt szó?
" alt="
"> az jutott eszembe...Pancsabi ha az az illető elütötte a kódót, és ha beletalált a te letekert szűz kódódba akkor neki sincs kupakja, mit ad át amikor hozzák a telefont?
" alt="
">
Vagy erről már volt szó?

Én már annyi de annyi kupakot küldtem és mégsem jött össze egy telefon sem;-/ Ezek az időpontos játékok nekem nem mennek.Sajna..
hofi
most, de azért nem sokat, mindössze hármat, de ha gondolod várd meg az éjdélt. Bár a múltkor ötöt küldtem és az sem nyert
most, de azért nem sokat, mindössze hármat, de ha gondolod várd meg az éjdélt. Bár a múltkor ötöt küldtem és az sem nyert

ditke62
Most küldted?,akkor várok éjfélig majd azután küldöm az egy szem kódomat.
Most küldted?,akkor várok éjfélig majd azután küldöm az egy szem kódomat.
Küldtem kódokat, de nem írja ki hogy regisztrálták, csak az új kód küldést ajánlja fel. Nektek is?
mel6 nem írtál...
brühüm 
brühüm 
Már úgyis megmondtam a magamét; sok sikert mindenkinek a továbbiakban, a kerékpározóknak is
Egy telót legalább én is nyertem már, de azért hébe-hóba még próbálkozok azért. Sose lehessen tudni.
Egy telót legalább én is nyertem már, de azért hébe-hóba még próbálkozok azért. Sose lehessen tudni.
Annyit írtok kezdem elveszíteni a fonalat....
valaki a fél literes colán is olyan kupak van mint a 2l-en. Gold-gold mindkettő.
An13 gratulálok neked.
Pancsabi nagyon sajnálom.
Látjátok amikor már állítólag "rendesen, becsületesen, tisztán" lehet játszani akkor is ekkora bakkot lő a Pepsi. Hihetetlen...
Wasd: hidd el vannak itt a fórumon nagyon határozott, és talpraesett, életre való emberek akik ki fogják biciglizni a telkókat.
síkoly: ha negatívan állsz a dolgokhoz akkor nem is fog sikerülni, csak pozítívan .....Unicum.
valaki a fél literes colán is olyan kupak van mint a 2l-en. Gold-gold mindkettő.
An13 gratulálok neked.
Pancsabi nagyon sajnálom.
Látjátok amikor már állítólag "rendesen, becsületesen, tisztán" lehet játszani akkor is ekkora bakkot lő a Pepsi. Hihetetlen...
Wasd: hidd el vannak itt a fórumon nagyon határozott, és talpraesett, életre való emberek akik ki fogják biciglizni a telkókat.
síkoly: ha negatívan állsz a dolgokhoz akkor nem is fog sikerülni, csak pozítívan .....Unicum.
Pancsabi:
a google keresővel keress rá a "fővárosi ásványvíz" szavakra, és minden kérdésedre választ kapsz...
ha a kupaknaplódba megtalálod a kérdéses kódot, egyszerűen csak ki kell nyomtatni azt a részt.
a google keresővel keress rá a "fővárosi ásványvíz" szavakra, és minden kérdésedre választ kapsz...
ha a kupaknaplódba megtalálod a kérdéses kódot, egyszerűen csak ki kell nyomtatni azt a részt.
Köszönöm!
Akkor nem tudom ki hívhatott Pestről...
Pedig már reménykedtem
Akkor nem tudom ki hívhatott Pestről...
Pedig már reménykedtem