Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 144 / 149 oldal |
nem nullázódik nekem se
Viki!
Köszi! Akkor esetleg valaki, aki játszik ma... ? Nektek sem nullázódnak a feltett pontjaitok az óra végén?
Köszi! Akkor esetleg valaki, aki játszik ma... ? Nektek sem nullázódnak a feltett pontjaitok az óra végén?
Napi egy ponttal.
De ma lehet, hogy kicsit többel
De ma lehet, hogy kicsit többel

ha nem léptek be, hanem rögtön a nyereményjátékra kattintotok, akkor látszik minden eddigi nyertes. Persze csak 6 óráig
Két táblázat van, egy fennt egy lennt. Hááát ezt szépen megírtam

Két táblázat van, egy fennt egy lennt. Hááát ezt szépen megírtam

Köszi Hofi!Ti hány pontal szoktatok 1 nap játszani?
Shirley: én nem tudom én most csak külső megfigyelő vagyok, 1 hete feltettem az összes pontomat, nem nyertem én befejeztem ezt a játékot.
Inkább játszom mással, Nektek meg szurkolok.
Inkább játszom mással, Nektek meg szurkolok.kriszty.s!
Szerintem elírtzák a dátumot. Kettő 6-ai nyertest írtak. Egy alul egy pedig az óránkéntiban. Valószínű, hogy az egyik 5-e akart lenni.
Szerintem elírtzák a dátumot. Kettő 6-ai nyertest írtak. Egy alul egy pedig az óránkéntiban. Valószínű, hogy az egyik 5-e akart lenni.
És a pontjaid lenulázódnak az órák végén? ( mármitn amiket pl a 8. órára feltettem, még most is látszik... így nem merek további pontokat feltenni, mert nem tudom, hova számolja a rendszer
)
)Shirley: nekem is csak 6 név látszik.
szerintetek miért nincs meg hogy ki nyert 5.-én?Én pont akkor küldtem be a legtöbb pontomat
Valaki majd válaszolna a lentebb látható kérdésemre?

Samidala: én is így jártam a múltkor. Ezért lettek a Tiesto jegyek. 

Ó, most látom, hogy eddig rossz helyen növeltem az esélyemet 

kriszty: amikor én nyertem Tiesto jegyeket akkor az én nevem is ott volt délben, de később már nem volt ott, de megkaptam a jegyet. Ennek az lehet az oka, hogy a programozónak a tudása nem terjedt tovább mint hogy 20 soros adatbázis táblát kreáljon. Majd holnap ahogy felkerül a mai nyertes megint eltűnik a legalsó, figyeld meg. Egyszerűen bénaság.
Észrevettétek, hogy változott a nyerteslista? Volt közöttük valami Tökmag is, és most nincs... Vajon mi lehet az oka?
Sziasztok!
Nálatok rendesen működik az oldal? Nálam csak a 6. óra nyerteséig írja ki a dolgokat., még a 8. órára feliratkoztam pár ponttal, és még mindig ugyanazt a feliratot látom, pedig már lassan fél 10.
Ilyenkor mi van??
Nálatok rendesen működik az oldal? Nálam csak a 6. óra nyerteséig írja ki a dolgokat., még a 8. órára feliratkoztam pár ponttal, és még mindig ugyanazt a feliratot látom, pedig már lassan fél 10.
Ilyenkor mi van??
Ma sorsolnak óránként 5700-ás telefont.
A kezdőlapon a nagy mezőben jelenik meg az infó.
A kezdőlapon a nagy mezőben jelenik meg az infó.
sziasztok,
a tegnapi nyertes vajon miért nincs még fent?
és hol lehet arról olvasni, hogy mikor lesz óránkénti extra nyeremények ?
köszi a választ!
a tegnapi nyertes vajon miért nincs még fent?
és hol lehet arról olvasni, hogy mikor lesz óránkénti extra nyeremények ?
köszi a választ!
Cége buli után hétfőn és kedden is küldtem .Hétfön növeltem 250, kedd peddig 280 és nem nyertem
Van itt valaki?