judy241
(Ezzel a játékkal nem játszottam, de próbálok segíteni)
Elvileg kellett hogy kapjál hozzá magyar nyelvű használati utasítást, és - jobb esetben - garanciajegyet. Ebben benne van, hogy hol van a hozzád legközelebbi márkaszerviz. Ha nincs ilyened, akkor a lebonyolítót tudod emailben vagy telefonon keresni. Meg fogják adni, hogy hova / kihez fordulj.
Esetleg: a gyártó weboldalán találhatsz még infót...
Sziasztok 😊
Nyertem egy air fryer és nem működik, ilyenkor hol kell reklamálni?
Az Aldi Dr. Oetker nyereményjátékrol van szó.
Tegnap kipróbáltuk akkor jó volt, ma használni akartam és semmi.
Elég fura szaga volt, én arra gondoltam hogy új, de lehet hibás 🤔
Már több konekortba is bedugtuk, de sehol sem csinál semmit.
Köszönöm aki válaszol.
Valaki kérdezte, én 01.02-án kaptam értesítést, hogy Tante Fanny napi nyereményt nyertem.
fcnv
Gyümölcsöskert termék /kijelölt termék a felsorolásban
Tante Fanny kiküldte az értesítéseket a fődíjakról!
Kösz a segítséget. Én is csak SMS üzenetet kaptam.
Berci27
Ha még kell:: 10.28.-án, innen: informacio@otp.hu (nekem a beérkezett levelekhez)
és SMS is jött! 2026.08.13-ig érvényes!
Azt írták itt a fórumon, hogy okt. 28.-án küldték az e-mailt és egy QR kódvolt benne, amit a boltban is elfogadtak.
A levél egyeseknél a spam-be került.
Erre a mondatra kellene rákeresni a leveleződben:
"Ön egy 30.000 forint értékű Decathlon utalványt nyert"
Ha egyről beszélünk...
Sziasztok! PLS HELP!

" alt="

"> Aki nyert, és kapott: az OTP Decathlon milyen e-mail címről küldte az utalványt, és mikor? Egy SMS-t kaptam, de az e-mailt sehol sem találom, pedig már a bankban is ellenőriztem, hogy melyiket regisztrálták. Köszi!
Minden héten van olyan termék aminél annyi sorsjegyet kapsz ahanyat veszel. Első héten valamelyik fagyasztott saláta keverékhez és örölt kávéhoz járt. Most keksz és szalámi melle adnak plusz kaparost.
jojó
Igen, én is úgy értelmeztem, hogy a Pennybe egy termék után is adnak sorsjegyet(elvileg…gondolom ott is pénztáros függő figyeli/ad-e), bár én a szilva befőttnél nem láttam a megjelölést ( +extra sorsjegy)az akciós újságban. A detki mini perec, fahéjas karika és a dárdás szarvasi felvágottnál láttam. Ezekből annyi sorsjegy jár, ahány terméket vásárolunk.
https://www.webnyeremeny.hu/dm-gillette-nyeremenyjate
k
Penny játékban 1 termék vásárláskor is adnak sorsjegyet ? Pld : 1 üveg szilva befőtt Én úgy értelmezem a szabályzatot .
Na ez tényleg durva,már az ember nem is emlékszik hogy játszott vele.😡
ZORRO!
Ez az őszi játék:
https://www.everydayme.hu/dmgillette
Ez a tavaszi, megtaláltam:
https://www.everydayme.hu/dm
Ha segítség, akkor mi is kaptunk ma értesítést FC24 konzolos játékról, szintén DM Gillette és ez a játék a tavaly áprilisi nyereményjátékban volt. Az ősziben FC25-öst lehetett nyerni.
Weber
Ezt kaptam tuti dm őszi mert más dm játékkal nem játszottam,viszont a nyeremény rejtély számomra is,mert mindenhol mást ír.
Kedves Nyertesünk!
Gratulálunk, Ön a Procter&Gamble Gillette DM nyereményjátékon nyert egy Gillette termékcsomagot!
A nyeremény gyors kézbesítése érdekében kérjük erre az e-mailre válaszolva 5 napon belül küldje meg szállítási címét és telefonszámát, ahova a nyereményét kézbesíthetjük.
Köszönettel,
A Procter&Gamble nyereményjátékok lebonyolítója (Wonderduck Agency Zrt.)
Azt írtad Gillette csomagot nyertél. Az őszi játékban nem volt ilyen nyeremény.
weber
Ez a játék 2024.10.31-2024.11.30 időpontban futott.
Még gyorsak is voltak most.Csak tudnám hogy az előtte lévő játékokkal akkor mi van!?
ZORRO!
Ez akkor pótnyertes értesítés a nyári vagy tavaszi? játékhoz. Őrület, hogy ennyit várnak vele.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások