queene
Nyilván engem sem fog földhöz vágni ha nem kapok nyomdát és akinek ígértem is meg fogja érteni, inkább csak azt nem értem hogy:
1., hogy a fenébe fogyott már el az 5000 nyomda ha sem a szórólapon, sem a weben nem tudta senki megnézni a jeligét meg hogy kell telefonszám?
2., aki nem olvas netet és nem keresgeti a hivatalos játékszabályt, csak megtalálja a boltban a szórólapot és beküldi, akkor az ezután sem tud érvényes pályázatot beküldeni, nem?
Én csak öt pályázatot küldtem be, és az oviba szántam a nyomdákat, de most már nem vagyok biztos benne, hogy megkapom, telefonszámot ugyan mindig írok a pályázataimra, de a jeligéről halvány fogalmam sem volt

Szerény véleményem szerint ha ragaszkodnak a szabályok ilyen mérvű betartásához (joguk van hozzá, elismerem, de) , akkor arról is gondoskodniuk kéne, hogy a játék kezdetére ismerjem azokat
Szórólap felénk egyáltalán nincs, és a honlap is késve indult - akkor honnan a kisujjamból szopjam ki, hogy miképpen felel meg nekik egy pályázat?

Mindegy, tudok élni a nyomda nélkül, csak azért kicsit bosszantó

Én is odaígértem már a nyomdákat, így előre

Nyilván nem magamnak akartam 10 nyomdát, de van bőven gyerekes ismerős és gondoltam ha gyorsan, elsőbbségivel beküldöm első nap akkor az 5000-be még belefér. Egyébként sem akkor érték hogy ez már megint vitát robbantson ki. A motorról meg nem is álmodok, nyilván vannak akik nálam sokkal többet fognak küldeni.
Aki szerette a Logik'art nevű rejtvényújságot, jelentem, megszünt, nem volt rá elég nagy az igény. Nekem a kedvencem az ilyen tipusú rejtvény.
törpi
Igazad van.
valaki
Nincs igazad.
Kb. 3 éve volt a Kubus hátizsákos gyorsasági. Harminc valahány zsákra való pályázatot küldtem be, és jelentem: Mind boldog kisgyerekhez került, nem a szalmazsákom tömtem ki vele és még csak nem is eladtam, vagy elcseréltem.
Azért tudtam ennyit küldeni, mert rendszeres fogyasztójuk voltunk/vagyunk.
Miért kéne lelkiismeret furdalásomnak lennie?
Más:
A játékszervezések jelenlegi színvonalal mellett -bocs a kivételtől- a gyorsaságik mindig vakrepülések vmilyen szinten.
Vagy a weblap frissül késöbb, vagy a szórólap kerül a játék végén a boltokba, vagy a szabályozás nem egyértelmű, módosul menetközben, ...vagy....
Megtévesztő szórólapért (borítékért) a Kraft-ot évekkel ezelött vastagon megbirságolták. Úgy emlékszem.
valaki: üzenném neked,hogy nem harácsolni szeretnék,hanem a kismotorra esélyt,de ha beharácsolnék véletlen 40 db nyomdát,az akkor sem lenne akkora érték ,mint a rengeteg Pepsis telefon és én arra sem írtam senkinek azt ,hogy harácsol,pedig aki azt írja,hogy eladásra is szeretne,az már tényleg az ,de nem érdekel...az meg hogy ennyi csomagolásom van szintén 3 nagycsaládos is besegített,mert ennyit képtelenség lenne hirtelen elfogyasztani,ebből az egyik nagycsaládban pl. 5 gyerek van.ditke62, főzőgabi,wodehause örülök,hogy ti egyetértetek velem és nem letámadtok! ja,bocsi mel6 -nak is köszönöm,hogy megértett.
Szerintem el kell fogadniuk azokat a pályázatokat, amik a saját szórólapjuk alapján lett beküldve! Ha nem fogadják el, lehet hivatalos szervhez fordulni! Na jó, én az egy borítékocskámmal nem fogok, de szerintem nem zárhatják ki a jelszó nélküli borítékokat, ha a saját szórólapjukon ez nincs kitételben...
Akkor az én 50 Kismackóm is ugrott

Igaz, külön borítékban , de tel. szám meg jelszó nélkül
Viszont akkor aki eddig küldte mindenkié hibás? Egy csomó ember nem olvas webnyereményt meg internetes hivatalos szabályzatot csak megtalálja a boltban a szórólapot , beküldi és kész
Mondjuk szerintem ha ennyire komolyan veszik Kismackóék a jelszót meg a telszámot, mint ahogy a telefonban mondták törpinek, akkor részükről is alapvető lett volna, h. időben éljen a weblap ill. a fontos feltételeket részletezzék a szórólapon.
Egyébként tényleg különbözik a két szabályzat, a második a gyorsaságié, de ebben ugyanúgy benne van a sorsolás is, mint az elsőben.
A két jelige különbözik.
Sziasztok!
Én is beküldtem 40 db csomagolást egy borítékban, de csak 1 nyomdát várok.
Itt nem a gyorsaságin volt nálam a hangsúly, hanem, a havi legtöbbön....(bár már látom labdába se rúghatok.) hidjétek el, meg se fordult a fejembe a harácsolás

de a kisautó képe ott lebegett lelki szemeim előtt

szerintem mások is így vannak ezzel.
valaki
nincs limitálva,hogy ki mennyit kaphat
viszont azt írta,hogy lehet,hogy már azért sem fogadják el neki,mert 1 borítékba tette és a szabályzat szerint külön kellett volna
(szabályzatot még nem olvastam)
törpi
nem véletlenül van az a szabályozás,h ötösével lehet beküldeni a pályázatokat a kismackónál. A harácsolást próbálják elkerülni,hiszen nem az a lényeg nekik,h 1 fő kapjon több száz db ajándékot, hanem minél többen kapjanak. Ha pedig annyi pályázatot be akar vki küldeni, akkor áldozzon rá

Egy ember kaphat 40 gyorsaságit? Irjátok meg, majd holnap elolvasom!
valaki
200 papírért csak 40 járna...
Nekem is csak egy nyomda kéne és nekem is holnap ér oda és én nem írtam bele a telefonszámom.

Ügyesek vagyunk.

Nekem csak egy nyomda kell, de nem fogom megkapni, holnap ér oda a rosszul megcímzett borítékom.

Nem, törpitől.

Exkluzív Ezt tőlem kérded?
Minek neked 40 nyomda? :I
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások