Hm...én is nyertem rádiót, 3 pántot, 2 dhúzót, 2 pontokat. Volt 1 nap 3-t is. Mondjuk a boltos vásárlásnál jobb lenne ha legalább mint első héten 1-2 napig tartana a készlet. Nem 20mp-ig.

én cseréltem valakivel kódokat, s a három kódból a széfnél nyertem egy rádiót..
összejött 2 pont és egy mágnese toll a széffel

Tényleg az a rossz, hogy a heti-havi nyeremények nem kellenek- vagy van,vagy nem tudom mire használni.Legfeljebb elhalászhatom más elől,de ez nem célom. A széf húsz kódot vitt el a semmire. Most akkor mire megyek azzal , hogy pont Pall Mallt szivok. Már ajándékoztam el a kódokat,hátha másnak bejön, de nem igy történt.Azt megszoktam, hogy nem nyerek, nem zavar. De itt meg sem tudom próbálni.

A kollágám azt mondta egyszer a játékaimat látván: "nem rossz, hogy 80 %-ban csak a szerencsén múlik minden?" Rá vagy utalva Fortunára.... Hm....
Én két hét alatt, 40 kóddal játszottam , 1 dugóhúzó, és egy nyakpánt volt a termés, 38 pont ugrott!
Szerintem ez olyan, mint a játékautomata, vasárnap pl. nem mertem szólni (, de máskor fogok), hogy sok sok kódot elnyomtam a széfen, és gondoltam így másnak több esélye lesz utánam (én nem nyertem kb 9 egymás uáni kóddal).
Ezek szerint igazam lehet.
Nekem meg a páromnak össz.14ből mindig üres volt a széf.
Vasárnap 4-szer nyitottam a széfet, és mindig nyertem, azóta semmi, szerintem vannak üres napok is.

tartogatni meg tök felesleges a hétfői semmire.....
törpi
ne aggódj a széffel nekem sincs szerencsém

egymás után négyszer nyitottam ki a széfet: semmi! még jó,hogy olyan "rengeteg" ajándék van...
Fáreó!
Előbb adategyeztetnek, csak utána a jó hír...

Kedves Morcos ! Én nem örülök, ha kapok valamit. Én szivesen megdolgozom érte. Itt viszont nincs rá lehetőség és én ezt reklamálom. A cigi árán akár ezeket a tárgyakat bőven megvehetném, én viszont játszani szeretnék. Remélem vannak akik értik miről beszélek. Ez a tiéd :

Mit panaszkodtok?
Én tegnap 1/4 órával korábban beértem a munkahelyemre, ami napi 30 perc kocsika, mégsem tudtam semmit venni!
De legalább az éves dícséret a Főnöktől megvan!
Valakinek nincs fölös késkészlet???
-morcos-
Nem oda Buda! Itt nem a sarki koldusok kéregetnek!
Ezt a játékot is a mi -bagósok- pénzünkből szervezték, az a min., hogy normálisan megcsinálják!
Egy promo arról szól, hogy népszerűsítse a márkát, elmélyítse a kapcsolatunkat.
A sok negatív élmény nem ilyen irányban hat!
Marty04
örülj hogy kapszvalamit és még azért is reklamálsz. pont mint a magyarok...semmi sem jó nekik...
Ma még lehet licitálni, a havi nyereményre,DVD lejátszó(10db-ot) sorsolnak! Hajrá,akinek köll!

/10 kód az ára/.

Slazenger napszemcsit nyert vki a múlt heti sorsoláson,hívtak már vkit ez ügyben?
Mert, múlt héten, és elötte is jópár fórumos nyert,strand-sártat+strand-matracot is!
Vagy csak késöbb értesítenek,és itt is elöször adat-ellenőrzés van,utána mondják csak,hogy nyertél?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások