Lehet.
Bevett gyakorlat.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 144 / 2049 oldal |
Auchan-Gösser videos azonositas..videon felhivnak hogy bemutassam a személyim… nem is ertem lehet e ilyet..
Azt írsz be, amit akarsz.
Én AP-t és nyugtaszámot írok + a vásárlás dátumát.
Én AP-t és nyugtaszámot írok + a vásárlás dátumát.
Vágási Feri
Nyszámot ,Trszámot ? Köszi a választ .
Nyszámot ,Trszámot ? Köszi a választ .
Kedves Gyerekek,
én ma töltöttem fel az everydayme.hu-ra pályázatot, sömmi gond nem vala... Először beléptem, megkerestem a játékot, feltöltöttem a blokk képét majd alá beírtam az adatokat és kész.
Ellenben a Csipet az én laptopomon/telefonomon nem működik. A céges számítógépen szoktam feltölteni, ott megyen.
én ma töltöttem fel az everydayme.hu-ra pályázatot, sömmi gond nem vala... Először beléptem, megkerestem a játékot, feltöltöttem a blokk képét majd alá beírtam az adatokat és kész.
Ellenben a Csipet az én laptopomon/telefonomon nem működik. A céges számítógépen szoktam feltölteni, ott megyen.
Lassan már 2hete,hogy nem megy a feltöltés.
Így a Tesco-P&G (Everydayme) felejtős, irány a konkurencia.
(CBA, COOP, REAL, ECOFAMILY...)
Ami éppen nem akciós a T-ban, az máshol mostanában már olcsóbb!
Így a Tesco-P&G (Everydayme) felejtős, irány a konkurencia.
(CBA, COOP, REAL, ECOFAMILY...)
Ami éppen nem akciós a T-ban, az máshol mostanában már olcsóbb!
Every oldal nem igazán jól kezeli a játékokat
" alt="
"> egy játéknál / Aldi / ,ha jól emlékszem ,eltűntek a beküldések aztán valami alapján sorsoltak azért
" alt="
">
" alt="
"> egy játéknál / Aldi / ,ha jól emlékszem ,eltűntek a beküldések aztán valami alapján sorsoltak azért
" alt="
">mariska49
A Dermafloránál a dátumnál ne a nyílra kattints, hanem a számra, akkor be tudod írni.
A Dermafloránál a dátumnál ne a nyílra kattints, hanem a számra, akkor be tudod írni.
Szintén nem tudok feltölteni Everydayme-re, én is levelezek velük de eddig semmi eredmény, amit tanácsoltak mindent próbáltam de így sem működik
Szóval nálam egyik Everydayme-s játék feltöltési felülete sem jelenik meg. Ez a Penny-s játékkal kezdődött, ott ígérgették hogy megnézik de már lefutott a játék és 2 pályázatom is bentragadt. Most pedig a Tesco-s játékon próbáltam nevezni de nincs ott semmi.
Próbáltam PC-n, Mac-en, telefonon, törölt cache-el és cookie-kal, inkognitó módban. Semmi...
Most levelezésben állok velük ismét... Még az itteni fórumra is hivatokztam, miszerint nem egyedi a gondom. Hátha történik valami
Próbáltam PC-n, Mac-en, telefonon, törölt cache-el és cookie-kal, inkognitó módban. Semmi...
Most levelezésben állok velük ismét... Még az itteni fórumra is hivatokztam, miszerint nem egyedi a gondom. Hátha történik valami
Dermaflora nyereményjátékot fel tudta valaki tölteni?
Csak kerek 5 percenként lehet regisztrálni.
A 10:03-kor vásárolt terméket nem engedi a rendszer feltölteni.
Csak kerek 5 percenként lehet regisztrálni.
A 10:03-kor vásárolt terméket nem engedi a rendszer feltölteni.
Samsung Members legfelső jateka működik nektek?
Ez is érdekes . Nem gép ellenőrzi a nyertes pályázatokat gondolom és mégse sikerült észrevenni hogy ugyanaz azzsl a névvel valodaltak heti nyertest is. Ezek szerint nem is nagyon figyelnek oda erre se ....
Ne legyünk maximalisták, mintha most lenne először ilyen leánykori név, férjezett név.
" alt="
"> Kérdés a játékszervezők ezt hogyan kezelik. Ezzel én sajnos mindig szkeptikus vagyok.
" alt="
"> Kérdés a játékszervezők ezt hogyan kezelik. Ezzel én sajnos mindig szkeptikus vagyok.Én elhiszem, hogy egy számítógépes rendszer/program vagy akármi nem tudja értelmezni a játékszabályt, csak kidobja nyertesnek a nyerőidőponthoz legközelebbi feltöltőt. Ez oké. De valakinek ellenőriznie kellene, hogy a játékszabályzat feltételei minden egyes nyertesnél teljesülnek...
Az 1. heti nyereménynél már lesz is 1 pótnyertes.
Szerintem az is szabálytalan, h az egyik nyerőidőpontos nyertes először férjezett nevével, majd kb. 1 hét múlva lánykori nevével is nyert.
" alt="
">
Szerintem az is szabálytalan, h az egyik nyerőidőpontos nyertes először férjezett nevével, majd kb. 1 hét múlva lánykori nevével is nyert.
" alt="
">No, ez gyors volt (Szentkirályi 2x nyertes 1 / ugyanazon blokkal):
"Nagyon köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket a rendszerhibára, korrigálni fogjuk, jogos volt az észrevétel."
"Nagyon köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket a rendszerhibára, korrigálni fogjuk, jogos volt az észrevétel."
Ebben az időszakban (03:51:22) valószínű kevés pályázat megy.
Lehet, h mindkét nyeremény ott várt már egy ideje, s ő volt a legközelebbi beküldő.
Tény, h a jsz. szerint nem adhatnák ki mindkettőt egy személynek.
Vagy a jsz-t (vagy helyett és-t), vagy a listát korrigálni kellene.
Lehet, h mindkét nyeremény ott várt már egy ideje, s ő volt a legközelebbi beküldő.
Tény, h a jsz. szerint nem adhatnák ki mindkettőt egy személynek.
Vagy a jsz-t (vagy helyett és-t), vagy a listát korrigálni kellene.
Én volt hogy ugyanazzal a blokkal nyertem napi nyereményt és fődíjat . Sztem itt is ez lehet sztem nem kell mindenben a rosszat keresni lehet ilyen .
Az tény hogy az van írva a szabályzatban hogy ember 1 napi vagy heti nyerhet de ha ilyen időpontot sorsoltak napi és heti nyerő időpontnak arról pont nem a játékos tehet
Az tény hogy az van írva a szabályzatban hogy ember 1 napi vagy heti nyerhet de ha ilyen időpontot sorsoltak napi és heti nyerő időpontnak arról pont nem a játékos tehet
FlyGuy,
Nem azzal van a baj, hogy ugyanaz az AP kód.
A beküldés ideje ugyanaz (kétlem, hogy két blokkot másodperc pontosan feltöltött)
De ha így is lenne, akkor is, egy személy egy nyereményt nyerhet.
Nem azzal van a baj, hogy ugyanaz az AP kód.
A beküldés ideje ugyanaz (kétlem, hogy két blokkot másodperc pontosan feltöltött)
De ha így is lenne, akkor is, egy személy egy nyereményt nyerhet.