queene: ott itták a kávét a parkban ott is hagyták. Minek vigyék haza az üres üveget?

Mai sétánkon a parkban találtam egy halom Nescafés üveget. Pontosabban 5 Nescafést, meg egy Douwe Egberts-et, 200 ponttal az oldalán. Azóta azon agyalok, hogy mi indít valakit arra, hogy a parkban dobja el az összegyűjtött Nescafés üvegeit???
Macskavati
Lefénymásoltam a Darlingos lapot,ha az úgy jó neked szívesen eljuttatom,vagy írd le az adataidat az emilemre és akkor postázom a céllálomásra.
Csacska!
A te lapodad de. feladtam a Darlingnak!
Elnézést Fáreo, Macskavatinak kellett volna írnom már látom..
Fáreó! Nekem is van Darling regisztrációs lapom, ha átküldöd adataidat szívesen leadom. fortunat@freemail.hu
Macskavati
Valaki már jelentkezett rá közületek,holnap postázom .
De megpróbálom lefénymásolni,nem tudom úgy jó e, Elfogadják e?
Te pesti vagy?
Írd meg az adataidat az emilemre. Lásd lentebb.
Várom! Köszi.
Fáreó!
nekem van kutyusom, ha elküldenéd, megköszönném:
sztimka@freemail.hu
Fáreó!
nekem van kutyusom, ha elküldenéd, megköszönném:
sztimka@freemail.hu
Nem, ezt munka előtt csinálom, reggeli magányomban! Nagyon korán kelek, mert nem tudok aludni. Aztán viszont dolgozni kell, és a mai rendkívüli hóhelyzet kivételével csak este tudok visszajönni elolvasni, hogy míről volt szó egyész nap!
Te jó ég, te hatkor kezdesz dolgozni?
Jó reggel mindenkinek!
Csak olvasom itt a kínai palit, és nem értem... Már azt hittem, hogy felbukkant valami jóvágású keleti fickó a fórumon, amikor végre leesik.....Úgy látszik, nagyon korán keltem....Ezért megyek is szavazni, megjött a regisztrációs levél....

)
Fáreó
Annyival egészíteném ki, hogy az ajánló egy kis ajándékot is kap, én pont ma ajánlottam a barátnőmet, kíváncsi vagyok, mi lesz az ajándék, és mikor ér ide.
Savika!
Én is jártam már úgy, hogy többet kellett volna fizetnem a kupakért, aztán egyszer egy nagyon kedeves postás szólt, hogy adjam fel nyomtatványként. Pl. a nagy alakú boríték így jóval, de a sima is 5 Ft-tal olcsóbb. Ez nagy számú borítéknál jelentős. Azóta minden vonalkódot így adok fel, és elviszik, mert már nyeretem azóta.
Évi

Ööööö, most olvastam vissza néhány bejegyzést, és úgy vettem észre, hogy a "turkálás" szó sértő lehet. Ezért fogadjátok nehézlovassági bocsánatkéréseimet, én mindössze öniróniának szántam
Hol van az a "szmájli", amelyikkel hamut szórhatok a fejemre?

Nem tudom ugyan, hogy mi az a "rezgő kupak",
Coca-cola rezegj rá kupakjai,a rezgő kupak.

Helló lányok,fiúk!
Kinek van közületek cicusa vagy kutyusa?
A mostani Darlingos játék értesítője alján van 1 olyan rész,amin lehet ajánlani 1 ismerőst,aki nincs még regisztrélva náluk.
Ha valakit érdekel közületek ez a lehetőség,lehet családtag,barát vagy ismerős,szivesen elküldöm neki ezt a lapot!
Aki ráharap dobjon 1 emilt! Köszi!
kriszta: nézd meg a mailjeidet

akkor úgy látszik nálunk rendesek a postán... vagy nem tudják a szabályokat

Kriszta, jó hogy szólsz, megyek megnézem, megvan-e már a regem.
Ááááá... Felejtsétek el a pókot, az már tavaly volt, és nem lett kéró!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások