Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 145 / 891 oldal |
Kedden,szerdán fogják.Mindenkinek aki vásárol.
Mióta adják? Nem kaptam ma, sem a férjem csütörtökön, pedig én kértem, azt mondták majd a jövőhéten...
Szeretnék majd spáros kuponfüzetet,de sajnos most nem megyek Pestre.Ha valaki tud,szerezzen nekem is ! KÖSZI előre is !!!!
TH!!
Irtam, Edus
Irtam, Edus
Susa: a csere-berébe van. Hozzászólás - 2012. augusztus 10. :: 12:35
Kb. egy hete olvastam, hogy valaki közülünk Zanussi kis mélyhűtőt dunakanyerból cserélne mozijegyre, de sajna nem találom melyik topikban volt. Ha olvasod, jelentkezz, érdekelne a dolog.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Edus!
Írtam!!!
Írtam!!!
SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI.VALAKI JÁTSZIK A GAME TWIST JÁTÉKON?HOGY LEHET TWISTEKET SZEREZNI INGYEN?REGGEL KAPTAM DE ELFOGYOTT.......
van 20 db chio kódom.. 2000 Ft-ért eladom ha érdekel valakit
Nem tudna nekem valaki vásárolni az Auchanba a holnapi nap folyamán?
Természetesen nem ingyen kérném.
" alt="
">
Természetesen nem ingyen kérném.
" alt="
">3 db chio kódot keresnék sürgősen. Mit kérsz érte ?
Sajnos nálunk nincs Penny nem tudtam beszerezni az albumot a Jégkorszakos kártyákhoz. Tudna valaki segíteni?
Játszik valaki a Life.hu-val? Segítségre lenne szükségem az ötödik szót nem találom, köszi!
Ha valaki megy pennybe vásárolni és an album nekem 2 db ra szükdégem lenne kifizetem.Köszönöm
Nagyon szeretnék 13 danone kódot. A boltban csak 2 játszós csomag volt, segítsetek, légyszi!!
Akár fizetek is érte!
Akár fizetek is érte!
Nincs mit
" alt="
">
" alt="
">köszi...
Az üzenetet nem sikerült elküldeni, próbáld meg még egyszer, ha jól értelmezzük.
...doesn't allow people to post on övé Wall. You can try sending this as a message instead.... ez mit jelent?
Köszi!
Nézegetek, keresgélek, úgy látom, tényleg nem lehetetlen
" alt="
">
Nézegetek, keresgélek, úgy látom, tényleg nem lehetetlen
" alt="
">