Sziasztok!
Hogyan tudnám az email átirányítást törölni-gmailen?
Köszönöm szépen!
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 145 / 265 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
A mai nappal -30 év után- kivonul Mo-ról az OTTÓ webáruház.
A Fővárosi Állat- és Növénykert február 14. és 16. között ingyen belépőt ad a párban érkező látogatók egyik tagjának, amennyiben a bejáratnál megölelik egymást (vagyis ketten egy belépővel mehetnek be az állatkertbe).
Az akció nemcsak szerelmes pároknak szól, lehetnek barátok, családtagok is: a lényeg csak annyi, hogy ketten érkezzenek a kapuhoz és ott öleljék meg egymást. Két eltérő korú tagból álló pár esetén a magasabb árkategóriájú jegyet kell megváltani.
https://365letszikra.hu/miert-danok-legboldogabbak-vi
lagon-infografika/
lagon-infografika/
Na léptem, írok be egy igazán kreatív játékot... az infokba… hajrá...
elmondhatja...
" alt="
"> ...és akkor is elmondhassa mekkora sztár...Mert jövőre is Ő akarja megnyerni😋
A feleséged már veszekedni sem veszekszik veled, hogy máshol oldod meg?
" alt="
">
Végülis ja... azt írsz be amit akarsz, na jó meggyőztél...
De miért nem akarsz abba a csoportba tartozni, akik normális információt adnak, mondjuk ha már itt vagyunk a játékkal kapcsolatos dolgokkal?
" alt="
">
" alt="
">
Végülis ja... azt írsz be amit akarsz, na jó meggyőztél...
De miért nem akarsz abba a csoportba tartozni, akik normális információt adnak, mondjuk ha már itt vagyunk a játékkal kapcsolatos dolgokkal?
" alt="
">Mekkora hülyeségeket hordasz össze, én még soha nem írtam Fortunához és nem is fogok.
Egyébként meg mindenki azt ír be, amit akar, nem kell rá válaszolnod!
Ezret meg ezret lehetne innen idézni olyanokat, aminek semmi értelme a te véleményed szerint, mert nem tartalmaz "információt". Akkor meg minek irkálni, a te véleményed szerint, kedves fórumozók?!
Egyébként meg mindenki azt ír be, amit akar, nem kell rá válaszolnod!
Ezret meg ezret lehetne innen idézni olyanokat, aminek semmi értelme a te véleményed szerint, mert nem tartalmaz "információt". Akkor meg minek irkálni, a te véleményed szerint, kedves fórumozók?!
De zárjuk le jó, mert ehhez erre az időpontra már fáradt vagyok agyilag...
(...és én kérek elnézést akik emailban írnak nekem, hogy ne foglalkozzak vele, némasági fogadalmat nem fogadtam...
Nem eszek csokit, meg chipset, meg iszok colát meg hasonlók már voltak, de az sem mindig jön össze...)
De biztos egy idő után már feladom...
Mert nem érti meg a fél információ nem információ...
" alt="
">
Nem eszek csokit, meg chipset, meg iszok colát meg hasonlók már voltak, de az sem mindig jön össze...)
De biztos egy idő után már feladom...
Mert nem érti meg a fél információ nem információ...
" alt="
">Én meg csak azt írnám... fél információ nem információ, még a nyertesek topicban sem...
"Jaj de finom csoki kostoló volt a városban..."
Mikor, milyen csoki, melyik városban... lesznek e még ott...
"Jaj de ügyes vagyok mert tavaly is nyertem egy ugyanilyen utazást..."
Hol, hová, hogyan...
Max. ilyen jaj de jó, meg stb... meg még akarok, ne hagyj el, meg tök jó lesz... a mit nyernék topicba Fortunának, hogy de jó párosok vagytok és figyeljen rád, mert figyelni kell rád, mert azért írsz ilyeneket mert otthon gondolom már a kutya is unja a nyereményjátékokat... nem figyel rád... és itt figyeljünk...
" alt="
">
"Jaj de finom csoki kostoló volt a városban..."
Mikor, milyen csoki, melyik városban... lesznek e még ott...
"Jaj de ügyes vagyok mert tavaly is nyertem egy ugyanilyen utazást..."
Hol, hová, hogyan...
Max. ilyen jaj de jó, meg stb... meg még akarok, ne hagyj el, meg tök jó lesz... a mit nyernék topicba Fortunának, hogy de jó párosok vagytok és figyeljen rád, mert figyelni kell rád, mert azért írsz ilyeneket mert otthon gondolom már a kutya is unja a nyereményjátékokat... nem figyel rád... és itt figyeljünk...
" alt="
">Ezt írta... :
sada 2020-02-11 :: 10:56
Én sem akarok vitát generálni, de ÉN úgy GONDOLOM:
- aki nem írja be a játék ideje alatt a játékot,
- sem sorsoláskor a nyerést (azzal együtt, h mivel nyerte*), az ne írjon be később sem semmit.
*A nyertesek topic nem a dicsekvésről szól, hanem tájékoztatás a többieknek a játékkal kapcsolatban.
(ezt már megnyertem, ne várd v.
elkezdték értesíteni a nyerteseket, stb...)
- sem sorsoláskor a nyerést (azzal együtt, h mivel nyerte*), az ne írjon be később sem semmit.
*A nyertesek topic nem a dicsekvésről szól, hanem tájékoztatás a többieknek a játékkal kapcsolatban.
Paintuci!
Miattam aztán igazán nem kell aggódnod, még minden nyereményt megkaptunk, megoldottunk, pedig évente 4-500ról van szó.
"nyitott kekszekkel, csokikkal várni a vásárlókat"", ilyen marhaságot honnan veszel? Ami ehető, iható, minden elfogy!
Nyerj sokat!, tudom, még többet! üdv
Miattam aztán igazán nem kell aggódnod, még minden nyereményt megkaptunk, megoldottunk, pedig évente 4-500ról van szó.
"nyitott kekszekkel, csokikkal várni a vásárlókat"", ilyen marhaságot honnan veszel? Ami ehető, iható, minden elfogy!
Nyerj sokat!, tudom, még többet! üdv
Paintuci 2020-02-11 :: 12:04
A klón az nálam egy valós személyt jelent, legyen az családtag vagy kolléga és szomszéd vagy haver stb... Vagy talán olyan amatőrnek nézel, aki nem élő ember nevével játszik???? 🙄
Aztán ha fődíjat nyer akkor bukta??? 🙄 Atyaúristen...
A klón az nálam egy valós személyt jelent, legyen az családtag vagy kolléga és szomszéd vagy haver stb... Vagy talán olyan amatőrnek nézel, aki nem élő ember nevével játszik???? 🙄
Aztán ha fődíjat nyer akkor bukta??? 🙄 Atyaúristen...
Péntek: Egyébként én is mi is úgy csináljuk ahogy te a más nevekkel... Szóval erre nem te jöttél rá... Mi is felsoroljuk kinek mi a szakmája???? Megdöbbennel...
Nyerjek sokat azt kívánod???? Szoktam nem??? 😉 De köszi...
De abban biztos lehetsz engem nem fogsz látni a piacon a nyitott kekszekkel meg csokikkal várni a vásárlókat... Meg gumikacsát meg halls kulacsot árulni... Ami meg számomra kritikán aluli... Mint neked a talált blokk.
Nyerjek sokat azt kívánod???? Szoktam nem??? 😉 De köszi...
De abban biztos lehetsz engem nem fogsz látni a piacon a nyitott kekszekkel meg csokikkal várni a vásárlókat... Meg gumikacsát meg halls kulacsot árulni... Ami meg számomra kritikán aluli... Mint neked a talált blokk.
jojó 2020-02-11 :: 11:47
Vivi7 hírdet egy madridi utat
kiminoel 2020-02-11 :: 11:42
Én is szeretném, mert olyankor ott lehetek egy kicsit!
Amikor pár hónapja Peralgin leírta a Nivea- s utat, olyan volt mint ha én is ott lettem volna, Madridban.
NyertesEtke 2020-02-11 :: 11:34
Én szeretném majd a nyeremény-út élménybeszámolóját olvasni. Szerintem mások is!
sada 2020-02-11 :: 11:34
Milka bögrétől pl. egy autóig széles a skála.
(pl. most az eMag Fiat infónak sokan örülnének.)
Ha az Auchan sorsol áruházanként 1 db vmit, s vki beírja, hogy megnyerte pl. a miskolcit, azzal segít a többieknek.
Péntek 2020-02-11 :: 11:20
Te így gondolod és mindig is a svindlereknek adsz igazat.
Sajátodként kezeled az oldalt, tudomásul vettem ezt is, amit most írtál.
Természetesen én vagyok az egyedüli, aki nem felel meg a te követelményeidnek. De már erről is volt szó.
Egyébként ebben sincs igazad, mert ha beírom, hogy Milka bögre, akkor mások már tudják, hogy aznap már csak 99 van???
De hagyjuk is...
Péntek 2020-02-11 :: 10:13
Paintuci!
Nem szeretnék vitát generálni, mert már annyiszor volt róla szó, ki hogyan játszik. Mint ahogy nem cserélek, hamisítok, gyüjtögetek blokkokat, ugyanúgy nincsenek kamu regijeim sem, vagy ahogyan te nevezed: klónok.
Ellenben vannak válós személyek, családtagok, akik nevében, velük egyetértésben játszom, mert őket nem érdekli a játék.
Ismerkedjünk: a lányom intenzív terápiás-aneszteziológus orvos, a fiam építész mérnök. Egész életükben ebben nőttek fel, mégsem akarnak játszani, egyszerűen nem lenne idejük rá és más érdekli őket.
Pedig jól tudják, mennyit köszönhetnek a játékoknak /pl. Disneyland, Thaiföld, Ciprus, Amszterdam, London, Milánó vagy sok alpesi családi út/, de mindkettő otthonának műszaki dolgai /hűtő, tv, házimozi, robotgép, okostelefon, laptop,, mixer, mérleg, ki tudja még mi/ mind, mind a nyereményjátékoknak köszönhetők.
Az összes játszó személy valós tehát, ha bekérik, tudom küldeni a személyi, lakcímkártya, adókártya fotóját.
Lehet ezt így is csinálni, szerintem, még ha ezért többen utálnak is, ki kell próbálni...
Nyerj sokat! üdv
Paintuci 2020-02-11 :: 07:18
...és mint ahogy tavaly se úgy idén se tudhattuk meg az infokbol melyik játék volt az... Sőt még most sem tudhatjuk meg mikor ismét nyertél... De van egy tippem... Ott lehet játszani fbs kamu regekkel is. Gondolom akad pár db...
Péntek 2020-02-10 :: 20:24
Tudom, hogy nagyon jó lesz, mert tavaly is mi nyertük.
Az ausztriai utak nagyon-nagyon jók!
Vivi7 hírdet egy madridi utat
kiminoel 2020-02-11 :: 11:42
Én is szeretném, mert olyankor ott lehetek egy kicsit!
Amikor pár hónapja Peralgin leírta a Nivea- s utat, olyan volt mint ha én is ott lettem volna, Madridban.
NyertesEtke 2020-02-11 :: 11:34
Én szeretném majd a nyeremény-út élménybeszámolóját olvasni. Szerintem mások is!
sada 2020-02-11 :: 11:34
Milka bögrétől pl. egy autóig széles a skála.
(pl. most az eMag Fiat infónak sokan örülnének.)
Ha az Auchan sorsol áruházanként 1 db vmit, s vki beírja, hogy megnyerte pl. a miskolcit, azzal segít a többieknek.
Péntek 2020-02-11 :: 11:20
Te így gondolod és mindig is a svindlereknek adsz igazat.
Sajátodként kezeled az oldalt, tudomásul vettem ezt is, amit most írtál.
Természetesen én vagyok az egyedüli, aki nem felel meg a te követelményeidnek. De már erről is volt szó.
Egyébként ebben sincs igazad, mert ha beírom, hogy Milka bögre, akkor mások már tudják, hogy aznap már csak 99 van???
De hagyjuk is...
Péntek 2020-02-11 :: 10:13
Paintuci!
Nem szeretnék vitát generálni, mert már annyiszor volt róla szó, ki hogyan játszik. Mint ahogy nem cserélek, hamisítok, gyüjtögetek blokkokat, ugyanúgy nincsenek kamu regijeim sem, vagy ahogyan te nevezed: klónok.
Ellenben vannak válós személyek, családtagok, akik nevében, velük egyetértésben játszom, mert őket nem érdekli a játék.
Ismerkedjünk: a lányom intenzív terápiás-aneszteziológus orvos, a fiam építész mérnök. Egész életükben ebben nőttek fel, mégsem akarnak játszani, egyszerűen nem lenne idejük rá és más érdekli őket.
Pedig jól tudják, mennyit köszönhetnek a játékoknak /pl. Disneyland, Thaiföld, Ciprus, Amszterdam, London, Milánó vagy sok alpesi családi út/, de mindkettő otthonának műszaki dolgai /hűtő, tv, házimozi, robotgép, okostelefon, laptop,, mixer, mérleg, ki tudja még mi/ mind, mind a nyereményjátékoknak köszönhetők.
Az összes játszó személy valós tehát, ha bekérik, tudom küldeni a személyi, lakcímkártya, adókártya fotóját.
Lehet ezt így is csinálni, szerintem, még ha ezért többen utálnak is, ki kell próbálni...
Nyerj sokat! üdv
Paintuci 2020-02-11 :: 07:18
...és mint ahogy tavaly se úgy idén se tudhattuk meg az infokbol melyik játék volt az... Sőt még most sem tudhatjuk meg mikor ismét nyertél... De van egy tippem... Ott lehet játszani fbs kamu regekkel is. Gondolom akad pár db...
Péntek 2020-02-10 :: 20:24
Tudom, hogy nagyon jó lesz, mert tavaly is mi nyertük.
Az ausztriai utak nagyon-nagyon jók!
Tisztelt Ügyfleünk!
A nyerteseket értesíteni fogjuk és a nevük akkor kerül ki bármilyen felelületre, ha ők bele egyeznek.
További szép napot!
Ezt a válasz kaptam az Emagtó larra a kérdésre,hogy hol olvasható a 4.-én sorsolt 3 Fiat 500 nyertese
https://index.hu/kultur/cinematrix/2020/02/10/oscar_d
ij_kozvetites_filmek_2020/
ij_kozvetites_filmek_2020/