Sziasztok!
Ha szeretne valaki meghívót a cylex-re, kérem szóljon.
Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 145 / 233 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Visszafele nem működik, tehát nálam nem is fogja hozzáírni a pontot.
Visszajelöltelek, eggyel több ismerősöm lett, de a meghívottak száma nem nőtt. Nálad?
oké
Fent vagyok a nyerteseknél S. Judit néven. Kattints a nevemre és akkor kiadja az adatlapom. Ott a kép helye alatt van olyan, hogy ismerősnek jelölöm. Aztán meglátjuk.
oké, de gőzöm sincs hogyan kell jelölni!!!
Verka! Megpróbáljuk egymást ismerősnek jeleölni? Hátha beregiz így valamelyikünk alá és + egy embernek látszik.
Van cylex meghívóm kinek kell?
bbyke
Írok mailt
Írok mailt
Mivel én már nyertem egyet s nekem elég ennyi.
Van pár ismerösöm aki elfogadna meghivót a cyrexhez.többit priviben.
Van pár ismerösöm aki elfogadna meghivót a cyrexhez.többit priviben.
Ismerős bejelölése is meghívásnak számít, ha visszaigazol az illető? Akkor plííííz szeretnék 4 embert, aki vissza is igazol 

ezt is meg lehet kerülni
pl. ismeretleneket bejelölsz ,ha szerencséd van visszaigazol,mert segítőkész. de ez most ne én legyek,mert ezerrel teszveszezek perpill.
pl. ismeretleneket bejelölsz ,ha szerencséd van visszaigazol,mert segítőkész. de ez most ne én legyek,mert ezerrel teszveszezek perpill.
Próbáltam már c2-re, vipmail-re, freemail-re, citromail-re, de egyik meghívót se küldte ki 

vannak szolgáltatók akiket nem szeret: pl
c2 és a hotmail
c2 és a hotmail
Tudja valaki, hogy a vélemény írós - garantált nyereményes játéknál a meghívók miért nem mennek ki? Elküldeni engedi, de egyik ismerősömnek se érkezett még meg 

dalmicsek Hozzászólás - 2007. december 13. :: 20:53
laptop, mobil nyerhető:
http://tinyurl.com/2zqag5
mailto
almaur@freemail.hu
laptop, mobil nyerhető:
http://tinyurl.com/2zqag5
mailto
almaur@freemail.huSziasztok! Ha kell meghívo küljetek egy email címet a címemre és küldök meghívót. Én is innen kaptam. Köszönöm mégegyszer! Sziasztok. szilvi777@gmail.com 

Psy!Mint a prédát a farkas,úgy lessük a kérőket!
Sziasztok!
Kinek kell még játékos meghívó??
Kinek kell még játékos meghívó??
esetleg valakinek küldhetek meghívót?