Most nyertem egy ízvarázs könyvet és látom magam a listán. Már épp abba akartam hagyni,mert már két órája kaparok és kapartattam a gyermekeimmel(amíg fennt voltak) És senki sem nyert

Én jobban örültem volna, ha nem látok három egyforma nyereményt, de még az is ki volt írva hogy Gratulálunk, Nyertél!
Befejeztem..... soha többet nem lépek erre a lapra..... elgem van...... másfél óra alatt sem nyertem még egy angyali üdvözletet sem.....

Az is furcsa, hogy elindítanak egy ilyen nagy akciót, és egész hétvégén rá sem néznek, hogy nincs-e valami gáz.
Igen, én pénteken, szombaton, vasárnap. Hétfőn elolvasták a maileket. Benéztem az nlc-s fórumokra is, hátha közzétesznek valamit. De még csak egy pardont sem.
Én pénteken és vasárnap is "nyertem" és "mégsem nyertem", frissen írtam is, de nem válaszoltak.
elolvasták - legalábbis jött a visszajelzés
Valakinek válaszoltak már olyan levélre, hogy "nyertem de nem szerepelek a listán"?
Az én arányom 6-ból kettő. 6 helyett csak 2 mellett szerepel a nevem. "CSak" 2 Cd-t, és 2 parfümöt nem nyertem meg. De ha a porszívóval jártam volna így

Pl a kandallónál sem vonták rögtön
Azzal a porszívóval biztos lehet haladni rendesen!!
Én is néztem...Érdekes...
viszont nem vonták le ilyenkor mi van?

Ez a Viktor nagyon ügyes, ma már a harmadikat nyeri, én meg egyre sem vagyok képes, pedig neki vmikor aludni is kellett

Ma semmi... De most nézem, hogy nlc bögréből mindössze 10!! db-ot lehet nyerni? Ha már az ő játékuk, lehetne több is, és nem egy nagy érték...
gardiedi
gyanús

nem vagy egyedül
egész nap itt ültem pedig
Nekem továbbra sem jön össze. Csak a "sajnos nem nyert" jut nekem.

Már annyira dühös vagyok!!!!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások