Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 145 / 149 oldal |
Kinek mennyi pontja van már,
és mikor küldted a kódot? 

zsazsanett hány ponttal nyertél?
Június 7-én minden órában sorsolnak telefont, szóval pontokat gyűjteni!
ha nyerek akkor miért nem értesítenek,hogy nyertél vedd át az ajándékod?hmm?
VárszegiViki
Nem játszottam eddig mindennap, ezért gondoltam, hogy tuti nem nyertem, mert nem értesítettek. De így akkor világos.
Nem játszottam eddig mindennap, ezért gondoltam, hogy tuti nem nyertem, mert nem értesítettek. De így akkor világos.
krysztasz: ott van a nyerteslista minden nap felteszik a napi nyertest.
honnan tudjuk, hogy nyertünk-e telefont? Emailt küldenek vagy sms-ben?
Most tudtam meg a munkahelyemen,hogy az egyik nyertes falumbeli és összesen 3!!!!! kupakkal játszott.
noo én most az összes pontom ráteszem! azért is! hogy holnap had idegeskedjek! hogy még így sem.......
Hány ponttal kéne növelnem az esélyem , hogy nyerjek ?
Tegnap növeltem 185 ponttal de nem nyertem.
Hát nem jött össze, hiába növeltem 95 ponttal a nyerési esélyemet.
Kíváncsi vagyok mások mennyivel szokták növelni?
Kíváncsi vagyok mások mennyivel szokták növelni?Én ma 95 ponttal növeltem az esélyt. Holnap megtudom, hogy bejött-e? 

mikor szoktak sorsolni? és mikor jelenítik meg a nyertes nevét? növelt már esélyt valaki? és bejött? 

akosh
Pepsivel volt, hogy többeknek telefonáltak, hogy pótnyertesek, hol a kupak? Szóval, ha van helyed, akkor inkább tedd el, nehogy ezen múljon a nyeremény. De ha végképp nem akarod eltenni, pesti vagy miskolci vagy, akkor gyűjts és add tovább egy kisfiúnak, kupakokat gyűjtünk. Részletek a "kerekesszék..." topicban.
Pepsivel volt, hogy többeknek telefonáltak, hogy pótnyertesek, hol a kupak? Szóval, ha van helyed, akkor inkább tedd el, nehogy ezen múljon a nyeremény. De ha végképp nem akarod eltenni, pesti vagy miskolci vagy, akkor gyűjts és add tovább egy kisfiúnak, kupakokat gyűjtünk. Részletek a "kerekesszék..." topicban.
Köszönjük, hogy érdeklődésével megkeresett bennünket, kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a regisztrációs kódokat kiküldő rendszer valóban nem működött az első napon, azaz 2007.május 16-án, viszont a rendszer fogadta a beérkező regisztrációkat, telefonszámokat, kódokat, így azok nem vesztek el, így tudtunk az első napon is nyertest hirdetni.
Ha további kérdése lenne a Coka.hu-val kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!
További kellemes időtöltést kívánok a www.coke.hu-n!
Üdvözlettel,
Szabó Judit
Coca-Cola Magyarország
Ha további kérdése lenne a Coka.hu-val kapcsolatban, kérem forduljon hozzám bizalommal!
További kellemes időtöltést kívánok a www.coke.hu-n!
Üdvözlettel,
Szabó Judit
Coca-Cola Magyarország
a kupakot nem kell megörizni ugye? a játékszabályzatba nincs bele irva ...
Sziasztok!
Van két kupakom. Az első ímélben jelentkezőnek "odaadom"!
prescott
Van két kupakom. Az első ímélben jelentkezőnek "odaadom"!
prescott
NYCMB:
Ilyen volt már a múlt héten is a Tiesto jegy.
Ilyen volt már a múlt héten is a Tiesto jegy.