Spar Knorrt nem kaptam, de ez nem jelent semmit-csepp a tengerben
Fáreó vársz onnan csomagot? Már a nyelvezete is durva, annyira átlátszó!
Ha még a többi dologtól el is tekintünk, nekem az is fura, hogy egy ilyen értékű nyereménynél miért variálnának a pár száz forintos csomagolási díjon, főleg, hogy egyébként fizetik a feladást...
Ha nyer valaki, kérik a postázáshoz szükséges adatokat, de nem kell kattintgatni sehová. Vigyázni kell az ilyesmivel.
Most írt instán a digital Magyarország , hogy küld e-mailt a szállitás megerősítéséhez.
Megkaptam a mailt ez volt benne:
Foglalási szám - #71833427
Üdvözöljük tisztelt Ügyfelünk. Az eladó az Ön nevére tette félre a terméket, és most az Ön megerősítésére vár, hogy véglegesítse a vásárlást. A megrendelés folytatásához kattintson az alábbi gombra, és zökkenőmentesen átirányítjuk a megrendelés befejező oldalára. Győződjön meg róla, hogy figyelmesen elolvassa és követi az oldalon található utasításokat a szállítás megszervezésével kapcsolatban. Ha bármilyen segítségre van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni a megrendelés megerősítő oldalán található ügyfélszolgálati chattel.
Biztosítani a vásárlását
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a megerősítő oldalon található chat ügyfélszolgálattal
Nem kattintott ám sehova,erre instán sürget a cég, hogy minden rendben van? Meg kell erősítenek a futárszolgálat kézbesítését.
Biztos kátták hogy megnyitották az e-mailt, lehet vírusos oldalra visz!
Nem fizettem előre semmit mert nincs bankkártyám. Csak kp.-t tudnák adni. 😁
Spar-Knorr értesítést még mindig nem kapott senki?
Monster nyertesértesítésekről esetleg valami hír?
Köszönöm előre is.

" alt="

">
Persze hogy az, ordít az oldalról. Többször változtatott már nevet a fiók, de így is csak 13 posztja van, mindegyiken Apple cuccok tömkelege. Az évvégi posztján hirdeti a nyereményjátékot, ahol 6 nagy értékű telefont lehet elvileg nyerni, de csak 1 ember játszott. A "rólunk"-ban érdekes módon arról írnak, hogy milyen Apple cuccok vannak az üzletükben, a nyertesnek meg azt írják nincs fizikai boltjuk. Sehol egy elérhetőség, stb., stb. Ettől kamubb már nem is lehetne.
Szerintem kamu.
Egyszerű adathalász oldal.
Az instagram fiókot Németországban csinálták, az nem épp Kecskemét.
Hát ha nem kellett előre utalni/fizetni akkor lehet mégicsak nyertél ?
Hamar kiderül!
anyóka !
Igen rendes üzenetet küldtek,leveleztünk, kérdeztem milyen telót nyertem pontosan, megírták a választ.
Személyesen szerettem volna átvenni Bp.-en azt mondták azt nem lehet, mert Kecskeméten vannak és online bolt, nincs kirendeltségük.
Kérdeztem ki fizeti a szállítást azt válaszolták azt Ők 4599ft, nekem csak a “csomagolási díjat” kell állnom a DHL-nek 349ft.
Kértek üzenetben nevet,címet , mobilszámot és e-mail címet .
Miután megadtam vissza írtak hogy holnap feladják .
Majd meglátjuk jön e valami?
Ránéztem az oldalra, jelentettem is.
Az nem volt gyanús, hogy egyedül ti játszottatok a nagy értékű telefonokért?
Szerintem ugyanaz a kamu mint amikor emailben jön, hogy az MPL - DHL egyéb szállítócégnél 349 Ft kifizetése után érkezik a csomagod.....
De egyébként rendes üzenetben személyesen írtak neked ?
ezért kérdeztem,kissé furcsa az egész.
Ha nyerted ,miért kell fizetned ? Tudnod kell ,hogy nyereményért sosem kell fizetni !
Instán digital_magyarorszag oldalán állítólag nyertem 1 mobilt, szerintetek ez kamu?
DHL-el küldik a szállítást Ők fizetik 4599Ft
Nekem csak 349Ft-ot kell fizetnem a" futár csomagolásért, hogy a telefon biztonságosan megérkezzen".
Nevet,címet,e-mait és telefonszámot kértek.
Állítólag holnap feladják,de nekem elég gyanús.
Más nem kapott tőlük hasonló értesítést,aki játszott ott velük?
Nagyon régi szokás itt, hogy a személyes linkeket csak a meghívós rovatba írjuk.
Szerintem itt már mindenki játszik a szallas.hu -n , azért nehéz új játékosokat találni.
sada
Hát igen, próbálkozom, minden adódó lehetőséget kihasználva, időnként talán etikai normákat is feszegetve... (bocs, ha nem fér bele a fórum szellemiségébe. Eddig amúgy össz-vissz 1 támogatót szereztem a kitűnő cselemmel).
TanteFanny napit nyert valaki?
Johnny-X
Ügyes trükk tinyurl-ba csomagolni a saját linket.
Igen , de egyébként Tante először biztos 6. volt ,és már ünnepek előtt 8. Szerepelt
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások