Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 145 / 511 oldal |
Nehogy már egy ember kapjon 200 gyorsaságit, mert annyit küldött!!!!
nekem azt ígérte,hogy visszahívnak miután mondtam,hogy ezt nem hagyom annyiban!
igen,én küldtem annyit ,ami alighanem a kukában végzi.
Másik: Az infósok gyakran össze-vissza beszélnek.
Én sem írtam jelszót, de remélem, azért kapok 2 nyomdát.
Én sem írtam jelszót, de remélem, azért kapok 2 nyomdát.
Ez tuti, hogy már megvan az 5000?
Ez gyorsan ment.
Bár a fórumról is volt, aki 200 papírt küldött, ha jól emlékszem.
Ez gyorsan ment.
Bár a fórumról is volt, aki 200 papírt küldött, ha jól emlékszem.
sada: nem csak a telefonszámról van szó,nem írták sem a szórólapon sem itt,hogy jelszó is kell! a honlapjuk pedig a játék kezdetekor nem élt. és még egy: ha ma adtam volna fel a pályázatokat akkor nem fértem volna bele a gyorsaságiba. ez hasonló,mint a Knorr volt régen,ha nem küldted a játék elején,akkor nem nyertél semmit.jó,hogy ők válltoztattak ezen időben
Én mindig megadom a tel. számom. Nehogymá ezen múljon bmi is.
Nem tudom mit varjálnak ezzel a kismackóval,ha nyer valaki,küldjenek egy levelet,vagy az ajándékot.Azt mondta a nő,azért kell a tel.szám,hogy felhívnak,ha nyertem.Azt egy levélben is le lehetne írni,megadnának egy számot,és meg lehetne beszélni a nyeremény átvételt.Nem tudom miért jó nekik ez a kavarás.

Olvastad már valaha a Webnyeremény alján a jogi nyilatkozatot?
"Jogi nyilatkozat
A nyereményjátékokra vonatkozó adatok csak tájékoztató jellegűek, részletes pályázati feltételek a hivatalos játékszabályzatokban találhatók."
Tehát a webnyeremény nem hivatkozási alap.
A felső meg az alsó NEM ua.
"Jogi nyilatkozat
A nyereményjátékokra vonatkozó adatok csak tájékoztató jellegűek, részletes pályázati feltételek a hivatalos játékszabályzatokban találhatók."
Tehát a webnyeremény nem hivatkozási alap.
A felső meg az alsó NEM ua.
a felső meg az alsó ua. de felhíváskor elismerte,hogy tényleg nincsenek dolgok feltüntetve a szórólapon,de nekik van egy házi szabályzatuk és az a mérvadó. ja és azt is kérdezte,hogy miért nem hívtam fel az infóvonalat,erre azt feleltem,hogy azért mert a szórólap és a webnyeremény oldalon megjelent feltételei szerint küldtem,amiben nem kételkedtem.
A felső v. az alsó szabályzatot?
visszatérve a kismackó játékhoz: most olvasgatom a szabályzatot,amiben most írja,hogy csak ötösével fogadja el a pályázatokat. tehát feladtam:jelszó és telefonszám nélkül,illetve nem ötösével küldtem,hanem egyben. hát elvileg külön kellett volna,ami azt jelentiaz én esetemben,hogy feladtam több,mint 200 címkét a semmiért!Az ő szabályuk szerint
számoljunk 200 db-bal) tehát: végy 200 db csokit kb.átlag55ft-ért,ötösével feladva 40 db boríték,40 db bélyeg.ez kb.13480 ft.ez nekem túl drága a szabálymódosítások után.
számoljunk 200 db-bal) tehát: végy 200 db csokit kb.átlag55ft-ért,ötösével feladva 40 db boríték,40 db bélyeg.ez kb.13480 ft.ez nekem túl drága a szabálymódosítások után.Sparban adták
Ritta, köszi szépen. Üzlethez kötött ?
küldj be 3db vonalkódját blokkal egyetemben a Jacobs kávék cosmagolásáról,
Kezdete: 2006. május 1.
Befejezés: 2006. augusztus 31.
Beérkezési határidő: 2006. szeptember 1.
Sorsolás: 2006. szeptember 15.
Nyeremény: 1 db Suzuki Swift
Cím: "Nyerjen autót a Jacobssal , 2121 Dunakeszi, Pf. 500.
Kezdete: 2006. május 1.
Befejezés: 2006. augusztus 31.
Beérkezési határidő: 2006. szeptember 1.
Sorsolás: 2006. szeptember 15.
Nyeremény: 1 db Suzuki Swift
Cím: "Nyerjen autót a Jacobssal , 2121 Dunakeszi, Pf. 500.
köszönöm mindenkinek ! mondtam az ügyintézőnek,hogy a weboldal is csak ma nyílt meg nekem!
szeretnék mindenkit megkérni aki illetékes "kismackó" ügyben,hogy telefonáljon a 06-40-44-11-44-es számra,hogy sem a szórólapon ,sem a webnyeremények oldalon nem szerepelt,hogy kell jelszó ill. telefonszám,mert nem akrják elfogadni a pályázatokat. mi is most telefonáltunk,de sok lúd disznót győz! most este 8 óráig lehet!
Ritta, a jacobssal milyen játék van ?
Fáreó
Áramtalanítottad a modemet? Nekünk kb. 1 napig nem volt két hónapja internet..., mert nem én intézkedtem. Felhívtam a upc-t, azért csak sikerült beszélni velük, a lényeg, hogy áramtalanítani kellett a modemet, kihúzni, aztán pár mp után vissza, és már ment is a net. Hogy miért nem volt net, és miért csak így jött vissza, azt már nem tudom, lehet, meg sem kérdeztem.
Áramtalanítottad a modemet? Nekünk kb. 1 napig nem volt két hónapja internet..., mert nem én intézkedtem. Felhívtam a upc-t, azért csak sikerült beszélni velük, a lényeg, hogy áramtalanítani kellett a modemet, kihúzni, aztán pár mp után vissza, és már ment is a net. Hogy miért nem volt net, és miért csak így jött vissza, azt már nem tudom, lehet, meg sem kérdeztem.
Se a jacobs se a pepsi nem jön össze, forduljon már fortuna szekere!