Köszönöm mindenkinek aki drukkolt! Ma volt az első műtéte a cicának (szegecselték a jobb mellső mancsát) lesz még pár kisebb műtéte, mert időközben kiderült, hogy a combcsontjából is letört egy darabka és a medencéjével is van valami, de azt mondta a doki, hogy helyreteszi

" alt="

"> A bordái majd meggyógyulnak, a tüdeje már rendben van, bár ha oldalt fexik olyan mintha be lenne horpadva, ami fura és még nem jöttek rá miért. De erős kismacs, felépül

" alt="

">
Tehát jó tanács: gangos házban csak pórázzal engedjétek ki a macskát, vagy sehogy, inkább duzzogjon a sarokban, amiért nem lett kiengedve, mint hogy 3 emeletet zuhanjon és ripityára törjön mindene, amit összerakni majd 100ezer Ft.
Gyógyulgass kicsi Gizmó!

" alt="

">
Kérdésem elküldése után 2 nap múlva itt a válasz, gyorsak voltak!
Köszönjük, hogy levelével megkeresett bennünket.
Az új „Maggi okoskonyha” elnevezésű nyereményjátékban elfogadunk zöld színű MAGGI pontokat is.
Mégegyszer köszönjük levelét. Amennyiben további információra van szüksége, kérem, forduljon hozzánk ismét bizalommal a megadott elérhetőségeken, mindig szívesen segítünk.
Üdvözlettel:
Szalay Gáborné
Nestlé Fogyasztói Szolgálat
A Nestlé új címén mintabolt nyílt 2009. június 3-án
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.
Változatlan elérhetőségeink:
06 40 / 214 200
info@hu.nestle.com
www.nestle.hu
most voltam nálunk a tesco-shell-nél magnumot beváltani,
hét elején még nem tudtak róla,most is csak kb..
de elmondtam mit akarok,mondtam ,hogy megvárom ha telózik a főnöknek a srác,de azt mondta nem gond,elhiszi nekem
ha meg mégsem vehette volna át.akkor majd Ő beviszi a pécsi kútra és hoz onnan érte jégkrémet,szóval a lényeg
10 jégkrémet hoztam ,játszósak és amilyen ízt akartam,én választottam
mondtam neki,hogy megyek majd még
ja? és megkérdezte,hogy honnan van ennyi pálca,"magnumgyárban" dolgozom????
A TV2 kapcsolat koncert SMS játékán nyert Sony Ericsson telefon kártyafüggetlen.
Tegnap váltottam be magnum pálcikákat a Shell kuton a fickó se tudta tisztába mit kell tenni vele. akkor olvasott utána és csak nyerős magnumok voltak

" alt="

">
Paintuci
Masszázs sajnos nincs, csak az önállóan, kezelő nélkül használható "kabinok", de nekünk pl. a Herbárium bejött...
dm/fa promóval nyertem, nem is értesítettek, egyből küldték - gyönyörű hófehér köntös!!
GVali masszázs nincs benne véletlen?
Elmentem ma beváltani Magnum pálcikáim egy részét a Shellhez. Ugyan nekem kellett felvilágosítani az ott dolgozókat a beváltás rejtelmeiről, de kaptam cserébe 10 kódos ( !!! ) Magnum jégkrémet

" alt="

">
Tegnap felhasználtuk a Balaton szelettel nyert Annagora belépőket.
A kártya nem csak a csúzdaparkba jelent belépési lehetőséget, hanem a wellness részlegbe is, ahová egyébként 500 Ft-os külön belépővel lehetne bemenni. (Itt szaunák, gőzkabinok és jégkamra használható.)
A park nagyon kulturált, tiszta, rendezett, s a magas belépő-árnak köszönhetően zsúfoltság sincs, a csúszdákat sorbanállás nélkül lehetett használni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha van lehetősége az odautazásra, használja fel a nyeremény jegyét! (Arra azért fel kell készülni, hogy az éttermek/büfék árai szinkronban vannak a belépővel - a rutinosabbak tele hűtőtáskákkal érkeznek...)
Július 15.-ig egyébként extra akció van, amit a közelben lakók/nyaralók tudnak kihasználni: 1000 Ft-ért este 7-től éjjel 1 óráig érvényes belépő váltható!
akkor gondoljátok még megvan az ajándék? mert én az egyik bukósisakom vagy mit lusta voltam átvenni

" alt="

">
Szerintem igen, mert tegnap kaptam

" alt="

">
Válasz a Pöttyöstől:
Kedves Játékos!
Mivel többen is jelezték, hogy nem sikerült átvenni az utolsó átadási napon
a megvásárolt termékeket, lehetőséget adunk egy pót ajándék-átvételre.
Ezt irodánkban lehet majd megtenni június 8.-án 14-18 óráig.
Címünk: 1054 Budapest, Hold u. 27. A Hostess Koordinációt kell majd keresni.
Ne felejtse el magával hozni az átvételhez szükséges kódot, a csomagolásokat
és a személyazonosító igazolványát.
Üdvözlettel:
Ügyfélszolgálat
A www.gmvitamin.hu -val nyertem. Kb 10 perce küldtem el egy visszajelzést, hogy mikor szállítsák a vitaminjaimat, s rá két percre már válaszoltak is, hogy holnap feladják futárszolgálattal.
Chiotól sms-ek,ma feladták a sufflekat
Több mint fél év után végre megkaptam, pontosabban levásárolhattam az adventi latte nyereményem és még vigasz ajicsomit is küldenek. Eddig negatív tapasztalatokhoz írtam, de a hozzáállás és korrektség miatt itt kell feltüntetnem az érintett lapkiadót!
Ma vagyis már inkább tegnap vettem a sparban 2 zacskó chiot. Az egyik zacsiban 4 db(azaz négy) kód volt és ami még jó benne 1 dvd és 1 ipod pár!! Már csak nyerni kellene vele

" alt="

">
én is tegnap voltam a debreceni tescoba beváltani a pöttyösöket
múltkor pont a másik részében volt a beváltóhely így kicsit megijedtem h. hol lesznek

" alt="

">
nem állt előttem senki, mind a 2870 pontot átszámolták

" alt="

"> 1óra alatt végeztek velem, de nagyon aranyosak voltak
a sorsolt hálózsák nagyon tetszik (hatalmas nagy), mondta a csaj h. a legtöbben a debrecenben átadott sorsoltakból kitűzőt, tollat, bögrét nyertek, csak néhány nagyobb volt (volt egy notebook is közte)
múlt évben is nagyon gyorsan ment a beváltás
megvagyok elégedve velük
Tegnap én is voltam beváltani az utolsó adag Pöttyöst Debrecenbe. Múltkor kb. másfél órát vártam, most meg még 5 percet sem. Meg is lepődtem, mikor beértem a Tescoba, mivel a másik oldalról mentem, és hiányoltam a sort, ahogy egyre közelebb értünk. Utána nagy meglepetés volt, hogy senki se állt a sorban. Viszont, mikor már kifele mentünk a Tescoból akkor már volt egy kis sor. Nagyon szerencsések voltunk, és a Pöttyös szervezés előtt is le a kalappal.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások